تیتر امروز

آمریکا: ترامپ آماده مذاکره با ایران/ عراقچی: هر لحظه ممکن است جنگ از سر گرفته شود/ واکنش شورای نگهبان به درخواست رفراندوم میرحسین موسوی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آمریکا: ترامپ آماده مذاکره با ایران/ عراقچی: هر لحظه ممکن است جنگ از سر گرفته شود/ واکنش شورای نگهبان به درخواست رفراندوم میرحسین موسوی

این صد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»
در مناظره دیدار اقتصادی مطرح شد:

«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»

در مناظره جدید دیدار اقتصادی، مجید شفیع‌پور، مدرس دانشگاه تهران و منتقد ورود LPG به سبد سوخت، و احمدرضا غلامی، نایب رییس هیات مدیره انجمن صنفی گاز مایع ایران به عنوان موافق و حمید یزدانیان به...
ستاره حجتی: ۱۵ سال است که زنگ خطر در حوزه آب به صدا درآمده، اما کسی نشنید/ مدیریت بحران آب هزینه اقتصادی اجتماعی دارد/ خودکفایی کشاورزی برای ایران اشتباه بود
گفت و گوی دیدار با یک کارشناس حوزه آب:

ستاره حجتی: ۱۵ سال است که زنگ خطر در حوزه آب به صدا درآمده، اما کسی نشنید/ مدیریت بحران آب هزینه اقتصادی اجتماعی دارد/ خودکفایی کشاورزی برای ایران اشتباه بود

شرایط بحرانی آب در کشور دیدارنیوز را برآن داشت تا در سلسله گفت و گوهایی این موضوع مهم را به بحث و بررسی بنشینیم و راهکارهای متخصصان و کارشناسان را مطرح کنیم.

هواداران چطور علیه «یحیی امپراطور» شدند؟

مرتضی کرمانی مقدم، مهاجم پیشین سرخپوشان درباره انتقاد هواداران از یحیی گل‌محمدی گفت: از نگاه همین هواداران گل‌محمدی، امپراطور بود و حالا چطور علیه این مربی شده‌اند؟ من نمی‌گویم سرمربی پرسپولیس بی‌ایراد است، اما انتقاد‌ها هم باید منصفانه باشد.

کد خبر: ۱۲۷۷۲۷
۰۸:۱۰ - ۳۱ فروردين ۱۴۰۱

هواداران چطور علیه «یحیی امپراطور» شدند؟

دیدارنیوز: مهاجم پیشین تیم فوتبال پرسپولیس از منتقدان یحیی گل‌محمدی خواست که منصفانه در مورد این مربی نظر بدهند.

مرتضی کرمانی مقدم، در خصوص شرایط پرسپولیس و اینکه آن‌ها چقدر برای قهرمانی در لیگ شانس دارند، گفت: کار پرسپولیس سخت است، ولی هیچ چیز تمام شده نیست، چون در خیلی از سال‌ها سرنوشت قهرمانی در شش، هفت بازی پایانی تغییر کرده است. مسئله مهم این است که پرسپولیس روحیه و انگیزه خودش را از دست ندهد و در این ۶ بازی دنبال بیشترین امتیاز باشد.

وی در خصوص انتقاد‌های برخی از هواداران پرسپولیس بابت عملکرد یحیی گل محمدی عنوان کرد: از نگاه همین هواداران گل‌محمدی، امپراطور بود و حالا چطور علیه این مربی شده‌اند؟ من نمی‌گویم سرمربی پرسپولیس بی‌ایراد است، اما انتقاد‌ها هم باید منصفانه باشد. نباید دو قهرمانی اخیر و رفتن به فینال آسیا را فراموش کنیم و این افتخارات با مربیگری گل‌محمدی رقم خورد.

کرمانی مقدم در پاسخ به این پرسش که «آیا قبول دارد گل محمدی در خریدهایش اشتباه داشت؟» گفت: این شرایط ممکن است برای همه مربیان پیش بیاید و نمی‌خواهم بگویم پرسپولیس خرید بد نداشت. باید شرایط مالی باشگاه را هم در نظر بگیرید، ولی مطمئن باشید هر مربی می‌خواهد بهترین نفرات را به خدمت بگیرد.

مهاجم پیشین سرخپوشان در مورد احتمال ماندن گل‌محمدی در پرسپولیس خاطرنشان کرد: نمی‌دانم خودش در این زمینه چه تصمیمی خواهد گرفت، ولی باشگاه که حمایت کرده است. گل‌محمدی بهترین گزینه برای هدایت پرسپولیس است و اگر برود چه کسی قرار است سرمربی شود؟

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۳ مرداد
امروز دوشنبه ۱۳ مرداد
امروز دوشنبه ۱۳ مرداد
امروز دوشنبه ۱۳ مرداد