تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: آمریکا به دنبال رژیم چنج در ایران است/ وقتی نخبگان را زندانی می‌کنید در بزنگاه تاریخ تنها می‌شوید/ پیش از صحبت با اپوزیسیون مسایل را با نزدیکان خود حل‌وفصل کنید
دولت پزشکیان، جنگ ۱۲ روزه و آینده ایران در ویژه برنامه «میدان پاستور» با تحلیلگر ارشد مسایل بین الملل

مهدی مطهرنیا: آمریکا به دنبال رژیم چنج در ایران است/ وقتی نخبگان را زندانی می‌کنید در بزنگاه تاریخ تنها می‌شوید/ پیش از صحبت با اپوزیسیون مسایل را با نزدیکان خود حل‌وفصل کنید

مهدی مطهرنیا، استاد دانشگاه و تحلیلگر ارشد مسایل بین الملل مهمان یکی دیگر از سری برنامه‌های میدان پاستور بود. او معتقد است: دولت خاتمی داشت با یک ادبیات درست مشکلات را حل می‌کرد، اما احمدی نژاد...
آمریکا: ترامپ آماده مذاکره با ایران/ عراقچی: هر لحظه ممکن است جنگ از سر گرفته شود/ واکنش شورای نگهبان به درخواست رفراندوم میرحسین موسوی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آمریکا: ترامپ آماده مذاکره با ایران/ عراقچی: هر لحظه ممکن است جنگ از سر گرفته شود/ واکنش شورای نگهبان به درخواست رفراندوم میرحسین موسوی

این صد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»
در مناظره دیدار اقتصادی مطرح شد:

«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»

در مناظره جدید دیدار اقتصادی، مجید شفیع‌پور، مدرس دانشگاه تهران و منتقد ورود LPG به سبد سوخت، و احمدرضا غلامی، نایب رییس هیات مدیره انجمن صنفی گاز مایع ایران به عنوان موافق و حمید یزدانیان به...

هشدار روسیه درباره رأی‌گیری برای تعلیق عضویت در شورای حقوق بشر

کشور‌های عضو مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک قرار است روز پنجشنبه بر سر تعلیق عضویت روسیه در شورای حقوق بشر سازمان ملل رأی‌گیری کنند.

کد خبر: ۱۲۶۵۵۹
۲۳:۱۹ - ۱۷ فروردين ۱۴۰۱

هشدار روسیه درباره رأی‌گیری برای تعلیق عضویت در شورای حقوق بشر

دیدارنیوز ـ روسیه در اطلاعیه‌ای که به رویت خبرگزاری رویترز رسیده به کشور‌های عضو سازمان ملل هشدار داده رأی مثبت یا ممتنع به این طرح «اقدامی غیردوستانه» تلقی خواهد شد و برای روابط دوجانبه آن کشور‌ها با روسیه تبعاتی خواهد داشت.

ایالات متحده روز دوشنبه بعد از متهم کردن نیرو‌های ارتش روسیه به کشتار صد‌ها نفر از غیرنظامیان در شهر «بوچا» خواستار تعلیق عضویت روسیه در شورای حقوق بشر شده بود.

طبق نوشته خبرگزاری رویترز ۱۹۳ عضو مجمع عمومی سازمان ملل قرار است پنجشنبه به پیش‌نویسی با همین موضوع رأی بدهند. «پائولینا کوبیاک» سخنگوی ریاست مجمع عمومی اعلام کرد که رای‌گیری برای ساعت ۱۰ صبح (به وقت محلی) تایید شده است.

چنانچه دو سوم اعضای مجمع عمومی سازمان ملل به بهانه نقض حقوق بشر به خروج کشوری از شورای حقوق بشر رأی مثبت بدهند آن کشور از این شورای مستقر در ژنو که در حال حاضر ۴۷ عضو دارد خارج خواهد شد. این نهاد در سال ۲۰۰۶ تأسیس شد و از ۴۷ کشور عضو تشکیل شده که توسط مجمع عمومی انتخاب می‌شوند. لیبی در سال ۲۰۱۱ از شورا تعلیق شد.

نمایندگی روسیه در سازمان ملل متحد از کشور‌ها خواست به مخالفت با این «قطعنامه ضد روسی» بپردازند. رویترز نوشته هنوز مشخص نیست چند کشور اخطاریه روسیه را دریافت کرده‌اند.

در این اخطاریه آمده است: «شایان توجه است که نه فقط حمایت از چنین طرحی، بلکه موضع‌گیری خنثی در آن رأی‌گیری (عدم مشارکت یا رأی ممتنع) هم اقدامی غیردوستانه تلقی خواهد شد.»
َ
روسیه همچنین تأکید کرده است: «مضاف بر این، موضع هر کشوری هم برای توسعه راوبط دوجانبه و هم برای همکاری در مسائل مرتبط با آن در چارچوب سازمان ملل متحد در نظر گرفته خواهد شد.»

منبع: فارس
برچسب ها: روسیه
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۴ مرداد
امروز سه‌شنبه ۱۴ مرداد
امروز سه‌شنبه ۱۴ مرداد
امروز سه‌شنبه ۱۴ مرداد