تیتر امروز

ابوالفتح: قابل انتظار بود که ادامه مذاکرات با دست‌اندازهایی روبرو شود/ اختلافات طرفین بسیار زیاد است/ مواضع مقامات واشنگتن در مذاکرات هم مطرح شود، احتمال توقف ادامه مذاکرات دور از ذهن نیست
یک تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا در گفتگو با دیدارنیوز، مطرح کرد

ابوالفتح: قابل انتظار بود که ادامه مذاکرات با دست‌اندازهایی روبرو شود/ اختلافات طرفین بسیار زیاد است/ مواضع مقامات واشنگتن در مذاکرات هم مطرح شود، احتمال توقف ادامه مذاکرات دور از ذهن نیست

اگر قرار بر این باشد که صحبت‌های مطرح شده از سوی مقامات آمریکایی در مذاکرات هم مطرح شود، نه تنها امکان توافق از بین می‌رود که ممکن است؛ ادامه مذاکرات نیز با توقف روبرو شود.
دلار برمی‌گردد، اما اعتماد نه!/ انفجار در شریان اقتصاد ایران/ گشایش اقتصادی یا توهم موقت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

دلار برمی‌گردد، اما اعتماد نه!/ انفجار در شریان اقتصاد ایران/ گشایش اقتصادی یا توهم موقت؟

این سیزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...

کره‌شمالی: بایدن مشکل «زوال عقل» دارد!

خبرگزاری رسمی کره شمالی، جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا را "پیرمردی در دوران سالخوردگی" با "مشکل زوال عقل" که به خاطر "تپق‌های مکررش معروف است"، توصیف کرد و نوشت: آمریکا در حال حاضر در یک جنگ باخته مبارزه می‌کند و بازنده نهایی آمریکا خواهد بود.

کد خبر: ۱۲۶۸۳۱
۱۱:۴۵ - ۲۱ فروردين ۱۴۰۱

کره‌شمالی: بایدن مشکل «زوال عقل» دارد!

دیدارنیوز: کره شمالی، آمریکا را به خاطر تبدیل بحران اوکراین به یک مساله حقوق بشری و اعمال تحریم علیه روسیه محکوم کرد و رئیس جمهوری آمریکا را "پیرمردی در دوران سالخوردگی" و "مردی با تپق‌های مکرر" دانست.

خبرگزاری رسمی کره شمالی موسوم به کی‌سی‌ان‌ای در مطلبی نوشت: مساله اوکراین ناگهان به یک مساله حقوق بشری تبدیل شد چرا که آمریکا و رسانه‌های غربی با توطئه‌ای با انگیزه سیاسی برای بدنام کردن روسیه و دستیابی به فروپاشی دولت مسکو، این ماجرا را یک "جنایت جنگی" قلمداد کردند.

در ادامه این مقاله که به زبان انگلیسی منتشر شده، آمده است: این تازه‌ترین داستان رهبری آمریکاست که بدون پایه و اساس از رئیس جمهوری روسیه بد می‌گوید. چنین اظهارات بی‌پروایی تنها می‌تواند از سوی نوادگان یانگی‌ها که در تهاجم و توطئه‌پروری استاد هستند، مطرح شوند.

خبرگزاری رسمی کره شمالی سپس جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا را "پیرمردی در دوران سالخوردگی" با "مشکل زوال عقل" که به خاطر "تپق‌های مکررش معروف است"، توصیف کرد.

در این مطلب آمده است: سوال بزرگ این است که بایدن در این ۵۰ سال حضورش در عرصه سیاست با چنین ضریب هوشی، آیا کاری را درست انجام داده است یا خیر؟

خبرگزاری کی‌سی‌ان‌ای همچنین از آمریکا و کشور‌های غربی به خاطر اعمال تحریم علیه روسیه به خاطر حمله‌اش به اوکراین انتقاد کرده و گفت که واشنگتن در این بحران کنونی رویای برنده شدن "جایزه بزرگ" را در سر می‌پروراند.

در این مطلب آمده است: کمپین "تحریم" و "حقوق بشر" آمریکا علیه کشور‌های دیگر تنها دست و پایش را می‌بندد و جنایت‌های غیراخلاقی‌اش را فاش می‌کند که در نهایت به ضرر خودش تمام خواهد شد. آمریکا در حال حاضر در یک جنگ باخته مبارزه می‌کند و بازنده نهایی آمریکا خواهد بود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۴ ارديبهشت
امروز يکشنبه ۱۴ ارديبهشت
امروز يکشنبه ۱۴ ارديبهشت
امروز يکشنبه ۱۴ ارديبهشت