تیتر امروز

شهادت دانشجوی جوان در پی تجاوز اسرائیل به تهران/ لغو مرخصی پزشکان و پرستاران
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل (بروز رسانی می‌شود)

شهادت دانشجوی جوان در پی تجاوز اسرائیل به تهران/ لغو مرخصی پزشکان و پرستاران

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.

چند درصد تهرانی‌ها به سفر رفتند؟

به گفته سردار سید کمال هادیانفر، رئیس پلیس راهور، ۶۲ درصد تهرانی‌ها به سفر رفتند و دو تا ۲.۵ بار سفر کردند. او اعلام کرد که بیشترین تردد مربوط به روز جمعه، پنجم فروردین بود.

کد خبر: ۱۲۵۹۸۲
۱۵:۲۴ - ۱۱ فروردين ۱۴۰۱

چند درصد تهرانی‌ها به سفر رفتند؟

دیدارنیوز: رئیس پلیس راهور گفت: ۶۲ درصد تهرانی‌ها به سفر رفتند و دو تا ۲.۵ بار سفر کردند.

سردار سید کمال هادیانفر با اشاره به ثبت ۶۲ میلیون تردد در کشور به صورت رفت و برگشت از ۲۵ اسفند تا روز گذشته (۱۰ فروردین)، اظهار کرد: بیشترین تردد مربوط به روز جمعه، پنجم فروردین بود.

رئیس پلیس راهور با بیان اینکه بار برگشت مسافران از روز گذشته در بیشتر استان‌ها آغاز شده است، افزود: پیش از این نیز از هموطنان خواسته بودیم که برگشت از سفر خود را به روز‌های آخر هفته جاری و پایان تعطیلات موکول نکنند.

وی خاطرنشان کرد: ۶۲ درصد تهرانی‌ها به سفر رفتند و دو تا ۲.۵ بار سفر کردند.

این مقام انتظامی با بیان اینکه روز گذشته سفر‌ها به نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۵۱ درصد افزایش یافت، گفت: به طور مثال تردد در محور‌های شمالی کشور ۸۰ درصد و در محور‌های جنوبی مانند بوشهر و خوزستان تا ۱۵۱ درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشت.

هادیانفر با اشاره به یک‌طرفه شدن جاده چالوس از ساعت ۱۱ امروز، ابراز امیدواری کرد که این محدودیت تردد منجر به رانندگی هموطنان با صبر و حوصله بیشتر شود و مسافران به سلامت به منزل خود بازگردند.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد