تیتر امروز

سردار علایی: نابودی اسرائیل حتمی است، چون امام (ره) فرمودند
گزارش اختصاصی دیدارنیوز از مراسم چهل و چهارمین سالگرد شهادت محمد منتظرالقائم

سردار علایی: نابودی اسرائیل حتمی است، چون امام (ره) فرمودند

سردار حسین علایی در مراسم چهل و چهارمین سالگرد شهادت محمد منتظرالقائم ضمن بیان روایت خود از عملیات آمریکایی طبس و نحوه به شهادت رسیدن منتظرالقائم، در دفاع از عملیات ایران علیه اسرائیل گفت: اسرائیل...
در جستجوی روزنه‌ای حدفاصل ساختار حقیقی و حقوقی
عماد بهاور، عضو شورای مرکزی نهضت آزادی ایران در تنگنای بیست و نهم

در جستجوی روزنه‌ای حدفاصل ساختار حقیقی و حقوقی

در بیست و نهمین برنامه از تنگنا و فصل سوم آن، حامد شجاعی میزبان عماد بهاور، عضو شورای مرکزی نهضت آزادی ایران است و درباره تحولات درونی این تشکل و برخی مسائل مهم فضای سیاسی گفت‌وگو کرده است.
تیم اقتصادی دولت، دردی که درمان نمی‌شود/ خلجی: بیکاری، تورم و نقدینگی کاهشی و اقتصاد در حال رشد، تیم اقتصادی دست نمی‌خورد
«دیدارنیوز» چالش‌های تیم اقتصادی دولت را بررسی کرد:

تیم اقتصادی دولت، دردی که درمان نمی‌شود/ خلجی: بیکاری، تورم و نقدینگی کاهشی و اقتصاد در حال رشد، تیم اقتصادی دست نمی‌خورد

از ابتدای شروع به‌کار دولت سیزدهم تحلیل‌گران از تیم اقتصادی انتقاد کرده‌اند و معتقدند دولت و مجلس به دلیل نگاه‌‌های سیاسی دست به تغییر مثبت در کابینه نمی‌زند. گزارش جای نکاهی اجمالی به این موضوع...

رشیدی: آمدن «طرح صیانت» از کمیسیون مشترک به صحن به معنی تصویب آن نیست

جلال رشیدی کوچی، نماینده مجلس شورای اسلامی می‌گوید که آمدن «طرح صیانت» از کمیسیون مشترک به صحن به معنی تصویب آن نیست. او گفت: اگر تقاضای نمایندگان رأی آورد «طرح صیانت» به صحن مجلس می‌آید و مانند بسیاری از طرح‌های دیگر حال به صورت عادی و یا با قید فوریت بررسی می‌شود.

کد خبر: ۱۲۶۷۹۸
۰۹:۲۷ - ۲۱ فروردين ۱۴۰۱

رشیدی: آمدن «طرح صیانت» از کمیسیون مشترک به صحن به معنی تصویب آن نیست

دیدارنیوز: یک نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: به نظر می‌رسد خیلی‌ها حاضر به پذیرش مسئولیت تصویب «طرح صیانت» نیستند و می‌خواهند همچنان توپ در زمین مجلس بماند و اگر تبعاتی دارد به نمایندگان بازگردد.

جلال رشیدی کوچی، درباره درخواست ۱۸۵ تن از نمایندگان برای بازگشت طرح «صیانت از کاربران در فضای مجازی» از کمیسیون مشترک بررسی‌کننده این طرح به صحن گفت: هدفی که ما دنبال می‌کنیم به دلیل مشکلاتی است که در کمیسیون مشترک به وجود آمد و این‌که به نظر می‌رسد کمیسیون صلاحیت بررسی طرح به این مهمی را ندارد. ۱۸۵ نفر از نمایندگان نامه‌ای امضا کردند که طبق آئین‌نامه این تقاضای نمایندگان در صحن به رأی گذاشته شود.

این نماینده مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: اگر تقاضای نمایندگان رأی آورد «طرح صیانت» به صحن مجلس می‌آید و مانند بسیاری از طرح‌های دیگر حال به صورت عادی و یا با قید فوریت بررسی می‌شود.

وی تاکید کرد: ما نظرمان بر این است این طرح باید در صحن بررسی شود حال این که با چه فوریتی مورد بررسی قرار گیرد و این به نظر نمایندگان بازمی‌گردد، اما این کار به این معنی نیست که اگر این طرح به مجلس بیاید یعنی رأی آورده است. این رأی‌گیری برای این است که طرح برای بررسی به صحن بیاید و پس از بررسی وکلای ملت رأی دهند.

رشیدی کوچی بیان کرد: این که گفته می‌شود اگر طرح به صحن بیاید نمایندگان به آن رأی دهند اجرایی می‌شود، خیر این گونه نیست، آنچه که اتفاق می‌افتد به این معنی است که طرح از کمیسیون به صحن بیاید و مانند طرح‌های دیگر فرآیند‌های لازم را برای بررسی طی کند.

وی در پاسخ به این سوال که رویکرد کلیت مجلس در مواجهه با این طرح چیست؟ حال اینکه ۱۸۵ نماینده هم برای بازگشت آن از کمیسیون به صحن نامه امضا کرده‌اند، گفت: موافقان «طرح صیانت» تلاش گسترده‌ای را آغاز کرده‌اند و صحبت‌های مختلفی هم می‌کنند که حق‌شان است، اما من احساس می‌کنم این طرح با جزئیات و ایرداتی که در خودش دارد نمی‌تواند به آن هدف اصلی که ساماندهی فضای مجازی است، برسد.

رشیدی کوچی تاکید کرد: به نظر می‌رسد خیلی‌ها حاضر به پذیرش مسئولیت تصویب «طرح صیانت» نیستند و می‌خواهند همچنان توپ در زمین مجلس بماند و اگر تبعاتی دارد که قطعا دارد و آحاد مردم هم از این موضوع نگران هستند، به نمایندگان بازگردد.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی