تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...

داده‌های ماهواره ناسا در دست چینی‌ها

به گفته مؤسسه تحقیقات اطلاعات هوافضای آکادمی علوم چین، ایستگاه زمینی ماهواره سنجش از راه دور چین به طور رسمی توانایی دریافت، پردازش و توزیع داده ارسال شده از ماهواره لندست ۹ را به دست آورده است.

کد خبر: ۱۲۶۷۶۵
۱۵:۴۷ - ۲۰ فروردين ۱۴۰۱

داده‌های ماهواره ناسا در دست چینی‌ها

دیدارنیوز ـ این ایستگاه از سال ۱۹۸۶ داده‌های لندست ۵ را دریافت کرده است. علاوه بر این، همچنین داده‌های رصدی لندست ۷ و لندست ۸ را نیز بررسی کرده است.

در مجموع پنج ایستگاه وجود دارد که چهار مورد از آن‌ها در چین و یکی در شمالگان قرار دارد. این مؤسسه خاطرنشان کرد که ایستگاه‌های پکن، سین کیانگ و هاینان گواهینامه بین المللی ایستگاه زمینی ماهواره لندست ۹ را به دست آورده‌اند.

ماهواره لندست ۹ ماه سپتامبر سال گذشته به فضا پرتاب شد و از ماه ژاویه امسال شروع به کار کرد. ایستگاه زمینی ماهواره سنجش از دور چین، داده‌های استاندارد لندست ۹ را در اسرع وقت در اختیار کاربران سراسر کشور قرار خواهد داد.

ایستگاه زمینی ماهواره سنجش از دور چین که یکی از بزرگترین گیرنده‌ها و پردازشگر‌های ماهواره در جهان است، وظیفه دریافت داده‌ها از تمامی ماهواره‌های رصد زمینی و ماهواره‌های علوم فضایی کشور را بر عهده دارد.

نگاهی به جزئیات برنامه لندست ۹

جدیدترین ماهواره لندست ناسا چندی پیش از پایگاه فضایی وندنبرگ در کالیفرنیا به فضا رفت تا به ماهواره لندست-۸ ملحق شود و برنامه ۵۰ ساله دیده‌بانی از زمین را ادامه دهد. دو ماهواره‌ی لندست-۹ و لندست-۸ قادرند هر هشت روز یک بار به طور کامل از زمین عکسبرداری کنند. داده‌های به دست آمده از این ماهواره‌ها به دانشمندان در مطالعه آب‌ها، یخچال‌ها و آتش‌سوزی‌های زمین کمک می‌کند.

ماهواره لندست-۹ در تاریخ ۲۷ سپتامبر در ساعت ۲:۱۲ ظهر به وقت منطقه زمانی شرقی (۲۱:۴۲ تهران) با موشک "اطلس V-۴۰۱" یا (Atlas V-۴۰۱) از جایگاه پرتاب "space lunch complex ۳" در "پایگاه نیروی هوایی وندنبرگ" (VBG) کالیفرنیا، به فضا پرتاب شد. پرتاب این ماهواره توسط "برنامه خدمات پرتاب" (LSP) ناسا مدیریت شد. ماهواره "لندست ۹" ماموریت بررسی و تصویربرداری از زمین را بر عهده دارد.

این ماموریت به ادامه فعالیت بررسی و تصویربرداری از زمین که با پرتاب نخستین ماهواره لندست در سال ۱۹۷۲ آغاز شد، می‌پردازد. داده‌های گردآوری‌شده کمک می‌کنند تا نقش مهم برنامه لندست در بررسی زمین ادامه یابد و به تصمیم‌گیرندگان کمک می‌کند تا به مدیریت منابع ضروری مانند محصولات کشاورزی، منابع آب و جنگل‌ها بپردازند.

منبع: ایسنا
برچسب ها: نجوم
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر