تیتر امروز

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند
دیدار از نشست بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی گزارش می دهد

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند

بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی» عنوان نشست و گردهمایی بود که به همت انجمن علمی حقوق اساسی ایران و گروه حقوق عمومی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی با حضور جمعی از حقوقدانان و علاقمندان به...
ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز

این صد و سی و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۴ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم
بررسی کلان موضوعات حکمرانی فضای مجازی در ایران با حضور یک فعال سیاسی و یک پژوهشگر فضای مجازی

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم پیرامون حکمرانی فضای مجازی در ایران، بهانه‌ای شد تا به سراغ حسین نقاشی و امیررضا باقرپور شیرازی، فعال سیاسی و پژوهشگر فضای مجازی رفته و در یکی دیگر از سلسه مناظرات...

ردپای میلیاردر ایرانی پشت سر چلسی؛ بعد از مشیری «اقبالی» هم آمد!

پس از تجاوز نظامی روسیه به اوکراین که منجر به استعفای آبراموویچ از مالکیت چلسی (به دلیل ارتباط و دوستی نزدیک با پوتین) شد و این باشگاه متمول و پرافتخار را بهم ریخت، نام یک ایرانی در میان مالکان جدید این باشگاه دیده می‌شود.

کد خبر: ۱۲۸۹۴۲
۰۹:۵۹ - ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۱

ردپای میلیاردر ایرانی پشت سر چلسی؛ بعد از مشیری «اقبالی» هم آمد!

دیدارنیوز: با جست و جو در مورد مالکان جدید باشگاه چلسی به یک نام ایرانی برخورد می‌کنیم؛ بهداد اقبالی.

نیمه‌های شب بود که خبر انتقال مالکیت چلسی از رومن آبراموویچ، به کنسرسیوم تاد بولی و شرکا روی خروجی سایت رسمی این باشگاه قرار گرفت.

طبق اعلام لندنی‌ها تاد بولی، شرکت Clearlake Capital، مارک والتر و هانسیورگ ویس مالکین جدید چلسی بجای رومن آبراموویچ روس خواهند بود و حالا باشگاه قدیمی و با افتخارات فراوان را در اختیار دارند.

اما با سرچ ساده در مورد شرکت Clearlake Capital به یک نام ایرانی می‌رسیم. بهداد اقبالی، میلیاردر ایرانی- آمریکایی که موسس شرکت مذکور است و طبق اسناد موجود دو سوم از سرمایه کنسرسیوم تاد بولی از این شرکت آمریکایی تامین می‌شود.

این چهره بهداد اقبالی، میلیاردر ایرانی- آمریکایی است که در سال ۲۰۰۶ همراه با خوزه فلیسیانو شرکت کلیر لیک کپیتال را تاسیس کرد و حالا جزو سهامداران یکی از باشگا‌ه‌های پر افتخار انگلیس محسوب می‌شود. فردی که جزو ۴۴ نفر از افراد جدیدی است که توسط مجله فوربس به جمع پولدار‌ها اضافه شده.

حالا بعد از فرهاد مشیری که مالکیت باشگاه اورتون را در اختیار دارد، اقبالی دومین ایرانی است که نام آن دور و بر مالکیت یک باشگاه انگلیسی می‌چرخد. هر چند که تا الان اسمی از این میلیاردر ایرانی به صورت رسمی به میان نیامده، اما طبق اخباری که از قبل منتشر شده مدیریت چلسی بر عهده تاد بولی خواهد بود و تصمیم گیری‌ها و سایر موارد، همه چیز میان بولی و شرکت کلیرلیک کپیتال به صورت ۵۰-۵۰ خواهد بود.

تاد بولی حالا با امضای قراردادی به ارزش ۴ میلیارد پوند جانشین میلیاردر روس شده است و امید دارد افتخارات به دست آمده توسط آبراموویچ را بتواند تکرار کند.

این میلیاردر ایرانی از سوی مجله forbes در میان میلیاردر‌های ایرانی تبار قرار گرفته سرمایه شرکتش بالغ بر ۴۳ میلیارد دلار تخمین زده شده است.

طبق اعلام رسمی چلسی ۲.۵ میلیارد پوند از کل سرمایه گذاری انجام شده به یک حساب بانکی مسدود شده در بریتانیا واریز شود تا ۱۰۰ درصد به اهداف خیریه کمک شود. درست همان حرفی که مالک روس بعد از استعفا به زبان آورد. هر چند برای انجام این کار نیز تایید دولت بریتانیا نیز لازم است.

علاوه بر این مبلغ، ۱.۷۵ میلیارد پوند نیز به سرمایه گذاری در گسترش استمفورد بریج، آکادمی، تیم زنان و ... هزینه خواهد شد. طبق اعلام لندنی‌ها این انتقال در اواخر ماه می (اواسط خرداد) با کسب مجوز‌های کاری از دولت بریتانیا تکمیل خواهد شد.

منبع: ورزش 3
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر