تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

هشدار وزارت بهداشت درباره احتمال وقوع موج شدید کرونا

معاون درمان وزیر بهداشت با تاکید بر اینکه هرگز کرونا را پایان‌یافته تلقی نمی‌کنیم، گفت: قابل درک است وقتی شرایط بهتر می‌شود مردم حس می‌کنند دیگر نیازی به مراقبت نیست و این کار رسانه و ما مسئولان است که به مردم گوشزد کنیم کرونا تمام نشده و باید مراقب باشیم.

کد خبر: ۱۲۸۶۸۱
۱۰:۱۷ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۱

هشدار وزارت بهداشت درباره احتمال وقوع موج شدید کرونا/ اگر مراقب نباشیم، دوباره دچار مشکل می‌شویم

دیدارنیوز ـ سعید کریمی معاون درمان وزیر بهداشت در پاسخ به این سوال که با قرار گرفتن کشور در شرایط آرام کرونایی آیا تصمیمات متناسب با این شرایط اتخاذ شده است، گفت: با وجود اینکه امروز به همت مردم و با تدابیر دولت در بهترین شرایط بیماری قرار داریم، اما هرگز کرونا را پایان‌یافته تلقی نمی‌کنیم، امروز در هند موارد افزایشی است و ما با این کشور فاصله جغرافیایی چندانی نداریم و اگر مراقب نباشیم ممکن است دوباره دچار مشکل شویم.

وی با تأکید بر مراجعان روزانه مشکوک، محتمل و قطعی کرونا به ۱۰ هزار نفر در کشور، ادامه داد: آمار مبتلایان روزانه که نیاز به بستری دارند به حدود هزار نفر رسیده است و در مجموع روی تخت بیمارستان‌ها ۳ هزار و ۸۰۰ بیمار کرونایی داریم که از این تعداد هزار نفر در بخش مراقبت‌های ویژه هستند، پس کرونا هنوز تمام نشده است.

معاون درمان وزیر بهداشت گفت: از جهت واکسیناسیون هم توصیه می‌کنیم کسانی که وقت نوبت سوم آن‌ها رسیده است حتماً تزریق کنند، زیرا زمان آن که بگذرد ایمنی پایین می‌آید و همین ویروسی که برای یک نفر با ایمنی قوی مشکل ایجاد نمی‌کند می‌تواند برای کسی که ایمنی ضعیفی دارد مشکل ساز شود به همین علت تزریق یک نوبت دیگر برای کسانی که سن بالا یا نقص سیستم ایمنی دارند، ابلاغ شده است.

کریمی افزود: قابل درک است که وقتی شرایط بهتر می‌شود مردم حس می‌کنند دیگر نیازی به مراقبت نیست و این کار رسانه و ما مسئولان است که به مردم گوشزد کنیم که کرونا تمام نشده و باید مراقب باشیم.

وی با بیان اینکه تا تابستان موج جدیدی پیش بینی نمی‌کنیم، ادامه داد: اگر سویه جدیدی ایجاد نشود انتظار این است که به سمت شرایط بهتری برویم، اما این یک قانون است تا وقتی سیستم ایمنی کل دنیا قوی نشود و واکسیناسیون به صورت عادلانه در کشور‌های دنیا انجام نشود باید مراقب بود، زیرا ویروس در حال گردش است و ممکن است دوباره جهشی اتفاق بیفتد و یک سویه جدیدی ایجاد شود که ما از آن بی خبر باشیم.

معاون درمان وزیر بهداشت در پاسخ به این سوال که آمار‌ها تا چه حدی کاهش پیدا کند الزام استفاده از ماسک برداشته می‌شود، گفت: عوامل زیادی در این زمینه دخیل است که بررسی و تصویب آن جزو اختیارات ستاد ملی مقابله با کرونا است و باید در کمیته‌های تخصصی بحث شود. به طور مثال از نظر کنترل ویروس ما یک «آر او» یا «آر زیرو» داریم که هر فردی چند نفر دیگر را می‌تواند آلوده کند، اگر این شاخص به زیر یک برسد یعنی شرایط کنترل شده است و هر نفر کرونایی کمتر از یک نفر را می‌تواند مبتلا کند و این یعنی شیوع بیماری کُند می‌شود و شرایط تحت کنترل در می‌آید.

کریمی با تأکید بر اینکه ماسک هرگز حذف نشده و رعایت شیوه نامه‌ها همچنان پابرجاست، افزود: ستاد ملی مقابله با کرونا هنوز در این زمینه تصمیمی اتخاذ نکرده و ما نیز به هیچ وجه توصیه نمی‌کنیم. در کشور‌هایی که به یکباره ماسک حذف شد موج شدیدی از بیماری بروز کرد، به همین علت، حذف ماسک یا توقف واکسیناسیون به هیچ عنوان مطرح نیست.

منبع: مهر
برچسب ها: کرونا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر