تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: آمریکا به دنبال رژیم چنج در ایران است/ وقتی نخبگان را زندانی می‌کنید در بزنگاه تاریخ تنها می‌شوید/ پیش از صحبت با اپوزیسیون مسایل را با نزدیکان خود حل‌وفصل کنید
دولت پزشکیان، جنگ ۱۲ روزه و آینده ایران در ویژه برنامه «میدان پاستور» با تحلیلگر ارشد مسایل بین الملل

مهدی مطهرنیا: آمریکا به دنبال رژیم چنج در ایران است/ وقتی نخبگان را زندانی می‌کنید در بزنگاه تاریخ تنها می‌شوید/ پیش از صحبت با اپوزیسیون مسایل را با نزدیکان خود حل‌وفصل کنید

مهدی مطهرنیا، استاد دانشگاه و تحلیلگر ارشد مسایل بین الملل مهمان یکی دیگر از سری برنامه‌های میدان پاستور بود. او معتقد است: دولت خاتمی داشت با یک ادبیات درست مشکلات را حل می‌کرد، اما احمدی نژاد...
آمریکا: ترامپ آماده مذاکره با ایران/ عراقچی: هر لحظه ممکن است جنگ از سر گرفته شود/ واکنش شورای نگهبان به درخواست رفراندوم میرحسین موسوی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آمریکا: ترامپ آماده مذاکره با ایران/ عراقچی: هر لحظه ممکن است جنگ از سر گرفته شود/ واکنش شورای نگهبان به درخواست رفراندوم میرحسین موسوی

این صد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»
در مناظره دیدار اقتصادی مطرح شد:

«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»

در مناظره جدید دیدار اقتصادی، مجید شفیع‌پور، مدرس دانشگاه تهران و منتقد ورود LPG به سبد سوخت، و احمدرضا غلامی، نایب رییس هیات مدیره انجمن صنفی گاز مایع ایران به عنوان موافق و حمید یزدانیان به...

طالبان: حملات پاکستان نقض قوانین بین‌المللی بود

پس از حملات هوایی پاکستان به خاک افغانستان که با هشدار طالبان همراه بود، سخنگوی وزارت دفاع طالبان اعلام کرد که حملات پاکستان نقض قوانین بین‌المللی بود.

کد خبر: ۱۲۷۵۳۱
۱۱:۰۷ - ۲۹ فروردين ۱۴۰۱

طالبان: حملات پاکستان نقض قوانین بین‌المللی بود

دیدارنیوز: سخنگوی وزارت دفاع طالبان حملات هوایی پاکستان به خاک افغانستان را نقض آشکار قوانین بین‌المللی و حق همسایه‌داری خواند.

«عنایت‌الله خوارزمی» سخنگوی وزارت دفاع طالبان در واکنش به حملات هوایی پاکستان به شرق افغانستان این حملات را «غیرانسانی و ظالمانه بود نقض آشکار قوانین بین‌المللی اصول دیپلماتیک و حق همسایه‌داری بود.»

وی افزود: ما همیشه از کشور‌های همسایه و منطقه خواسته‌ایم تا مشکلات از راه‌های اصولی و دیپلماتیک حل شود و هیچ کشوری افغان‌ها را نیازماید و افغان‌ها را مجبور نسازد تا عمل بالمثل نمایند، چون افغان‌ها در طول تاریخ این را ثابت ساختند که در مقابل هیچ متجاوز و اشغالگری بی جواب نمی‌ماند و همیشه از خاک، میهن و مردم خود دفاع می‌کند و در قابل خاک خود بی‌تفاوت نیستند.

«ذبیح‌الله مجاهد» سخنگوی طالبان نیز با محکوم کردن حملات هوایی ارتش پاکستان به به ولایت خوست و کنر گفت کاز پاکستان می‌خواهیم تا حوصله افغان‌ها را در چنین مسائلی نیازماید و دیگر چنین اشتباهی را تکرار نکند که پیامد بدی خواهد داشت.

مجاهد با تاکید بر حل مشکلات از طریق سیاسی با انتشار پیامی صوتی اظهار داشت: پاکستان باید بفهمد که اگر جنگ آغاز شود به نفع هیچکس نیست و باعث بی‌ثباتی در منطقه خواهد شد. افغان‌ها در دفاع از کشورشان امتحان داده‌اند و نباید افغان‌ها مجبور به اقدام شوند.

«قاری نجیب‌الله حنیف» سخنگوی والی طالبان در کنر با تایید حملات پاکستان روز گذشته گفته بود که نظامیان پاکستانی حوالی ساعت ۲ بامداد (شنبه، ۲۷ فروردین) در روستای «غرنی» شهرستان شلتن، خانه‌های مردم را هدف حملات توپخانه‌ای قرار دادند.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۵ مرداد
امروز چهارشنبه ۱۵ مرداد
امروز چهارشنبه ۱۵ مرداد
امروز چهارشنبه ۱۵ مرداد