تیتر امروز

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.

پاسخ قاطع باشگاه پورتو به منتقدان «طارمی»

مهدی طارمی ستاره ایرانی باشگاه پورتو که یک شب رویایی را برابر یاران پیام نیازمند سپری کرد، با حمایت باشگاه پورتو در مقابل منتقدانش مواجه شد.

کد خبر: ۱۲۷۳۹۲
۰۹:۰۵ - ۲۸ فروردين ۱۴۰۱

پاسخ قاطع باشگاه پورتو به منتقدان «طارمی»

دیدارنیوز: باشگاه پورتو در توییتی که پس از گلزنی طارمی در بازی برابر پورتیموننزه منتشر کرد، به صراحت از مهاجم خودش حمایت کرد.

صبح روز گذشته (شنبه) بود که بازتاب‌های مقاله یک ژورنالیست طرفدار بنفیکا در پرتغال علیه مهدی طارمی به ایران رسید.

تیتو آرانتس فونتس در این مقاله گفته بود: «پورتو از مهدی طارمی به مثابه بهترین هنرمند استقبال کرده است، یک افسونگر واقعی مانند یک مار، یک بازیکن از ایران که همیشه آماده است تا حقه‌های سیرک را در زمین اجرا کند.»

کلمه بازیگر ایرانی که توسط تیتو در این مقاله به کار رفته بود، با وجود اینکه به نظر نمی‌رسید قصدی بر نژادپرستی در آن نهفته باشد، دردسرساز شد و واکنش‌هایی را چه در ایران و چه در نزد هواداران پورتو به همراه داشت.

تیتو آرانتس فونتس در این مقاله گفته بود: «پورتو از مهدی طارمی به مثابه بهترین هنرمند استقبال کرده است، یک افسونگر واقعی مانند یک مار، یک بازیکن از ایران که همیشه آماده است تا حقه‌های سیرک را در زمین اجرا کند.».

اما در مسابقه بامداد امروز پورتو، مهدی طارمی بهترین جواب به این صحبت‌ها را در ارائه عملکردی بی‌نقص می‌جست. او که تا پایان نیمه اول مسابقه برابر پیام نیازمند دو گل و یک پاس گل را ثبت کرد تا در پیروزی چهار گله تیمش در ۴۵ دقیقه نخست بیشترین نقش را ایفا کرده باشد، پس از به ثمر رساندن گلش به شکلی محسوس و با کنایه به عبارت بکار رفته در این مقاله از سمت باشگاه پورتو حمایت شد.

اکانت رسمی پورتو در توییتر بعد از گل طارمی با انتشار عکسی از خوشحالی معروف مهدی نوشت: «از ایران با گل.»

موضوعی که به نوعی می‌تواند جواب دندان شکنی بر کنایه‌های بنفیکایی‌ها و اسپورتینگی‌ها نسبت به هنر پنالتی‌گیری طارمی باشد.

در پایان این دیدار، طارمی با درخشش خود هت‌تریک کرد تا تیمش به پیروزی پرگل هفت بر صفر برسد.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت