تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

پوتین خواستار پاکسازی ورزش از سیاست‌ شد

در حالی که ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه به دلیل آغاز جنگ علیه اوکراین شدیدا تحت فشار و تحریم کشورهای غربی است، او خواستار پاکسازی ورزش از سیاست‌ شده و می‌گوید حذف ورزشکاران این کشور و بلاروس از بازی‌های المپیک زمستانی پکن نقض اصول ورزش است.

کد خبر: ۱۲۸۲۷۶
۰۹:۱۷ - ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۱

پوتین خواستار پاکسازی ورزش از سیاست‌ شد

دیدارنیوز: رئیس جمهور روسیه حذف ورزشکاران این کشور و بلاروس از بازی‌های المپیک زمستانی پکن را نقض اصول ورزش و اعلامیه جهانی حقوق بشر خواند.

به نقل از خبرگزاری تاس، ولادیمیر پوتین در دیدار با ورزشکاران روسیه و قهرمانان این کشور به طور جداگانه به تیم پارالمپیک پرداخت. پوتین درباره تیم پارالمپیک روسیه که از المپیک زمستانی کنار گذاشته شد، گفت: شما در حال آماده شدن برای ارائه دستاورد‌های خود در بازی‌های پکن، در یک مبارزه آزاد و عادلانه بودید تا جایگاه شایسته خود را به عنوان قوی‌ترین بازیکنان تأیید کنید، ولی طوری برخورد کردند که انتظار نمی‌رفت. تعلیق ورزشکاران روسیه و بلاروس نه تنها مستقیماً اصول اساسی ورزش را نقض می‌کند، بلکه آشکارا حقوق اساسی بشر به طرز بدبینانه‌ای نقض شده است.

او به اعلامیه جهانی حقوق بشر در سال ۱۹۴۸ اشاره کرد و خاطرنشان کرد که "همه چیز در این زمینه در آنجا نوشته شده است. " رئیس‌جمهور روسیه تاکید کرد: موضوع وضعیت سیاسی، حقوقی یا بین‌المللی کشوری که ورزشکار دارد، نیست. بلکه مربوط به خود شخص است و این حقوق است که نقض شده است.

پوتین تاکید کرد که روسیه همواره به شرکای خود نسبت به استفاده از استاندارد‌های دوگانه و اصل مسئولیت جمعی در ورزش هشدار داده است. او در این راستا گفت: ما با هدایت منشور المپیک، متقاعد شدیم که بازی‌ها مسابقات کشور‌ها نیست، بلکه مسابقات ورزشکاران است و خواستار پاکسازی ورزش از سیاست‌هایی شدیم که به طور مداوم ارزش‌های آن و ورزش جهانی را بی‌ارزش می‌کند و ورزش را به ابزاری برای دستکاری تبدیل می‌کند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها