تیتر امروز

احتمال توافق روسیه و آمریکا در باره ایران/ تهران رتبه اول آلودگی هوا در جهان/ عراقچی: دخالتی در لبنان نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

احتمال توافق روسیه و آمریکا در باره ایران/ تهران رتبه اول آلودگی هوا در جهان/ عراقچی: دخالتی در لبنان نداریم

این صد و سی و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با عضو پیشین شورای شهر

زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های خود میزبان زهرا نژاد بهرام فعال سیاسی اصلاح طلب و عضو پیشین شورای شهر بود. او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد که اگر شهرداری خانه اندیشمندان را به هر دلیلی تعطیل...

هشدار محرمانه آمریکا درباره استفاده از «کسپرسکی»

آمریکا هشدار محرمانه به بعضی از شرکت‌های آمریکایی درباره نرم افزار روسی کسپرسکی را یک روز پس از آغاز حمله نظامی روسیه به اوکراین شروع کرد. شرکت کسپرسکی در سال‌های گذشته همواره ارتکاب خلاف یا همکاری محرمانه با سرویس‌های جاسوسی روسیه را تکذیب کرده است.

کد خبر: ۱۲۶۰۴۲
۱۵:۰۶ - ۱۲ فروردين ۱۴۰۱

هشدار محرمانه آمریکا درباره استفاده از «کسپرسکی»

دیدارنیوز: دولت آمریکا هشدار محرمانه به بعضی از شرکت‌های آمریکایی درباره نرم افزار شرکت امنیت سایبری روسی کسپرسکی را یک روز پس از آغاز حمله نظامی مسکو به اوکراین آغاز کرد.

این هشدار‌های محرمانه بخشی از استراتژی دولت آمریکا برای آماده سازی تامین کنندگان خدمات زیرساخت حیاتی مانند آب، مخابرات و انرژی برای نفوذ‌های سایبری احتمالی روسیه است.

رئیس جمهور آمریکا هفته گذشته اعلام کرد تحریم‌های اعمال شده علیه روسیه به تلافی حمله نظامی به اوکراین باعث افزایش حملات سایبری از سوی روسیه خواهد شد، اما مقامات کاخ سفید توضیح بیشتری در این باره ندادند.

کسپرسکی یکی از معروفترین سازندگان نرم افزار آنتی ویروس صنعت امنیت سایبری است و مقرش در مسکو قرار دارد و توسط اوژن کسپرسکی تاسیس شده است که مقامات آمریکایی وی را یکی از ماموران اطلاعاتی سابق روسیه معرفی کرده اند.

سخنگوی کسپرسکی در بیانیه‌ای اعلام کرد این هشدار‌ها درباره ریسک‌های استفاده از نرم افزار کسپرسکی، صدمه بیشتری به اعتبار کسپرسکی وارد می‌کند بدون این که به این شرکت فرصتی برای پاسخ مستقیم به نگرانی‌های مطرح شده دهد و درست یا منصفانه نیست.

دولت آمریکا نخستین کشوری نبوده که کسپرسکی را هدف گرفته است. اوایل ماه میلادی جاری دفتر امنیت اطلاعات فدرال آلمان (BSI) با صدور هشداری اعلام کرد استفاده از نرم افزار کسپرسکی می‌تواند ریسک انجام حملات سایبری یا شنود و جاسوسی را برای نهاد‌های غربی به همراه داشته باشد. این سازمان دولتی به شکل روشن خواستار ممنوعیت این شرکت و محصولاتش نشد و تنها به شرکت‌ها پیشنهاد کرد از نرم افزار‌های غیرروسی استفاده کنند.

بر اساس گزارش رویترز، کسپرسکی در سال‌های گذشته همواره ارتکاب خلاف یا همکاری محرمانه با سرویس‌های جاسوسی روسیه را تکذیب کرده است. تاکنون آمریکا یا همپیمانانش اطلاعات شفاف و علنی درباره ریسک استفاده از کسپرسکی را ارائه نکرده اند.

منبع: ایسنا
برچسب ها: کسپرسکی آمریکا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۰۸ آذر
امروز شنبه ۰۸ آذر
امروز شنبه ۰۸ آذر
امروز شنبه ۰۸ آذر