تیتر امروز

فوری: صدای انفجار در شرق و شمال اصفهان/ انهدام پهپاد ناشناس در ملایر/ تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل (بروز رسانی می‌شود)

فوری: صدای انفجار در شرق و شمال اصفهان/ انهدام پهپاد ناشناس در ملایر/ تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.

دومین عرضه اولیه امسال بازار سرمایه مشخص شد

تعداد ۴۴۴ میلیون سهم معادل ۱۰ درصد سهام شرکت حمل و نقل ترکیبی گهر ترابر سیرجان سه‌شنبه هفته آینده، با نماد معاملاتی "حگهر" در فرابورس ایران عرضه اولیه می‌شود.

کد خبر: ۱۲۸۶۹۱
۱۰:۵۸ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۱

دومین عرضه اولیه امسال بازار سرمایه مشخص شد

دیدارنیوز ـ تعداد ۴۴۴ میلیون سهم شرکت حمل و نقل ترکیبی گهر ترابر سیرجان معادل ۱۰درصد سهام این شرکت، سه‌شنبه هفته آینده (۲۰ اردیبهشت) به‌عنوان دومین عرضه اولیه امسال بازار سرمایه با نماد معاملاتی "حگهر" در فرابورس ایران عرضه می‌شود.

این میزان سهام در قیمت مبنا (کف قیمت) ۵۴۵۰ ریال برای هر سهم و حداکثر سهمیه ۴۴ میلیون و ۴۰۰ هزار سهمی به سرمایه گذاران واجد شرایط به روش حراج در بازار اول معاملات فرابورس عرضه می‌شود. مشاور عرضه هم کارگزاری بانک سپه و متعهد خرید تامین سرمایه امید است.

ارسال سفارش صرفا ً از طریق ایستگاه‌های معاملاتی (نامک) امکان پذیر خواهد بود. همچنین ۵۰ درصد از سهام خریداری شده در روز عرضه اولیه توسط سرمایه گذاران واجد شرایط تا ۹۰ روز پس از تاریخ عرضه اولیه امکان عرضه نخواهد داشت.

برچسب ها: بورس
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد