تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
بلینکن خبر داد

آمریکا به کی‌یف در مذاکره با مسکو کمک می‌کند

وزیر خارجه آمریکا پس از سفر روز گذشته خود به کی‌یف پایتخت اوکراین و دیدار با «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور این کشور اعلام کرد که واشنگتن به کی‌یف در مذاکرات با مسکو کمک خواهد کرد.

کد خبر: ۱۲۸۰۸۸
۱۲:۲۹ - ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۱

آمریکا به کی‌یف در مذاکره با مسکو کمک می‌کند

دیدارنیوز: وزیر خارجه آمریکا در کنفرانس خبری پس از دیدارش با رئیس جمهور اوکراین، اعلام کرد اقداماتی که آمریکا در حال حاضر انجام می‌دهد تقویت کی یف در میدان جنگ و در میز مذاکره است.

به نقل از ان بی سی، «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا پس از سفر روز گذشته خود به کی یف پایتخت اوکراین و دیدار با «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور این کشور اعلام کرد که واشنگتن به کی یف در مذاکرات با مسکو کمک خواهد کرد.

بلینکن در این باره گفت: ما می‌خواهیم هر کاری که می‌توانیم انجام دهیم تا به اوکراینی‌ها کمک کنیم که این درگیری را با بهترین شرایط ممکن و در سریع‌ترین زمان ممکن پایان دهند. بسیاری از کار‌هایی که ما در حال حاضر انجام می‌دهیم تقویت آن‌ها در میدان جنگ و به نوعی در میز مذاکره است.

وی همچنین گفت که همراه با «لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا با مقامات اوکراینی درباره کمک‌های اقتصادی و امنیت این کشور گفتگو کرده است.

وزیر خارجه آمریکا در بخش دیگری از اظهاراتش درباره بازگشایی سفارت این کشور در اوکراین طی هفته‌های آینده سخن گفت.

وی گفت: از هفته آینده، دیپلمات‌های ما شروع به بازگشت خواهند کرد تا ارزیابی کنند که چگونه می‌توانیم سفارت را در کی یف بازگشایی کنیم. گمان کنم یکی دو هفته‌ای طول بکشد.

رسانه‌های آمریکایی گزارش دادند که «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه و «لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا روز یکشنبه به کی یف پایتخت اوکراین سفری محرمانه کردند تا با «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین دیدار کنند.

روزنامه نیویورک تایمز امروز دوشنبه اعلام کرد این سفر اولین سفر نمایندگان بلندپایه ایالات متحده به اوکراین از زمان آغاز عملیات نظامی ویژه روسیه در پایان فوریه بوده است.

بلینکن و آستین همچنین اعلام کردند که واشنگتن قصد دارد بیش از ۷۰۰ میلیون دلار کمک نظامی دیگر به کی یف ارائه کند.

منبع: مهر
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها