تیتر امروز

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...
علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.
هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال برابر یک انحراف ایستاد

فروردین: باید از کرامت بانوان محافظت کنیم

محمد مهدی فروردین، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال برابر یک انحراف ایستاد، درباره حمله بانوان تماشاگر در ورزشگاه مشهد گفت: وظیفه همه ما، حفاظت از حرمت و کرامت بانوان ایران اسلامی است که باید در تمامی حوزه‌ها به این موضوع توجه شود.

کد خبر: ۱۲۶۵۲۶
۱۳:۵۵ - ۱۷ فروردين ۱۴۰۱

فروردین: باید از کرامت بانوان محافظت کنیم

دیدارنیوز: عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت که اتفاقات مسابقه ایران و لبنان باید دور از هیاهو مورد بررسی دقیق و کارشناسی قرار بگیرد.

محمد مهدی فروردین، در نشست کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی که پیرامون بررسی اتفاقات دیدار تیم‌های ملی ایران و لبنان برگزار شد، گفت: بدون تردید اتفاق تلخی در این بازی رخ داد که حاصل سهل‌انگاری بوده و این تلخی، برد تیم ملی و تصمیم شجاعانه هیئت رئیسه فدراسیون را تحت‌الشعاع قرار داد. این موضوع باید بدون توجه به حاشیه‌سازی‌ها و به‌صورت منطقی ارزیابی شود تا دیگر شاهد چنین اتفاقاتی نباشیم.

وی کمیسیون فرهنگی مجلس را خانه ورزش خواند و تصریح کرد: هدف ما حمایت و تقویت ورزش و فدراسیون‌ها، از جمله فدراسیون فوتبال است. نباید شیرینی دو اتفاق بزرگ را در این مقطع از بین ببریم. اول صعود قدرتمندانه تیم ملی به جام جهانی که بسیار ارزشمند بود و دوم، تصمیم شجاعانه هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال که برابر یک انحراف ایستادند.

نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به عزل موقت شهاب‌الدین عزیزی خادم از ریاست فدراسیون فوتبال تصریح کرد‌: فوتبال رئیسی داشت که برابر هیچ‌کس، از جمله جامعه فوتبال، هیئت رئیسه و حتی وزیر ورزش پاسخگو نبود. هیئت رئیسه در این بخش کار بزرگی کرد که نباید فراموش شود.

فروردین با تأکید مجدد بر لزوم بررسی اتفاقات دیدار ۹ فروردین گفت: اگر اهمال یا سهل‌انگاری در دیدار ایران و لبنان صورت گرفته، باید به آن رسیدگی و حتی عذرخواهی و دلجویی شود. همچنین باید به شکلی برنامه‌ریزی کنیم که شاهد تکرار این‌گونه اتفاقات و ایجاد هزینه برای کشور نباشیم. بدون تردید وظیفه همه ما، حفاظت از حرمت و کرامت بانوان ایران اسلامی است که باید در تمامی حوزه‌ها به این موضوع توجه شود.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان