تیتر امروز

آیا پزشکیان در نیویورک با ترامپ دیدار می‌کند؟/ حالت نه جنگ، نه صلح خوب نیست/ مکانیسم ماشه را بزرگ نکنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آیا پزشکیان در نیویورک با ترامپ دیدار می‌کند؟/ حالت نه جنگ، نه صلح خوب نیست/ مکانیسم ماشه را بزرگ نکنیم

این صد و چهاردهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
محبعلی: خروج ایران از NPT اوضاع را پیچیده‌تر می‌کند/ با خروج تهران از NPT، تل‌آویو برای اقدام نظامی علیه کشورمان توجیه پیدا می‌کند/ اسرائیلی‌ها، بدون هماهنگی آمریکا و ترامپ، دست به اقدام نظامی علیه ایران نخواهند زد/ فرصت ایران برای تغییر شرایط بلاتکلیف فعلی، بسیار محدود است
در گفت و گوی دیدارنیوز با یک دیپلمات با سابقه مطرح شد

محبعلی: خروج ایران از NPT اوضاع را پیچیده‌تر می‌کند/ با خروج تهران از NPT، تل‌آویو برای اقدام نظامی علیه کشورمان توجیه پیدا می‌کند/ اسرائیلی‌ها، بدون هماهنگی آمریکا و ترامپ، دست به اقدام نظامی علیه ایران نخواهند زد/ فرصت ایران برای تغییر شرایط بلاتکلیف فعلی، بسیار محدود است

خروج ایران از NPT باعث پیچیده‌تر شدن اوضاع شده و منفعتی برای تهران به دنبال نخواهد داشت. این اقدام، می‌تواند مسئله ایران را بُعد سیاسی و دیپلماتیک به سمت بُعد درگیری نظامی سوق بدهد. مسئله‌ای...

دلیل ارسال ایمیل دبیرکل فدراسیون به فیفا مشخص شد

حسن کامرانی‌فر، دبیرکل فدراسیون فوتبال باتوجه درخواست اعضای مجمع و شائبه‌هایی که برخی اعضای هیأت رییسه درخصوص رسمیت داشتن جلسات‌شان اعلام کرده بودند، با ایمیل به فیفا تکلیف را مشخص کرد.

کد خبر: ۱۲۸۴۴۹
۱۰:۰۰ - ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۱

دلیل ارسال ایمیل دبیرکل فدراسیون به فیفا مشخص شد

دیدارنیوز: حرف و حدیث‌ها پس از بازداشت شهره موسوی، نایب رئیس بانوان فدراسیون فوتبال، درباره از رسمیت افتادن جلسات هیات رئیسه فدراسیون به دلیل به حد نصاب نرسیدن آغاز شد.

عزل‌کنندگان شهاب‌الدین عزیزی‌خادم اعتقاد دارند با توجه به اینکه حیدر بهاروند و حمیدرضا مهرعلی از ابتدا رأی مجمع فدراسیون را در اختیار نداشتند و کنفدراسیون فوتبال آسیا هم حضور این نفرات را در هیات رئیسه غیرقانونی اعلام کرده، این هیأت رئیسه از ابتدا فقط ۹ عضو داشته است. تفسیر به رأی حیرت‌انگیز از سوی افرادی که مشخص است برای ماندن دست به هر کاری می‌زنند.

هیأت رییسه فدراسیون فوتبال این روز‌ها ناامیدکننده ظاهر شده‌اند. تقریباً هر روز یک بحران تازه در فوتبال ایران خلق می‌کنند و چند روز بعد هم آن‌را غیراخلاقی اعلام می‌کنند. این روز‌ها رسانه‌های همسو با برخی اعضای هیأت رییسه در اقدامی هماهنگ، علیه حسن کامرانی‌فر، دبیرکل فدراسیون فوتبال شده‌ا‌ند.

آن‌ها از دبیرکل گله دارند چرا «بدون مشورت با سایر اعضای هیات رئیسه و تیم حقوقی فدراسیون فوتبال، برای برگزاری جلسه هیات رئیسه با حضور هفت عضو، ایمیلی شخصی برای معاون دبیرکل فیفا ارسال و درباره یک موضوع حقوقی از او استعلام گرفته است؟»، اما پرسش این است دلیل ارسال ایمیل چه بود؟ هفته گذشته برخی از اعضای مجمع در نامه‌ای رسمی به دبیرکل اعلام کردند باتوجه به نص صریح بند ۱ ماده ۳۳ که «ترکیب هیات‌رییسه فدراسیون را شامل ۱۱ عضو» دانسته و هم‌چنین بند ۱ ماده ۳۶ اساسنامه که نوشته شده است: «جلسه هیات‌رییسه درصورت حضور حداقل دوسوم اعضای هیات‌رییسه رسمیت دارد» و باتوجه به عدم حضور چهارعضو به دلایل مختلف، دیگر امکان برگزاری جلسه هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال وجود ندارد و مجمع به عنوان عالی‌ترین مرجع همه‌کاره فوتبال شده است و تصمیمات باید از نظر آن‌ها بگذرد.

بدین شکل درخواست‌های اعضای مجمع باید توسط دبیرکل در مجمع دهم خرداد این فدراسیون طرح و در خصوص آن تصمیم‌گیری شود. درحقیقت حسن کامرانی‌فر باتوجه درخواست اعضای مجمع و شائبه‌هایی که برخی اعضای هیأت رییسه درخصوص رسمیت داشتن جلسات‌شان اعلام کرده بودند، با این ایمیل تکلیف را مشخص کرد و البته موجب اعتراض اعضای هیأت رییسه و همراهان‌شان شد.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ شهريور
امروز سه‌شنبه ۱۸ شهريور
امروز سه‌شنبه ۱۸ شهريور
امروز سه‌شنبه ۱۸ شهريور