تیتر امروز

محسن هاشمی: انتصاب‌های حاکمیتی از انتخاب شدگان مردم بیشترند/در جمهوری اسلامی به استقلال نمره بالای ۵۰ می‌دهم، اما به آزادی نه/نظام تصمیم گیری در کشور خدشه دار شده است/ افراطیون نمی‌گذارند، مشکلات کشور حل شود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با رئیس پیشین شورای شهر

محسن هاشمی: انتصاب‌های حاکمیتی از انتخاب شدگان مردم بیشترند/در جمهوری اسلامی به استقلال نمره بالای ۵۰ می‌دهم، اما به آزادی نه/نظام تصمیم گیری در کشور خدشه دار شده است/ افراطیون نمی‌گذارند، مشکلات کشور حل شود

پسر ارشد آیت الله هاشمی رفسنجانی، رئیس پیشین شورای شهر، محسن هاشمی مهمان برنامه «تیتر» بود او معتقد است که علما با حجاب اجباری مخالفند ولی نگران واکنش افراطیون هستند، به همین خاطر سکوت کردند.
مردم فضای امن می‌خواهند، نه فضای امنیتی/ اصلاح غیر رسمی قانون اساسی!/ به این زودی‌ها جنگی رخ نخواهد داد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مردم فضای امن می‌خواهند، نه فضای امنیتی/ اصلاح غیر رسمی قانون اساسی!/ به این زودی‌ها جنگی رخ نخواهد داد

این صد و سی و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیباکلام: تعدادی نماینده‌های ۵ درصدی مشکل مملکت را در حجاب می‌بینند/ جنگ ۱۲ روزه، جنگ نبود!/ اعلمی: به وکیل مدافع اسرائیل بدل شده‌اید!/ آقای زیباکلام! با رسایی که مناظره نمی‌کنید!
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیباکلام: تعدادی نماینده‌های ۵ درصدی مشکل مملکت را در حجاب می‌بینند/ جنگ ۱۲ روزه، جنگ نبود!/ اعلمی: به وکیل مدافع اسرائیل بدل شده‌اید!/ آقای زیباکلام! با رسایی که مناظره نمی‌کنید!

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم سپهر امروز سیاست در ایران و البته، برخی مناقشات بر اولویت‌سنجی در بحث منافع ملی کشور، بهانه‌ای شد تا به سراغ صادق زیباکلام و اکبر اعلمی، دو تن از فعالین سیاسی...

همکاری قطعه‌سازان ایرانی و خودروسازان روسی کلید خورد

یک شرکت مطرح خودروساز روسی خواستار همکاری با قطعه سازان ایرانی برای تامین قطعات مورد نیاز شد.

کد خبر: ۱۲۸۶۵۹
۰۸:۲۸ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۱

همکاری قطعه‌سازان ایرانی و خودروسازان روسی کلید خورد

دیدارنیوز ـ سید حسین بحرینیان، عضو هیات مدیره انجمن صنایع همگن نیرو محرکه و قطعه سازان خودروی کشور امروز در گفتگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا با تایید این مطلب افزود: نظر به درخواست همکاری خودروساز مطرح روسیه با قطعه سازان ایرانی، سازندگان بالقوه قطعات که توانایی تامین نظر طرف روسی ازنظر کیفیت و کمیت تولید را داشته باشند، با واسطه انجمن تخصصی صنایع همگن نیرومحرکه و قطعه سازان خودرو کشور، می‌توانند شانس خود را برای حضور در بازار این همسایه شمالی بیازمایند.

این مقام صنفی گفت: مجموعه بوستر کامل به همراه سیلندر ترمز، مدول هیدرولیک سیستم ضدقفل، سنسور‌های سرعت مربوط به سیستم ضدقفل، کمربند ایمنی، ایربگ (کیسه هوا)، دینام، کمپروسور سیستم هوای مطبوع (کولر)، سنسور اکسیژن، ترموستات و مکانیسم شیشه بالابر ازجمله قطعات موردنیاز خودروساز روسی است.

به گزارش ایرنا، با توجه به بازار بزرگ روسیه و داشتن مرز آبی مشترک و همچنین رسیدن به بازار اوراسیا، یکی از خودروسازان برنامه‌ریزی کرده است که سهم بیشتری از این بازار روسیه داشته باشد. بر این اساس تولید و صادرات خودرو و قطعات آن، ازجمله موضوعاتی است که با جدیت از سوی آن خودروساز پیگیری خواهد شد.

در این میان یکی از برنامه‌های که این گروه در سال جاری با جدیت دنبال می‌کند و این امر به مدیران ارشد منطقه ویژه اقتصادی ایلابوگای جمهوری تاتارستان فدراسیون روسیه یادآور شده، افزایش صادرات قطعه به روسیه است. در سال‌های اخیر قطعات خودرویی مختلفی ازجمله رادیاتور، قطعات سیستم تعلیق و قطعات ریخته‌گری به بازار روسیه صادر شده است.

قطعه سازان ایرانی در سال‌های گذشته ارتباطاتی با شرکت‌های خارجی به‌ویژه در زمینه تبادل فناوری داشتند، اما در سنوات اخیر این ارتباطات به دلیل تحریم‌های ظالمانه قطع شد. حتی گاهی اوقات شدت تحریم‌ها به حدی بود که به ایمیل‌های ارسالی شرکت‌های ایرانی پاسخ داده نمی‌شد.

با این حال، به اعتقاد کارشناسان موهبت تحریم‌ها این بود که روی پای خود ایستادیم و به داخلی سازی روی آوردیم، اما درمجموع ارتباط با دنیا برای توسعه فعالیت‌ها و عقب نماندن از جریان تولید و فناوری لازم است.

پس از برجام قرار بود شرکت رنو برای سایت کشور الجزایر خود همکاری‌هایی با قطعه سازان برتر ایرانی داشته باشد و حتی تور بازدید قطعه سازان از این سایت هماهنگ شد و مقرر بود برای خودرو‌های جدید خود در این سایت از توان خودروسازان ایرانی بهره‌مند شود، اما به دلایلی این طرح عقیم ماند. با این حال، همین موضوع بیانگر ارتقای کیفی قطعه سازان ایرانی است که توانسته بودند نظر یکی از خودروسازان مطرح جهان را برای توسعه همکاری‌ها جلب کنند.

منبع: ایرنا
برچسب ها: قیمت خودرو
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۱ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۱ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۱ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۱ آذر