تیتر امروز

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند
دیدار از نشست بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی گزارش می دهد

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند

بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی» عنوان نشست و گردهمایی بود که به همت انجمن علمی حقوق اساسی ایران و گروه حقوق عمومی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی با حضور جمعی از حقوقدانان و علاقمندان به...
ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز

این صد و سی و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۴ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم
بررسی کلان موضوعات حکمرانی فضای مجازی در ایران با حضور یک فعال سیاسی و یک پژوهشگر فضای مجازی

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم پیرامون حکمرانی فضای مجازی در ایران، بهانه‌ای شد تا به سراغ حسین نقاشی و امیررضا باقرپور شیرازی، فعال سیاسی و پژوهشگر فضای مجازی رفته و در یکی دیگر از سلسه مناظرات...

حمایت عجیب از قالیباف؛ حق داریم در زندگی شخصی‌اش سرک بکشیم؟!

در حالی که انتقادها از سفر خانواده محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی به ترکیه همچنان ادامه دارد، مدیرمسئول یک روزنامه در حمایت از قالیباف نوشت: چه‌کسی گفته اگر کسی مسئول بود ما حق داریم در زندگی شخصی‌اش سرک بکشیم؟ حالا، چون مسئول شدند باید خطاهایشان را همه ببینند؟

کد خبر: ۱۲۸۴۰۸
۰۹:۲۸ - ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۱

حمایت عجیب از قالیباف؛ حق داریم در زندگی شخصی‌اش سرک بکشیم؟!

دیدارنیوز: مدیر مسئول روزنامه همشهری خواهان «سرک» نکشیدن در زندگی شخصی قالیباف شد!

به نقل از تازه نیوز، واکنش‌ها نسبت به سفر خانواده محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی به ترکیه و خرید آن‌ها که به «سیسمونی گیت» شهرت یافته است همچنان ادامه دارد.

محسن مهدیان، طی یادداشتی در روزنامه همشهری با عنوان «فراتر از سیسمونی» نوشت: «چه‌کسی گفته اگر کسی مسئول بود ما حق داریم در زندگی شخصی‌اش سرک بکشیم؟ حالا، چون مسئول شدند باید خطاهایشان را همه ببینند؟»

اظهارات مدیرمسئول روزنامه همشهری در حالی است که رئیس مجلس شورای اسلامی در مناظره انتخاباتی سال ۹۶ درباره موردی مشابه گفته بود، وزیر آموزش و پرورش (وقت) می‌رود لباس بچه از ایتالیا می‌آورد، مردم «شما فکر می‌کنید اقتصاد ما درست می‌شود؟ هرگز!»

بسیاری از کاربران با اشاره به استاندارد دوگانه مقامات نسبت به زندگی خود و مردم ایران بر این باورند که سبک زندگی خانواده مسئولان با ادعا‌ها و توصیه‌های آن‌ها به مردم در تضاد است.

در ادامه واکنش‌ها به ماجرای خانواده قالیباف، روز سه‌شنبه نیز گروهی از دانشجویان در دیدار با رهبر انقلاب از ایشان خواستند عنوان «انقلابی‌گری» را از مجلس پس بگیرد.

پیش از آن غلامعلی جعفرزاده ایمن‌آبادی، نماینده پیشین مجلس عنوان کرد که خانواده قالیباف در این سفر «دو واحد آپارتمان در ترکیه» به نام محمدرضا بحیرایی، داماد رئیس مجلس خریده‌اند.

خبرگزاری خانه ملت بلافاصله این اظهارات را «ادعایی کذب و جعلی» نامید و اعلام کرد که در این رابطه شکایتی هم تنظیم شده است.

با این حال، جعفرزاده ایمن‌آبادی دوباره در توییتی رسیدگی به تخلفات محمد باقر قالیباف در شهرداری تهران، پرونده املاک نجومی و نقش او در پرونده فساد مالی گسترده در سپاه پاسداران، آن هم در یک دادگاه علنی را خواستار شد.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر