تیتر امروز

سردار علایی: نابودی اسرائیل حتمی است، چون امام (ره) فرمودند
گزارش اختصاصی دیدارنیوز از مراسم چهل و چهارمین سالگرد شهادت محمد منتظرالقائم

سردار علایی: نابودی اسرائیل حتمی است، چون امام (ره) فرمودند

سردار حسین علایی در مراسم چهل و چهارمین سالگرد شهادت محمد منتظرالقائم ضمن بیان روایت خود از عملیات آمریکایی طبس و نحوه به شهادت رسیدن منتظرالقائم، در دفاع از عملیات ایران علیه اسرائیل گفت: اسرائیل...
در جستجوی روزنه‌ای حدفاصل ساختار حقیقی و حقوقی
عماد بهاور، عضو شورای مرکزی نهضت آزادی ایران در تنگنای بیست و نهم

در جستجوی روزنه‌ای حدفاصل ساختار حقیقی و حقوقی

در بیست و نهمین برنامه از تنگنا و فصل سوم آن، حامد شجاعی میزبان عماد بهاور، عضو شورای مرکزی نهضت آزادی ایران است و درباره تحولات درونی این تشکل و برخی مسائل مهم فضای سیاسی گفت‌وگو کرده است.
تیم اقتصادی دولت، دردی که درمان نمی‌شود/ خلجی: بیکاری، تورم و نقدینگی کاهشی و اقتصاد در حال رشد، تیم اقتصادی دست نمی‌خورد
«دیدارنیوز» چالش‌های تیم اقتصادی دولت را بررسی کرد:

تیم اقتصادی دولت، دردی که درمان نمی‌شود/ خلجی: بیکاری، تورم و نقدینگی کاهشی و اقتصاد در حال رشد، تیم اقتصادی دست نمی‌خورد

از ابتدای شروع به‌کار دولت سیزدهم تحلیل‌گران از تیم اقتصادی انتقاد کرده‌اند و معتقدند دولت و مجلس به دلیل نگاه‌‌های سیاسی دست به تغییر مثبت در کابینه نمی‌زند. گزارش جای نکاهی اجمالی به این موضوع...

WHO زیرسویه‌های جدید اُمیکرون را بررسی می‌کند

سازمان جهانی بهداشت (WHO) اعلام کرد که در حال بررسی و تحلیل دو زیرسویه جدید اُمیکرون است.

کد خبر: ۱۲۷۰۷۳
۱۱:۵۶ - ۲۳ فروردين ۱۴۰۱

WHO زیرسویه‌های جدید اُمیکرون را بررسی می‌کند

دیدارنیوز ـ سازمان جهانی بهداشت روز گذشته (دوشنبه) اعلام کرد که در حال بررسی و مطالعه روی چندین مورد ابتلا به دو زیرسویه اُمیکرون است تا مشخص شود که آیا این زیرسویه‌ها مسری‌تر هستند یا خطرناک‌تر؟

این سازمان اعلام کرد که همچنین زیرسویه‌های BA.۴ و BA.۵ را برای بررسی‌های بیشتر به لیست خود اضافه کرده است. در حال حاضر دو زیرسویه BA.۱ و BA.۲ که اکنون در سطح جهان غالب هستند و همچنین BA.۱.۱ و BA.۳ تحت کنترل قرار دارند.

ویروس‌ها پیوسته در حال جهش هستند، اما فقط برخی از جهش‌ها بر قابلیت آن‌ها در قدرت سرایت بیشتر، فرار از مصونیت ایمنی ناشی از واکسیناسیون یا سابقه ابتلا تاثیر می‌گذارند. به طور مثال، BA.۲ در حال حاضر تقریبا ۹۴ درصد تمام موارد توالی شده را به خود اختصاص داده است و نسبت به زیرسویه‌های دیگر قدرت سرایت بالاتری دارد، اما شواهد موجود حاکی از آن است که احتمال ابتلا به نوع شدید بیماری ناشی از این زیرسویه کمتر است.

طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت، تنها چند ده مورد ابتلا به زیرسویه‌های BA.۴ و BA.۵ به پایگاه داده جهانی موسوم به GISAID گزارش شده است.

آژانس امنیت سلامت انگلیس هفته گذشته اعلام کرد که از ۱۰ ژانویه تا ۳۰ مارس موارد ابتلا به زیرسویه BA.۴ در آفریقای جنوبی، دانمارک، بوتسوانا، اسکاتلند و انگلیس مشاهده شده است.

به گزارش خبرگزاری رویترز، تا هفته گذشته همه موارد ابتلا به زیرسویه BA.۵ در آفریقای جنوبی بوده است، اما روز دوشنبه وزارت بهداشت بوتسوانا نیز اعلام کرد که چهار مورد ابتلا به زیرسویه‌های BA.۴ و BA.۵ را شناسایی کرده است. همه مبتلایان از افراد ۳۰ تا ۵۰ ساله بوده اند که به طور کامل در برابر کرونا واکسینه شده و علائم خفیف بیماری را تجربه کرده اند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی