تیتر امروز

حمله هوایی آمریکا به کاراکاس/ روایت سی‌بی‌اس از دستور ترامپ/ بمباران آرامگاه هوگو چاوز +ویدیو
آمریکا به ونزوئلا حمله کرد (بروز رسانی می‌شود)

حمله هوایی آمریکا به کاراکاس/ روایت سی‌بی‌اس از دستور ترامپ/ بمباران آرامگاه هوگو چاوز +ویدیو

در پی حمله هوایی آمریکا به کاراکاس، پایتخت ونزوئلا، مادورو رئیس‌جمهور ونزوئلا اعلام کرد: در حال حاضر در حال بمباران کاراکاس هستند و این هشداری به تمام جهان است؛ آنها به ونزوئلا حمله کرده‌اند.
اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.

خبر مهم درباره یارانه ۱۵۰ هزار تومانی/ اگر یارانه رمضان را دریافت نکرده‌اید، بخوانید

واریز یارانه ۱۵۰ هزار تومانی رمضان از ساعت ۲۴ شب گذشته آغاز شده است. اما بسیاری از خانوار‌ها می‌گویند مشمول این یارانه بوده‌اند، اما هیچ پولی به حساب آن‌ها واریز نشده است. علت واریز نشدن یارانه رمضان چیست؟

کد خبر: ۱۲۷۳۰۸
۱۱:۲۷ - ۲۷ فروردين ۱۴۰۱

خبر مهم درباره یارانه ۱۵۰ هزار تومانی

دیدارنیوز ـ قرار بود یارانه رمضان به حساب ۱۱ میلیون نفر واریز شود. واریزی‌ها آغاز شده، اما بسیاری از مردم هنوز یارانه رمضان را دریافت نکرده‌اند.

واریز نشدن یارانه رمضان چند دلیل عمده دارد:

واریز یارانه‌ها از شب گذشته آغاز شده و احتمالا تا ساعات میانی امروز شنبه ۲۷ فروردین ماه ادامه دارد. پس ممکن است بسیاری از مشمولان در لیست واریز یارانه باشند، اما هنوز بانک عامل واریز یارانه را آغاز نکرده باشد یا اینکه هنوز نوبت واریز به برخی از افراد نرسیده باشد.

دومین عامل این است که ممکن است افراد مشمول یارانه رمضان نباشند و از ابتدا نام آن‌ها در لیست یارانه رمضان قرار نگرفته باشد.

ابتدا گمان می‌رفت که مشمولان یارانه عینا همان افرادی باشند که یارانه نوروز به حساب آن‌ها واریز شده است. یعنی مستمری‌بگیران کمیته امداد و بهزیستی، افرادی که یارانه معیشتی می‌گیرند، اما سهام عدالت ندارند و زنان سرپرست خانواری که در دهک اول تا چهارم قرار دارند.

مجموع افرادی که یارانه نوروز ۱۴۰۱ را دریافت کردند، ۱۲ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر بودند. اما بعد از انتشار اطلاعیه سازمان برنامه و بودجه مشخص شد یارانه ۱۵۰ هزار تومانی رمضان به ۱۱ میلیون نفر تعلق می‌گیرد. یعنی حدود یک میلیون نفر از لیست یارانه‌بگیران نوروز خط خورده‌اند و مشمول یارانه رمضان نشده‌اند.

بر این اساس نمی‌توان مبنای واریز یارانه رمضان را الزاما دریافت یارانه نوروز دانست. لیست یارانه‌بگیران ۲۲ بهمن هم سه برابر افرادی بود که یارانه رمضان برای آن‌ها واریز شد. یعنی یارانه ۲۲ بهمن ماه به حساب ۳۲ میلیون نفر واریز شد، اما این یارانه تنها به حساب سرپرستان ۱۱ میلیون نفر واریز می‌شود.

اما برای اطمینان پیدا کردن از اینکه افراد مشمول یارانه رمضان شده‌اند یا نه باید تا پایان امروز صبر کرد. چون دفعات قبل هم واریز یارانه از بامداد آغاز شد و تا ساعات میانی روز بعد ادامه یافت.

برچسب ها: یارانه نقدی
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
پرطرفدارترین ها