تیتر امروز

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.

افزایش حقوق سربازان از اردیبهشت

رئیس سازمان وظیفه عمومی فرماندهی کل انتظامی کشور گفت: افزایش حقوق سربازان وظیفه از اردیبهشت ماه در فیش‌های حقوقی منظور می‌شود.

کد خبر: ۱۲۸۵۷۴
۱۰:۴۵ - ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۱

افزایش حقوق سربازان از اردیبهشت

دیدارنیوز ـ سردار تقی مهری امروز در جلسه قرارگاه احضار و اعزام مشمولان غایب خدمت دوره ضرورت در ستاد فرماندهی انتظامی گلستان اظهار کرد: با پیگیری‌های صورت گرفته و حمایت مجلس و دولت، حقوق سربازان وظیفه در سال جاری افزایش چشمگیری داشته که از اردیبهشت ماه در فیش‌های حقوقی منظور و معوقه فروردین ماه نیز در ماه‌های آینده به حساب آنان واریز خواهد شد.

رئیس سازمان وظیفه عمومی فرماندهی کل انتظامی کشور افزود: با اعلام سردار اشتری، فرمانده کل انتظامی کشور غیبت پشت دفترچه‌ای سربازان متأهل که فرمانده مستقیم، رضایت کامل از آنان داشته باشد بطور کامل بخشیده شد.

این مقام انتظامی با اشاره به اینکه نصف غیبت پشت دفترچه‌ای سربازان مجرد نیز بخشیده شد، گفت: برای آن دسته از سربازانی که غیبت سنواتی ندارند در صورت رضایت فرمانده مستقیم، می‌توانند از یک ماه مرخصی تشویقی در طول خدمت استفاده کنند.

سردار مهری با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب بر اشتغال جوانان تصریح کرد: در این باره جلسه‌های متعددی با دستگاه مختلف برای بکارگیری و اشتغال سربازانی که خدمت آنان به پایان رسیده، انجام شده و با بانک‌ها نیز تعامل لازم برای اعطای تسهیلات به این افراد صورت گرفته است.

رئیس سازمان وظیفه عمومی فرماندهی کل انتظامی کشور گفت: بخش بزرگی از نظم و امنیت را مدیون رشادت‌های سربازان وظیفه‌ای هستیم که در اقصی نقاط کشور جانانه تلاش می‌کنند.

این مقام انتظامی خاطرنشان کرد: در کشور ۲۱ میلیون مشمول داریم که وضع خدمت ۸۵ درصد آن‌ها تعیین تکلیف شده اند.

برچسب ها: سربازی
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی