تیتر امروز

دلار برمی‌گردد، اما اعتماد نه!/ انفجار در شریان اقتصاد ایران/ گشایش اقتصادی یا توهم موقت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

دلار برمی‌گردد، اما اعتماد نه!/ انفجار در شریان اقتصاد ایران/ گشایش اقتصادی یا توهم موقت؟

این سیزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

انگلیس، روسیه را به انتشار «اطلاعات نادرست» متهم کرد

وزارت خارجه انگلیس روز یکشنبه روسیه را به انتشار اطلاعات نادرست درباره جنگ اوکراین در شبکه‌های اجتماعی متهم کرد. انتقاد انگلیس از روس‌ها در حالی صورت گرفته که پیشتر نیز «واسیلی نبنزیا» نماینده دائم روسیه در سازمان ملل متحد گفته بود که انتشار اطلاعات گمراه کننده و نادرست توسط کشور‌های غربی درباره حمله نظامی روسیه در اوکراین، یک اقدام تحریک‌آمیز عامدانه است.

کد خبر: ۱۲۸۵۶۸
۱۰:۲۴ - ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۱

انگلیس، روسیه را به انتشار «اطلاعات نادرست» متهم کرد

دیدارنیوز: وزارت خارجه انگلیس با انتشار بیانیه ای، ضمن متهم کردن روسیه به انتشار نادرست اطلاعات درباره جنگ اوکراین از مقابله با این روند خبر داده است.

به نقل از رویترز، وزارت خارجه انگلیس روز یکشنبه روسیه را به انتشار اطلاعات نادرست درباره جنگ اوکراین در شبکه‌های اجتماعی متهم کرد.

در بیانیه‌ای که وزارت خارجه انگلیس برای انتقاد از روسیه منتشر کرده، آمده است: تحقیقات نشان می‌دهد که چگونه کمپین اطلاعات نادرست کرملین برای دستکاری افکار عمومی بین المللی در مورد حمله روسیه به اوکراین، افزایش حمایت از آن و جذب هواداران جدید طراحی شده است.

بیانیه وزارت خارجه انگلیس همچنین می‌افزاید: «ما نمی‌توانیم اجازه دهیم کرملین و مزارع ربات‌های مجازی آن با دروغ‌های خود در مورد جنگ غیرقانونی پوتین به فضا‌های آنلاین ما حمله کنند. دولت انگلیس به شرکای بین‌المللی خود هم هشدار داده است و به همکاری نزدیک با متحدان و بستر‌های رسانه‌ای برای تضعیف عملیات اطلاعاتی روسیه ادامه خواهد داد.»

انتقاد انگلیس از روس‌ها در حالی صورت گرفته که پیشتر نیز «واسیلی نبنزیا» نماینده دائم روسیه در سازمان ملل متحد گفته بود که انتشار اطلاعات گمراه کننده و نادرست توسط کشور‌های غربی درباره حمله نظامی روسیه در اوکراین، یک اقدام تحریک‌آمیز عامدانه است.

منبع: مهر
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها