تیتر امروز

ارسال پیامک حجاب وسط جنگ! دولت عذرخواهی کرد/ فعال‌شدن پدافند تهران و کرمانشاه/ تمدید لغو پرواز‌ها/ وضعیت ساختمان صداوسیما +ویدیو
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل (بروز رسانی می‌شود)

ارسال پیامک حجاب وسط جنگ! دولت عذرخواهی کرد/ فعال‌شدن پدافند تهران و کرمانشاه/ تمدید لغو پرواز‌ها/ وضعیت ساختمان صداوسیما +ویدیو

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.

ورق بورس برگشت

بازار سرمایه امروز برخلاف روز گذشته سبزپوش بود و شاخص کل بورس توانست بیش از ۱۵ هزار واحد افزایش یابد.

کد خبر: ۱۲۶۸۶۰
۱۳:۲۳ - ۲۱ فروردين ۱۴۰۱

ورق بورس برگشت

دیدارنیوز ـ شاخص کل بورس در معاملات امروز با ۱۵ هزار و ۳۲۷ واحد افزایش تا رقم یک میلیون و ۴۷۴ هزار واحد صعود کرد. شاخص کل با معیار هم وزن هم ۵۴۲۵ واحد افزایش یافت و به رقم ۳۸۳ هزار و ۵۰۰ واحد رسید. در این بازار ۵۳۷ هزار معامله به ارزش ۵۵ هزار و ۸۴۴ میلیارد ریال انجام شد.

فولاد مبارکه اصفهان، گروه مدیریت سرمایه گذاری امید، ایران خودرو، بانک ملت، پالایش نفت بندرعباس، بانک تجارت و ملی صنایع مس ایران نسبت به سایر نماد‌ها بیشترین تأثیر مثبت را روی بورس گذاشتند.

ورود دوباره فرابورس به کانال ۲۰ هزار واحد

شاخص کل فرابورس امروز توانست با ۱۷۴ واحد افزایش دوباره وارد کانال ۲۰ هزار واحد شود و رقم ۲۰ هزار و ۶۲ واحد را ثبت کند. در این بازار ۲۵۲ هزار معامله به ارزش ۴۶ هزار و ۵۸۵ میلیارد ریال انجام شد.

پلیمر آریاساسول، بیمه پاسارگاد، پتروشیمی مارون، پتروشیمی تندگویان، سرمایه گذاری صباتأمین، سرمایه گذاری مالی سپهر صادرات و فرابورس ایران نسبت به سایر نماد‌ها بیشترین تأثیر مثبت را روی فرابورس گذاشتند.

منبع: ایسنا
برچسب ها: بورس
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد