تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
برای رسیدن به پیراهن استقلال خیلی تلاش کردم

رمضانی: وقتی از پرسپولیس آمدم شرایط سختی داشتم؛ مجیدی گفت باید ۴ بازی را ببریم

آرمان رمضانی، گل حساسی را در بازی استقلال برابر پدیده مشهد به ثمر رساند تا تیم فرهاد مجیدی را یک گام دیگر به قهرمانی در لیگ برتر نزدیک کند. او از شرایط انتقال خود از پرسپولیس به استقلال، هواداران آبی و چهار بازی باقی مانده گفته است.

کد خبر: ۱۲۹۳۷۳
۱۰:۴۳ - ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۱

رمضانی: وقتی از پرسپولیس آمدم شرایط سختی داشتم؛ مجیدی گفت باید ۴ بازی را ببریم

دیدارنیوز: مهاجم تیم فوتبال استقلال گفت: باید رکورد‌ها را حفظ کنیم تا با امتیاز و شرایط خیلی خوب قهرمانی را بدست آوریم.

آرمان رمضانی در خصوص اینکه هنگام ورود به زمین آیا حس گلزنی به شهرخودرو را داشت، عنوان کرد: یکی از شب‌های خوب زندگی هم برای من هم برای هواداران استقلال بود. وقتی وارد زمین می‌شدم انرژی خیلی مثبتی از طرف هواداران گرفتم. انگیزه زیادی هم برای گلزنی داشتم. با لطف خدا و تلاش بچه‌ها توانستم گل بزنم. خدا را شکر آن همه هواداری که به ورزشگاه آمده بودند خوشحال رفتند.

مهاجم استقلال در مورد اینکه هنگام انتقال از پرسپولیس واکنش‌ها و حرف‌های زیادی وجود داشت، گفت: واقعا اوایل شرایط برایم سخت بود، ولی هواداران استقلال برایم خیلی انرژی مثبت داشتند. کادرفنی، مجموعه باشگاه و بچه‌های تیم طوری با من برخورد کردند و من را پذیرفتند که انگیزه پیدا کردم تا جواب محبتشان را بدهم. شرایط خیلی سخت بود، اما می‌دانستم اگر کسی با تمام توانش تلاش کند، قطعا خدا، جایی جواب زحمتش را می‌دهد.

وی افزود: واقعا برای رسیدن به پیراهن استقلال خیلی تلاش کردم و خیلی سختی کشیدم. این را صرفا برای خوشایند هواداران نمی‌گویم. هروقت و هرچند دقیقه هم که به زمین می‌روم سعی ام این است طوری کار کنم که این پیراهن را حفظ کنم. سعی می‌کنم تمام توانم را بگذارم. حالا با گل زدن، نشد با جنگیدن یا دویدن، هرطور بتوانم کمک کنم سعی می‌کنم تمام توانم را بگذارم.

رمضانی در مورد ادامه مسیر استقلال و ۴ بازی باقی مانده، اظهار داشت: هنوز هیچ چیزی تمام نشده و فوتبال غیر قابل پیش بینی است. همانطور که فرهاد مجیدی و کادرفنی گفتند، ۴ بازی مانده، باید با تمام وجود برویم و آن‌ها را ببریم. رکورد‌ها را حفظ کنیم تا با امتیاز و شرایط خیلی خوب قهرمانی را بگیریم.

وی خطاب به هواداران استقلال گفت: از آن‌ها تشکر می‌کنم. همیشه و از روزی اولی که آمدم به من انرژی مثبت دادند. بازی با شهرخودرو قطعا بهترین روز زندگی من بود، چون هواداران زیادی آمده بودند. وقتی گل زدم و واکنش هواداران را دیدم واقعا از ته دل خوشحال شدم. خداراشکر خوشحال به خانه رفتند. این مهمترین اتفاق بود.

مهاجم استقلال در مورد اینکه جذاب‌ترین ویدئویی که پس از بازی دید کدام بود، عنوان کرد: ویدئویی از تماشاگران روی سکو‌ها بود که ضربه امیرحسین به تیر خورد و همه افسوس خوردند. بعد از ۲ ثانیه توپ وارد دروازه شد و همه شاد شدند. ویدئوی خیلی قشنگی بود و با امیرحسین آن را دیدیم. فقط می‌توانم بگویم خداراشکر.

رمضانی در مورد بازی با فولاد گفت: قطعا همه می‌دانند تیم خیلی خوبی است. در زمین آن‌ها بازی کردند شرایط خاص خودش را دارد، ولی با تمام توانمان برای برد می‌رویم. همان چیزی که کادرفنی و هواداران می‌خواهند. ان‌شاالله خدا کمک کند تا دست پر برگردیم و شرمنده هواداران نشویم.

منبع: فارس
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
پرطرفدارترین ها