تیتر امروز

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم
بررسی کلان موضوعات حکمرانی فضای مجازی در ایران با حضور یک فعال سیاسی و یک پژوهشگر فضای مجازی

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم پیرامون حکمرانی فضای مجازی در ایران، بهانه‌ای شد تا به سراغ حسین نقاشی و امیررضا باقرپور شیرازی، فعال سیاسی و پژوهشگر فضای مجازی رفته و در یکی دیگر از سلسه مناظرات...
علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

لیگ قهرمانان اروپا؛ لیورپول با عبور از زیردریایی زرد فینالیست شد

تیم لیورپول در دیدار برگشت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا، در نیمه نخست دو گل از ویارئال دریافت کرد تا همه چیز برابر شود، اما در نیمه مربیان کار زیردریایی زرد فوتبال اسپانیا را تمام کرد تا اولین فینالیست شود این جام شود.

کد خبر: ۱۲۸۸۱۴
۰۷:۳۹ - ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۱

لیگ قهرمانان اروپا؛

دیدارنیوز: تیم فوتبال لیورپول با حذف ویارئال به اولین فینالیست لیگ قهرمانان اروپا در فصل ۲۲-۲۰۲۱ تبدیل شد.

در اولین بازی از دور برگشت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا، شب گذشته (سه‌شنبه) از ساعت ۲۳:۳۰ به وقت تهران تیم‌های فوتبال ویارئال و لیورپول در ورزشگاه سرامیکا به مصاف هم رفتند که این بازی با پیروزی ۳ بر ۲ لیورپولی‌ها خاتمه یافت.

لیورپول در حالی این بازی را برد که نیمه اول آن را ۲ بر صفر باخته بود. شروع خوب ویارئالی‌ها آن‌ها را بعد از تنها گذشت سه دقیقه از آغاز بازی با گلی که بولایه دیا به ثمر رساند از حریف انگلیسی پیش انداخت. چهار دقیقه به پایان نیمه اول، زیردریایی زرد توسط فرانسیس کوکلین دومین گلش را هم به ثمر رساند تا نتیجه بازی رفت تکرار و شاگردان اونای امری به صعود امیدوار شوند، هرچند این فقط نیمی از داستان مسابقه‌ای بود که پایانی متفاوت داشت.

در نیمه دوم یورگن کلوپ سرمربی لیورپول فرمول ویران کردن دفاع سرسخت ویارئال را به شاگردانش نشان داد و آن‌ها با استفاده از همین فرمول بازگشتی باشکوه را در عرض تنها ۱۲ دقیقه رقم زدند. ابتدا فابینیو در دقیقه ۶۲ با ضربه‌ای از جناح راست محوطه جریمه، توپ را از بین پا‌های دروازه‌بان حریف عبور داد و گلزنی کرد. پنج دقیقه بعد هم روی ارسالی از سمت راست و اشتباه مدافع ویارئال در ایجاد تله آفساید، لوئیز دیاز با ضربه سر دوباره توپ را از بین پا‌های خرونیمو رولی عبور داد و برای دومین بار دروازه او فرویخت.

این گل تا حد زیادی رؤیا‌های ویارئال برای خلق یک شگفتی دیگر مانند حذف یوونتوس و بایرن مونیخ را بر باد داد و تمرکز آن را از بین برد. این طور شد که میزبان اسپانیایی با یک اشتباه دیگر توپ را در اختیار لیورپول قرار داد و این دفعه سادیو مانه با فرصت‌طلبی به موقع فراری را از نیمه خودی آغاز کرد و بعد از ربودن توپ از مقابل پای دروازه حریف و از پیش رو برداشتن یک مدافع دیگر دروازه خالی ویارئال را در دقیقه ۷۴ باز کرد و تیرخلاص را به قلب اسپانیایی‌ها زد. عصبی شدن ویارئالی‌ها پس از دریافت این گل سبب اضافه شدن چاشنی خشونت به اشتباهات آن‌ها و در نتیجه آن اخراج اتین کاپوئه از این تیم در دقیقه ۸۵ شد تا کار میزبان برای فرار از شکست سخت‌تر هم شود.

به این ترتیب بازگشت باشکوه لیورپول کامل شد و این تیم بازی را ۳ بر ۲ برد تا با احتساب پیروزی ۲ بر صفرش در بازی رفت، در مجموع با برتری ۵ بر ۲ به ماجراجویی شگفتی‌ساز این فصل لیگ قهرمانان اروپا در دومین حضورش در مرحله نیمه نهایی رقابت‌ها پایان دهد و خود به‌عنوان اولین فینالیست راهی ایستگاه پایانی شود، جایی که باید با برنده مصاف رئال مادرید و منچسترسیتی روبه‌رو شود.

حریف لیورپول در دیداری که امشب از ساعت ۲۳:۳۰ به وقت تهران در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو آغاز می‌شود، مشخص خواهد شد. این دهمین حضور لیورپولی‌ها در فینال لیگ قهرمانان اروپا/ جام باشگاه‌های اروپا خواهد بود.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر