تیتر امروز

سید عباس نبوی: ما در بعضی از مسائل شکست‌ خوردیم/ عباس معینی: هرچه جلو آمدیم؛ تفکیک قوا و دموکراسی کمرنگ شد
در مناظره با موضوع بررسی تطبیقی پیش نویس قانون اساسی با قانون مصوب مطرح شد (قسمت اول)

سید عباس نبوی: ما در بعضی از مسائل شکست‌ خوردیم/ عباس معینی: هرچه جلو آمدیم؛ تفکیک قوا و دموکراسی کمرنگ شد

"بررسی تطبیقی پیش‌نویس قانون اساسی ۵۸ با قانون مصوب - تحدید قدرت" موضوع مناظره‌ای با حضور آقایان سید عباس نبوی و عباس معینی به میزبانی دیدار اندیشه بود.
فرشاد مؤمنی: حرکت به سمت توزیع عادلانه قدرت، راه نجات امروز ماست
به مناسبت روز جهانی کارگر برگزار شد

فرشاد مؤمنی: حرکت به سمت توزیع عادلانه قدرت، راه نجات امروز ماست

به مناسبت روز جهانی کارگر، ۱۱ اردیبهشت، گروه علمی، تخصصی صلح انجمن جامعه شناسی ایران با همکاری مدرسه مطالعات نقد اقتصاد سیاسی باشگاه اندیشه، نشستی با موضوع «جایگاه کارگران در ساخت ساختمان صلح...
توقف مذاکرات؛ تعلیق یا تعویق؟/ خرد شدن مردم زیر فشار تورم/ پیامک حجاب؛ تکرار چند باره یک شیوه اشتباه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توقف مذاکرات؛ تعلیق یا تعویق؟/ خرد شدن مردم زیر فشار تورم/ پیامک حجاب؛ تکرار چند باره یک شیوه اشتباه

این نود و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

رئیسی: روابط ایران و کویت باید به ظرفیت واقعی خود بازگردد

آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری در گفتگوی تلفنی با شیخ نواف الاحمد الجابر الصباح، امیر کویت گفت که روابط ایران و کویت باید به ظرفیت واقعی خود بازگردد.

کد خبر: ۱۲۸۸۲۲
۰۹:۰۹ - ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۱

رئیسی: روابط ایران و کویت باید به ظرفیت واقعی خود بازگردد

دیدارنیوز: رئیس جمهور در گفت‌وگوی تلفنی امیر کویت، با بیان این‌که «نزدیک شدن دل‌های مسلمانان در چنین مناسبت‌هایی انسجام اسلامی میان کشور‌های اسلامی را بیشتر می‌کند»، اظهار داشت: دیدار و گفتگوی مقامات دو کشور ظرفیت‌های ارتقای همکاری‌های دوجانبه را فعال خواهد کرد.

آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی بعد از ظهر سه‌شنبه در گفت‌وگوی تلفنی «شیخ نواف الاحمد الجابر الصباح» امیر کویت، با تبریک عید سعید فطر به وی و مردم کشورش گفت: امیدوارم خداوند به برکت عید فطر برکاتش را نصیب ملت همسایه و دوست کویت و همه مسلمانان کند. نزدیک شدن دل‌های مسلمانان در چنین مناسبت‌هایی، انسجام میان کشور‌های اسلامی را بیشتر می‌کند.

رئیس جمهور با ابراز امیدواری برای دیدار با امیر کویت در تهران افزود: افزایش رفت و آمد مقامات دو کشور می‌تواند ظرفیت‌های موجود برای ارتقای سطح همکاری‌های دوجانبه را هر چه بیشتر عملیاتی و فعال کند.

رئیسی مواضع کویت را در قبال توطئه‌های منطقه‌ای، آگاهانه توصیف کرد و با یادآوری مناسبات خوب ایران و کویت در گذشته، تاکید کرد که باید روابط ایران و کویت به عنوان دو دوست قدیمی به ظرفیت واقعی خود بازگردد.

«شیخ نواف الاحمد الجابر الصباح» امیر کویت نیز در این گفت‌وگوی تلفنی با تبریک عید سعید فطر به رئیس جمهور و مردم کشورمان اظهار داشت: عمیقا از رویکرد جدید و اهمیتی که جمهوری اسلامی ایران در دوره جنابعالی برای گسترش روابط با کشور‌های همسایه و دوست قائل است، خرسندیم.

امیر کویت نیز متقابلا با اظهار امیدواری برای میزبانی از آیت‌الله رئیسی تصریح کرد: دیدار‌های مقامات دو کشور و به ویژه مقامات عالی ایران و کویت می‌تواند به گسترش روابط فیمابین و تقویت تلاش‌های مشترک برای تامین منافع متقابل کمک کند.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۶ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۱۶ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۱۶ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۱۶ ارديبهشت