تیتر امروز

فصل ساماندهی قوانین فرار رسیده است
ابوالقاسم جراره در گفت‌وگو با «دیدارنیوز»:

فصل ساماندهی قوانین فرار رسیده است

یکی از نامزدها دوره دوادزهم مجلس شورای اسلامی معتقد است که با توجه به انباشت قوانین، در دوره بعدی نمایندگان باید آنها را ساماندهی کنند.
رحمن قهرمان پور: دانشگاه نقش مهمی در جهت‌دهی افکار عمومی آمریکا دارند/ طولانی شدن جنگ غزه یکی از دلایل اعتراضات در آمریکا است
بررسی اعتراضات ضد اسرائیلی دانشگاه‌های آمریکا در گفت‌وگو با یک کارشناس بین‌الملل

رحمن قهرمان پور: دانشگاه نقش مهمی در جهت‌دهی افکار عمومی آمریکا دارند/ طولانی شدن جنگ غزه یکی از دلایل اعتراضات در آمریکا است

تظاهرات دانشجویان و اساتید چندین دانشگاه در سراسر آمریکا در اعتراض به جنایات اسرائیل علیه مردم غزه، بهانه گفت‌وگوی دیدارنیوز با رحمن قهرمان‌پور کارشناس مسائل بین‌الملل بود.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر آذربایجان‌غربی

پخت نان سنگک و روغنی قبل از ساعت ۱۵ ممنوع و مصداق روزه‌خواری است!

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر آذربایجان‌غربی گفت: برای فعالیت واحد‌های پخت نان روغنی و نان سنگک در ایام رمضان هیچ مجوزی صادر نمی‌شود و این واحد‌ها تنها در ساعت مقرر یعنی ۱۵ عصر به بعد مجاز به فعالیت خواهند بود.

کد خبر: ۱۲۶۴۲۳
۱۵:۲۰ - ۱۶ فروردين ۱۴۰۱

پخت نان سنگک و روغنی قبل از ساعت ۱۵ ممنوع و مصداق روزه‌خواری است!

دیدارنیوز ـ حجت الاسلام و المسلمین بهنام دلریش در واکنش به حواشی و اظهار نظر‌ها در خصوص تعطیلی نانوایی‌ها در استان اظهارکرد: ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان آذربایجان‌غربی، در اواخر اسفندماه ۱۴۰۰ با حضور اعضای اصلی این ستاد و نیز با حضور رئیس اتاق اصناف مرکز آذربایجان‌غربی به عنوان عضو مدعو تشکیل جلسه داد و در جریان این جلسه در خصوص موضوعات مرتبط با ماه مبارک رمضان بحث و تبادل نظر شد.

وی افزود: ساعت کاری و نوع فعالیت واحد‌های صنفی از جمله رستوران‌ها، اغذیه فروشی‌ها، واحد‌های پخت نان روغنی و نان سنگک و دیگر صنوف از جمله مباحث مطرح شده در این جلسه بود که با حضور مسئولان مربوطه و پس از اعلام نظر تخصصی و عمومی در این موضوعات به تصویب اعضا رسید و در نهایت مصوبه این جلسه جهت اجرا به دستگاه‌های مربوطه، که همگی به عنوان عضو اصلی یا میهمان در جلسه حضور داشتند، ابلاغ شد.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر آذربایجان‌غربی، عنوان کرد: موضوع کاهش ساعت کاری واحد‌های صنفی پخت نان روغنی و نان سنگک در ماه مبارک رمضان و فعالیت این واحد‌ها در شیفت عصر، نه تنها موضوع جدیدی نیست، بلکه این امر در سایر شهر‌ها و استان‌ها نیز از سوی اتاق اصناف آن استان و شهر و سایر دستگاه‌های متولی رسیدگی به وضعیت فعالیت صنوف ابلاغ شده و لازم به اجرا است.

وی ادامه داد: فعالیت واحد‌های نانوایی در رسته پخت نان لواش بدون محدودیت و همانند گذشته در حال انجام است و واحد‌های پخت نان روغنی و نان سنگک، با توجه به نظرات تخصصی مسئولان صمت، اتاق اصناف و اعضای حاضر در جلسه مبنی بر اینکه «فعالیت این واحد‌ها مصداق روزه‌خواری بوده» و اینکه «این نوع نان پس از چند ساعت کیفیت خود را دست می‌دهد»، بنابراین این واحد‌های صنفی مجاز به پخت نان در شیفت عصر از ساعت ۱۵ عصر به بعد هستند.

حجت‌الاسلام دلریش بیان کرد: بر اساس رسم هر ساله، مجوز‌هایی از سوی دستگاه‌های متولی به واحد‌های صنفی اغذیه فروشی در اطراف بیمارستان‌ها و مراکز درمانی، ترمینال‌ها، فرودگاه‌ها و دیگر مراکز دارای احتمال حضور مسافران یا افراد دارای عذر شرعی ارائه شده و این مراکز با رعایت قوانین مربوطه می‌توانند نسبت به فعالیت اقدام کنند، اما در خصوص فعالیت واحد‌های پخت نان روغنی و نان سنگک در ایام رمضان هیچ مجوزی صادر نمی‌شود و این واحد‌ها فقط در ساعت مقرر مجاز به فعالیت خواهند بود

منبع: مهر
برچسب ها: ماه رمضان
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی