تیتر امروز

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.

تب افزایش قیمت «گوجه» آرام گرفت!

براساس مشاهدات میدانی از برخی از مغازه‌های سطح شهر تهران به نظر می‌رسد تب افزایش قیمت گوجه فرنگی خوابیده و بیشتر مغازه‌ها گوجه فرنگی را با نرخ کیلویی ۱۸ تا ۲۵ هزارتومان به فروش می‌رسانند.

کد خبر: ۱۲۶۶۳۱
۱۳:۴۴ - ۱۹ فروردين ۱۴۰۱

تب افزایش قیمت «گوجه» آرام گرفت!

دیدارنیوز: مشاهدات بازار حاکی از آن است که قیمت گوجه فرنگی در برخی مغازه‌ها کاهش یافته و به زیر ۲۵ هزارتومان رسیده است.

در روز‌های گذشته قیمت گوجه فرنگی در مغازه‌های سطح شهر تهران به کیلویی ۲۵ تا ۲۷ هزارتومان رسید. مغازه‌داران علت این افزایش قیمت را کاهش عرضه گوجه فرنگی در میدان مرکزی میوه‌و تره بار عنوان کردند و رئیس اتحادیه بارفروشان نیز علت این افزایش قیمت افسارگسیخته را مشکلات کامیون‌داران و کاهش تمایل آن‌ها به بار زدن محصولات کشاورزی دانست.

وی همچنین اعلام کرد که در شرایط عادی حدود ۲۰۰۰ تا ۳۰۰۰ تن گوجه فرنگی وارد میدان میوه و تره‌بار می‌شد، ولی این حجم در چند روز قبل به شدت تقلیل پیدا کرد.

اما روز گذشته نیز رییس اتحادیه بارفروشان اعلام کرد که با رایزنی‌های بخش خصوصی (بدون دخالت دولت) با کشاورزان و کامیون‌داران بار به میزان کافی از صبح پنج شنبه به ۳۰ استان کشور ارسال شد و رانندگان کامیون با پذیرش ۱۰ درصد افزایش نرخ کرایه پذیرفتند که به جاده‌ها بازگردند و همین مساله تنش قیمتی در میدان اصلی میوه‌وتره بار را کنترل کرد.

حالا، اما براساس مشاهدات میدانی از برخی از مغازه‌های سطح شهر تهران به نظر می‌رسد تب افزایش قیمت گوجه فرنگی خوابیده و بیشتر مغازه‌ها گوجه فرنگی را با نرخ کیلویی ۱۸ تا۲۵ هزارتومان به فروش می‌رسانند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت