تیتر امروز

عبدالرضا فرجی‌راد: رئیسی به روحانی گفت که اجازه دهید؛ ما توافق را امضا کنیم!/ تیم جلیلی در دوره رئیسی مانع توافق شد/ مذاکرات مستقیم مجازی فعلی بین عراقچی-ویتکاف را به مذاکرات کاملا محرمانه تبدیل کنیم/ نصفه بودجه مملکت صرف نهادهایی می‌شود که کارایی برای کشور ندارند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد ژئوپولیتیک

عبدالرضا فرجی‌راد: رئیسی به روحانی گفت که اجازه دهید؛ ما توافق را امضا کنیم!/ تیم جلیلی در دوره رئیسی مانع توافق شد/ مذاکرات مستقیم مجازی فعلی بین عراقچی-ویتکاف را به مذاکرات کاملا محرمانه تبدیل کنیم/ نصفه بودجه مملکت صرف نهادهایی می‌شود که کارایی برای کشور ندارند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ عبدالرضا فرجی‌راد، استاد ژئوپولیتیک و دیپلمات با سابقه وزارت امور خارجه رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از مذاکره با آمریکا، وضعیت توان هسته‌ای...
محسن هاشمی: انتصاب‌های حاکمیتی از انتخاب شدگان مردم بیشترند/در جمهوری اسلامی به استقلال نمره بالای ۵۰ می‌دهم، اما به آزادی نه/نظام تصمیم گیری در کشور خدشه دار شده است/ افراطیون نمی‌گذارند، مشکلات کشور حل شود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با رئیس پیشین شورای شهر

محسن هاشمی: انتصاب‌های حاکمیتی از انتخاب شدگان مردم بیشترند/در جمهوری اسلامی به استقلال نمره بالای ۵۰ می‌دهم، اما به آزادی نه/نظام تصمیم گیری در کشور خدشه دار شده است/ افراطیون نمی‌گذارند، مشکلات کشور حل شود

پسر ارشد آیت الله هاشمی رفسنجانی، رئیس پیشین شورای شهر، محسن هاشمی مهمان برنامه «تیتر» بود او معتقد است که علما با حجاب اجباری مخالفند ولی نگران واکنش افراطیون هستند، به همین خاطر سکوت کردند.
مردم فضای امن می‌خواهند، نه فضای امنیتی/ اصلاح غیر رسمی قانون اساسی!/ به این زودی‌ها جنگی رخ نخواهد داد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مردم فضای امن می‌خواهند، نه فضای امنیتی/ اصلاح غیر رسمی قانون اساسی!/ به این زودی‌ها جنگی رخ نخواهد داد

این صد و سی و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

قالیباف و پشت پرده میانکاله؛ سود پتروشیمی در جیب کیست؟

حالا که ابراهیم رئیسی از خواسته خود در مورد میانکاله کوتاه آمده این محمد باقر قالیباف است که با عصبانیت به دنبال احقاق حق سرمایه گذار است! سوال؛ سود پتروشیمی به جیب چه کسانی می‌رود؟

کد خبر: ۱۲۷۳۳۰
۱۴:۳۸ - ۲۷ فروردين ۱۴۰۱

 

قالیباف و پشت پرده میانکاله؛ سود پتروشیمی در جیب کیست؟

 

دیدارنیوزـ نسرین نیکنام: گویا قرار نیست ماجرای میانکاله پایان خوشی داشته باشد. روزی که ابراهیم رئیسی تصمیم خود را برای احداث پتروشیمی اعلام کرد هرگز تصور نمی‌کرد که بعد از دو ماه همچنان این منطقه محل اختلاف میان موافقان و مخالفان این اتفاق باشد. البته این روز‌ها جنس مخالفت در میانکاله متفاوت شده و محمد باقر قالیباف در نقش مخالف دولت و موافق سرمایه‌گذار ظاهر شده و در جلسه علنی مجلس گفته این چه معنی دارد؟ کدام سرمایه‌گذار در چنین شرایطی می‌آید همه مراحل را طی می‌کند و بعد بگوییم کار متوقف شود؟ اگر مشکلی بوده چرا زمین پروژه را به نام او کرده اید؟ چرا سند به او دادید؟

