تیتر امروز

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...

WHO زیرسویه‌های جدید اُمیکرون را بررسی می‌کند

سازمان جهانی بهداشت (WHO) اعلام کرد که در حال بررسی و تحلیل دو زیرسویه جدید اُمیکرون است.

کد خبر: ۱۲۷۰۷۳
۱۱:۵۶ - ۲۳ فروردين ۱۴۰۱

WHO زیرسویه‌های جدید اُمیکرون را بررسی می‌کند

دیدارنیوز ـ سازمان جهانی بهداشت روز گذشته (دوشنبه) اعلام کرد که در حال بررسی و مطالعه روی چندین مورد ابتلا به دو زیرسویه اُمیکرون است تا مشخص شود که آیا این زیرسویه‌ها مسری‌تر هستند یا خطرناک‌تر؟

این سازمان اعلام کرد که همچنین زیرسویه‌های BA.۴ و BA.۵ را برای بررسی‌های بیشتر به لیست خود اضافه کرده است. در حال حاضر دو زیرسویه BA.۱ و BA.۲ که اکنون در سطح جهان غالب هستند و همچنین BA.۱.۱ و BA.۳ تحت کنترل قرار دارند.

ویروس‌ها پیوسته در حال جهش هستند، اما فقط برخی از جهش‌ها بر قابلیت آن‌ها در قدرت سرایت بیشتر، فرار از مصونیت ایمنی ناشی از واکسیناسیون یا سابقه ابتلا تاثیر می‌گذارند. به طور مثال، BA.۲ در حال حاضر تقریبا ۹۴ درصد تمام موارد توالی شده را به خود اختصاص داده است و نسبت به زیرسویه‌های دیگر قدرت سرایت بالاتری دارد، اما شواهد موجود حاکی از آن است که احتمال ابتلا به نوع شدید بیماری ناشی از این زیرسویه کمتر است.

طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت، تنها چند ده مورد ابتلا به زیرسویه‌های BA.۴ و BA.۵ به پایگاه داده جهانی موسوم به GISAID گزارش شده است.

آژانس امنیت سلامت انگلیس هفته گذشته اعلام کرد که از ۱۰ ژانویه تا ۳۰ مارس موارد ابتلا به زیرسویه BA.۴ در آفریقای جنوبی، دانمارک، بوتسوانا، اسکاتلند و انگلیس مشاهده شده است.

به گزارش خبرگزاری رویترز، تا هفته گذشته همه موارد ابتلا به زیرسویه BA.۵ در آفریقای جنوبی بوده است، اما روز دوشنبه وزارت بهداشت بوتسوانا نیز اعلام کرد که چهار مورد ابتلا به زیرسویه‌های BA.۴ و BA.۵ را شناسایی کرده است. همه مبتلایان از افراد ۳۰ تا ۵۰ ساله بوده اند که به طور کامل در برابر کرونا واکسینه شده و علائم خفیف بیماری را تجربه کرده اند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی