تیتر امروز

آمریکا: ترامپ آماده مذاکره با ایران/ عراقچی: هر لحظه ممکن است جنگ از سر گرفته شود/ واکنش شورای نگهبان به درخواست رفراندوم میرحسین موسوی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آمریکا: ترامپ آماده مذاکره با ایران/ عراقچی: هر لحظه ممکن است جنگ از سر گرفته شود/ واکنش شورای نگهبان به درخواست رفراندوم میرحسین موسوی

این صد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»
در مناظره دیدار اقتصادی مطرح شد:

«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»

در مناظره جدید دیدار اقتصادی، مجید شفیع‌پور، مدرس دانشگاه تهران و منتقد ورود LPG به سبد سوخت، و احمدرضا غلامی، نایب رییس هیات مدیره انجمن صنفی گاز مایع ایران به عنوان موافق و حمید یزدانیان به...
ستاره حجتی: ۱۵ سال است که زنگ خطر در حوزه آب به صدا درآمده، اما کسی نشنید/ مدیریت بحران آب هزینه اقتصادی اجتماعی دارد/ خودکفایی کشاورزی برای ایران اشتباه بود
گفت و گوی دیدار با یک کارشناس حوزه آب:

ستاره حجتی: ۱۵ سال است که زنگ خطر در حوزه آب به صدا درآمده، اما کسی نشنید/ مدیریت بحران آب هزینه اقتصادی اجتماعی دارد/ خودکفایی کشاورزی برای ایران اشتباه بود

شرایط بحرانی آب در کشور دیدارنیوز را برآن داشت تا در سلسله گفت و گوهایی این موضوع مهم را به بحث و بررسی بنشینیم و راهکارهای متخصصان و کارشناسان را مطرح کنیم.
رئیس کارگروه سلامت محیط دانشگاه علوم پزشکی مشهد

برگزاری مراسم شب قدر در فضا‌های بسته باید حداکثر۹۰ دقیقه باشد

رئیس کارگروه سلامت محیط دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: دستورالعمل برگزاری مراسم شب‌های قدر در شهر‌های قرمز، نارنجی، زرد و آبی از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا اعلام شد.

کد خبر: ۱۲۷۷۶۹
۱۱:۴۸ - ۳۱ فروردين ۱۴۰۱

برگزاری مراسم شب قدر در فضا‌های بسته باید حداکثر۹۰ دقیقه باشد

دیدارنیوز ـ مهندس محمد باباخانی اظهار کرد: بر اساس دستورالعمل ستاد ملی مقابله با کرونا در شب‌های قدر برگزاری مراسم احیا در فضای باز بلامانع است و تنها تأکید بر استفاده از وسایل شخصی نظیر قرآن، مفاتیح، مهر، سجاده و چادر است.

وی اضافه کرد: در این دستورالعمل برگزاری مراسم احیا در فضا‌های مسقّف شهر‌های قرمز تا ۳۰ درصد ظرفیت، شهر‌های نارنجی تا ۵۰ درصد ظرفیت، شهر‌های زرد تا ۷۰ درصد ظرفیت و شهر‌های آبی تا ۱۰۰ درصد ظرفیت اعلام شده، ضمن اینکه به جز داشتن وسایل شخصی ذکر شده برای فضای باز، بر داشتن تهویه مناسب در فضای بسته و برگزاری مراسم احیا در مدت زمان حداکثر یک ساعت و نیم (۹۰ دقیقه) تأکید شده است.

رئیس کارگروه سلامت محیط دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه ۴۹۸ ناظر و بازرس در ۳ شب قدر در تمامی محل‌هایی که مراسم‌های احیا برگزار می‌شود حضور خواهند داشت، خاطرنشان کرد: حضور نیرو‌های بازرس و ناظر بیشتر در مکان‌های خاص و پر تجمع (فهرست این مکان‌ها از اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی دریافت شده است) خواهد بود و این نیرو‌ها در شب‌های نوزدهم، بیست و یکم و بیست و سوم ماه مبارک رمضان از ساعت ۲۱ تا پایان مراسم در این محل‌ها حضور خواهند داشت تا در صورت نیاز تذکرات لازم را در خصوص رعایت نکات بهداشتی داشته باشند.

به گزارش وبدا، باباخانی با ذکر این نکته که رعایت تمامی نکات بهداشتی به خصوص استفاده از ماسک در مکان‌های شلوغ همچون محل‌های برگزاری مراسم احیا بسیار حائز اهمیت است، تأکید کرد: از مردم می‌خواهیم که در فضا‌های باز حضور یابند و چنانچه در مکان‌های مسقف هستند تهویه مناسب را مد نظر قرار دهند، ضمن اینکه استفاده از ماسک، رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و حفظ فاصله اجتماعی برای هر دو مکان (فضای باز و مسقف) بسیار مورد تأکید است.

رئیس کارگروه سلامت محیط دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: از افراد که دارای علائم مشکوک هستند تقاضا داریم تا در جمع‌های عمومی و مراسم‌های احیای شب قدر حاضر نشوند.

منبع: ایسنا
برچسب ها: ماه رمضان
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۳ مرداد
امروز دوشنبه ۱۳ مرداد
امروز دوشنبه ۱۳ مرداد
امروز دوشنبه ۱۳ مرداد