البته مخالفت رییس مجلس به بیان این جملات ختم نشد و به نظر می‌رسد او با بیان اینکه در بیست روز گذشته در یک سرمایه گذاری که مسیر اداری آن حل شده و تا بالاترین سطوح رفته و در دولت مجوز گرفته و زمین به او واگذار شده و چند ده میلیارد سرمایه‌گذاری کرده، بعد یکی پیدا می‌شود و می‌گوید که فلان موضوع دوباره بررسی شود و کار متوقف می‌شود؛ مخاطب سخنان خود را شخص رییس جمهور قرار داده و آیا می‌توان این اظهار نظر را یکی از دلایل آغاز اختلاف‌ها میان دولت و مجلس دانست؟


بیشتر بخوانید: کارزار و اعتراض‌ها جواب نداد؛ زخم بر تن میانکاله عمیق شد!


میانکاله؛ گوشت قربانی میان سودجویان و ...

زخم بر تن میانکاله از اسفند پارسال و با کلنگ‌زنی وزیر کشور شروع شده و سرمایه‌گذاران و سودجویان در کمترین زمان ممکن با اقدام‌های غیر محیط زیستی این زخم را عمیق‌تر و عفونی‌تر کردند و هر چه در دو ماه گذشته دوست داران و فعالان محیط زیست داد و فغان سر دادند که این کار غیرقانونی و در تضاد با محیط زیست است، گوش کسی بدهکار نبود تا اینکه همین چند روز پیش با شدت گرفتن مخالفت‌ها، رئیسی که خود شروع کننده این جنگ بود از خواسته خود کوتاه آمد و دستور آتش بس داد، اما فیلم و عکس‌هایی که تا همین چند روز گذشته از میانکاله منتشر شد نشان داد که انگار دستور رییس جمهور برای مجریان اهمیت نداشته و آن‌ها به راحتی به کار خود ادامه دادند. تا اینکه مقام قضایی وارد شد و با دستور دادستان سوت پایان کار‌های عمرانی در میانکاله زده شد.

اما هنوز مهر دادستانی برای توقف کار در میانکاله خشک نشده بود که محمد باقر قالیباف رییس مجلس در یکی از جلسه‌های علنی، علنا از ساخت پتروشیمی در میانکاله دفاع کرد و با ایستادن پشت سرمایه‌گذار نشان داد که خیلی هم دستور رییس جمهوری در مقابل اجرای پروژه‌هایی که سود زیادی از آن در جیب منفعت طلبان جاری می‌شود، اهمیتی ندارد و او با بیان نقطه نظراتش می‌تواند مسیر پرونده میانکاله را تغییر دهد.

چندی پیش علی سلاجقه، رییس سازمان حفاظت محیط زیست در دیداری که با تعدادی از نمایندگان سمن‌های محیط زیستی مازندران داشت در پاسخ به پرسش و انتقاد مطرح شده توسط چند تن از فعالان محیط زیستی حاضر در جلسه درباره کلنگ‌زنی مجتمع پتروشیمی مازندران گفته بود: «در صورتی که سازمان حفاظت محیط زیست مجوز را صادر نکند این پروژه مورد تایید نیست. به هر شکل کلنگ زده شد، اما از دید ما کلنگی که برای این پروژه به زمین زده شد مورد تایید نیست و در واقع معتقدیم کلنگی به زمین زده نشده است.»

محمدرضا صباغیان، نماینده مردم مهریز در مجلس هم درباره دفاع قالیباف از پتروشیمی میانکاله گفت: ما باید به نظر کارشناسان احترام بگذاریم، اگر آنان مخالفت می‌کنند پس باید تعطیل شود و اگر آنان تایید کنند، ایرادی ندارد. ملاک ما نظر آنان است. او همچنین درباره این که مالک این پتروشیمی چه کسی است، اظهار بی اطلاعی کرد.

حرف‌های رییس مجلس درباره سرنوشت میانکاله سبب شده تا همچنان پرونده ساخت پتروشیمی در این منطقه باز بماند و خیلی‌ها از این آب گل آلود ماهی خود را بگیرند و معلوم نیست چه سرنوشتی در انتظار یکی از پر جاذبه‌ترین شبه جزیره‌های ایران است و در نهایت اینکه ورود محمد باقر قالیباف در این موضوع به نفع چه کسی یا کسانی خواهد بود؟

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۲ آذر
امروز چهارشنبه ۱۲ آذر
امروز چهارشنبه ۱۲ آذر
امروز چهارشنبه ۱۲ آذر