تیتر امروز

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با استاد پیشین دانشگاه جرج تاون از واشینگتن

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ شیرین هانتر، استاد برجسته و پیشین دانشگاه جرج تاون و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی رفته و موضوعات مختلف از تحولات ونزوئلا، سند ملی ایالات متحده، مذاکره ایران...
مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.

سپاهان و یک شایعه؛ منتظر کی‌روش و برانکو نباشید!

مدیرعامل باشگاه سپاهان اصفهان تمام قد پشت محرم نویدکیا ایستاده و می‌گوید شایعات درباره مذاکره این باشگاه با مربیان مطرحی چون برانکو و کی‌روش صحت ندارد و نویدکیا به کارش ادامه خواهد داد.

کد خبر: ۱۲۹۴۰۸
۱۳:۰۲ - ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۱

سپاهان و یک شایعه؛ منتظر کی‌روش و برانکو نباشید!

دیدارنیوز: محمدرضا ساکت، مدیرعامل باشگاه سپاهان تمام قد پشت محرم نویدکیا ایستاده است؛ حتی اگر محرم نتایج زیاد خوبی نگرفته باشد.

ساکت روز دوشنبه در سالن هندبال نظاره‌گر فینال این رقابت‌ها بین سپاهان و شاملی بود. ساکت علاقه چندانی نداشت تا زیاد درباره فوتبال حرف بزند و هر سؤالی که از او این باره می‌پرسیدیم می‌گفت: «فقط درباره هندبال سؤال بپرسید!» با این حال پس از بازی دوباره از مدیرعامل و عضو هیأت مدیره فوتبال چند سؤال پرسیدیم که او به سؤالات فوتبالی هم جواب داد.

در سالن انگار زیاد اعتراض می‌کردید. دلیلش چه بود؟
نه، تنها گله کردم که متأسف هم بودم. چطور می‌شود که مسئول کمیته داوران فدراسیون تحت تأثیر جو سالن قرار بگیرد؟ رئیس فدراسیون باید نگاه ویژه‌تری روی این مسائل داشته باشد. خودم در سالن بودم و اتفاقاً خیلی از کارشناس‌ها و پیشکسوت‌ها هم آنجا حضور داشتند. خیلی از آن‌ها هم نکاتی را درباره داوری مطرح کردند. نکاتی که می‌تواند برای آینده هندبال نگران کننده
باشد.

شما در سالن هندبال هستید، اما می‌خواهیم درباره فوتبال سؤال کنیم!
نه؛ فقط هندبال، اگر هم خواستید والیبال!

خب اوضاع والیبال سپاهان چطور است؟
ما برای والیبال‌مان یک برنامه سه ساله را تدوین کرده بودیم. البته قبل از اینکه من بیایم این برنامه‌ریزی انجام شده بود. کادر فنی یک برنامه‌ای را داده و قرار بود پرورش مربیان اصفهانی و شناسایی بازیکنان اصفهانی و حضور در آسیا در اولویت باشد. پس از پایان این برنامه سه ساله هیچ کدام از این اتفاق‌ها نیفتاد. ما همه امکانات حتی ویدیو چک را هم تأمین کرده بودیم، اما خب نتایج آن طور که باید نبود. در هر صورت هیأت مدیره پس از بررسی و بازنگری با اهداف جدید به این نتیجه رسید که دوباره باید والیبال اصفهان زنده شود. قرار شد در مسابقات دسته یک شرکت کنیم و امتیاز تیم‌مان را هم بفروشیم. بازیکنان را هم طبق یکسری ضوابط حاضر هستیم در اختیار سایر باشگاه‌ها قرار بدهیم. من از همه بازیکنان و کادر فنی که در این سال‌ها ما را یاری کردند تشکر می‌کنم.

نظر شما درباره تیم فوتبال‌تان چیست؟ امسال هم سپاهان قهرمان نشد.
تیم فوتبال ما دارد راه خودش را می‌رود و هیچ مشکلی هم نیست.

نویدکیا در این تیم می‌ماند؟
ما از اول هم روی نویدکیا نظر مثبتی داشتیم. او قرارداد سه ساله با ما دارد و هنوز یک سال دیگر از این قرارداد باقی مانده است.

پس اینکه شایعه شده بود با کی‌روش و برانکو مذاکره کرده بودید و ...
کدام مذاکره؟ همه این‌ها شایعه بود. باور نکنید. سپاهان با نویدکیا ادامه خواهد داد و قرار نیست کی‌روش یا برانکو به اصفهان بیایند. این‌ها فقط شایعه است.

نظر شما درباره فدراسیون و حاشیه‌هایی که به وجود آمده چیست؟
خب فعلاً باید اجازه بدهیم تا روز ۱۰ خردادماه تکلیف روشن شود. همه ما فقط باید کمک کنیم تا یک فضای آرام در فوتبال حاکم شود.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۰۴ دی
امروز پنجشنبه ۰۴ دی
امروز پنجشنبه ۰۴ دی
امروز پنجشنبه ۰۴ دی