تیتر امروز

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود
دیدار روند لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع را بررسی کرد

برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود

لایحه پر سر و صدای مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع پس از سر و صدا‌های زیاد از بهارستان به سمت پاستور برگشت، لایحه‌ای که با امضای رئیس جمهور به مجلس رفت، اما ماندنی نشد.

تنفس هوای قابل قبول در پایتخت

براساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران با توجه به شرایط ناپایدار جوی و وزش باد موثر کیفیت هوای تهران امروز (۲۷ فروردین ماه) در بیشتر مناطق در محدوده قابل قبول قرار گرفته است.

کد خبر: ۱۲۷۲۹۲
۱۰:۳۷ - ۲۷ فروردين ۱۴۰۱

تنفس هوای قابل قبول در پایتخت

دیدارنیوز ـ پیش‌بینی‌های انجام‌شده در شرکت کنترل کیفیت هوای شهر تهران حاکی از آن است امروز (۲۷ فروردین ماه) تداوم ناپایداری جوی در طول روز و وزش باد نسبتاً شدید در برخی ساعات بعدازظهر همراه با رعدوبرق و رگبار پراکنده شرایط مناسب برای پراکندگی آلاینده‌ها را فراهم می‌کند. این شرایط جوی تا اواخر وقت شنبه ادامه خواهد داشت و برقراری وضعیت قابل‌قبول در بیشتر مناطق پیش‌بینی می‌شود.

کاهش نسبی تندی باد تا صبح روز یکشنبه (۲۸ فروردین ماه) هزمان با افزایش تردد خودرو‌ها باعث افزایش غلظت ذرات معلق در مناطق پرتردد می‌شود که برقراری وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس را به‌دنبال دارد.

وزش باد نسبتاً شدید در طول روز سبب پراکندگی آلاینده‌ها می‌شود، هرچند می‌تواند در مناطق مستعد موجب گسیل و انتشار گرد و خاک شود و کاهش کیفیت هوا را به‌دنبال داشته باشد همچنین با کاهش تندی باد تا ساعات پایانی یکشنبه و افزایش ترافیک شامگاهی، افزایش غلظت ذرات معلق و برقراری وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس در پاره‌ای از مناطق پرتردد دور از انتظار نخواهد بود.

آلاینده شاخص هوای پایتخت طی ۲۴ ساعت گذشته «ذرات معلق کمتر از ۲.۵میکرون» با میانگین ۷۷ بود و کیفیت هوای پایتخت در وضعیت قابل قبول قرار داشت. آلاینده شاخص هم‌اکنون «ذرات معلق کمتر از ۲.۵میکرون» با میانگین ۶۴ و کیفیت هوا در وضعیت قابل قبول است.

منبع: ایسنا
برچسب ها: هوای تهران
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد