تیتر امروز

ابوالفتح: قابل انتظار بود که ادامه مذاکرات با دست‌اندازهایی روبرو شود/ اختلافات طرفین بسیار زیاد است/ مواضع مقامات واشنگتن در مذاکرات هم مطرح شود، احتمال توقف ادامه مذاکرات دور از ذهن نیست
یک تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا در گفتگو با دیدارنیوز، مطرح کرد

ابوالفتح: قابل انتظار بود که ادامه مذاکرات با دست‌اندازهایی روبرو شود/ اختلافات طرفین بسیار زیاد است/ مواضع مقامات واشنگتن در مذاکرات هم مطرح شود، احتمال توقف ادامه مذاکرات دور از ذهن نیست

اگر قرار بر این باشد که صحبت‌های مطرح شده از سوی مقامات آمریکایی در مذاکرات هم مطرح شود، نه تنها امکان توافق از بین می‌رود که ممکن است؛ ادامه مذاکرات نیز با توقف روبرو شود.
دلار برمی‌گردد، اما اعتماد نه!/ انفجار در شریان اقتصاد ایران/ گشایش اقتصادی یا توهم موقت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

دلار برمی‌گردد، اما اعتماد نه!/ انفجار در شریان اقتصاد ایران/ گشایش اقتصادی یا توهم موقت؟

این سیزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...

تعهد اوکراینی‌ها در ازای تضمین امنیتی روسیه: هرگز به ناتو ملحق نمی‌شویم

نمایندگان اوکراینی در دور جدید مذاکرات صلح بین روسیه و اوکراین پیشنهاد کردند که کشورشان «هرگز به ناتو» نپیوندد، اما در ازای آن از نمایندگان روسیه خواستند تا این کشور به آن‌ها «تضمین امنیتی» بدهد.

کد خبر: ۱۲۵۸۵۲
۰۹:۴۶ - ۱۰ فروردين ۱۴۰۱

تعهد اوکراینی‌ها در ازای تضمین امنیتی روسیه: هرگز به ناتو ملحق نمی‌شویم

دیدارنیوز: در جریان دور جدید مذاکرات صلح بین روسیه و اوکراین که در استانبول انجام گرفت، نمایندگان اوکراینی پیشنهاد کردند که کشورشان «هرگز به ناتو» نپیوندد، اما در ازای آن از نمایندگان روسیه خواستند تا این کشور به آن‌ها «تضمین امنیتی» بدهد.

نزدیک به ۵ هفته از حمله روسیه به اوکراین می‌گذرد و درگیری‌ها در حومه کی‌یف، پایتخت، شهر در محاصره ماریوپل، و نیز خارکیف شدیدتر از دیگر نقاط اوکراین جریان دارد.

همزمان روز سه شنبه، الکساندر فومین، معاون وزیر دفاع روسیه به خبرنگاران گفت که کشورش «عملیات نظامی ارتش در نزدیکی کی‌یف و چرنیهیف را به شدت کاهش می‌دهد.»

این مقام دولتی دولت روسیه دلیل این تصمیم را «تامین شرایط مساعدتر برای مذاکرات صلح» خواند. این دو شهر که در فاصله دو ساعتی از یکدیگر قراردارند در روز‌های گذشته تحت گلوله‌باران ارتش روسیه قرار گرفته‌اند.

صفحه توییتر وزارت دفاع بریتانیا در روز‌های گذشته خبر بازپس گیری برخی مناطق و عقب نشینی نیرو‌های روس در نزدیکی کی یف را منتشرکرده بود.

با این حال آخرین خبر‌ها حاکی از آن است که پیشروی روس‌ها در اطراف کی‌یف و تا حد زیادی در چندین جبهه متوقف شده است.

وزارت دفاع روسیه پیش‌تر اعلام کرده که نیروهایش را در منطقه دنباس، در شرق اوکراین، متمرکز خواهد کرد.

به گفته تازه‌ترین گزارش سازمان ملل متحد، جنگ در اوکراین جان ۱۱۵۱ غیرنظامی را گرفته است و ۱۸۲۴ نفر هم زخمی شده اند. دولت اوکراین می‌گوید آمار قربانیان بسیار بالاتر از آمار‌های این سازمان است.

سرگئی شویگو: فاز اول عملیات نظامی روسیه در اوکراین پایان یافته است

همزمان روز سه شنبه وزیر دفاع روسیه در یک سخنرانی تاکید کرد که کشورش از این پس بیشترین تمرکز را روی «آزادی منطقه دنباس»، در شرق اوکراین خواهد داشت

وی همچنین تاکید کرد که «فاز اول عملیات نظامی در اوکراین» بپایان رسیده است. آقای شویگو در سخنان خود بار دیگر با خطاب قراردادن کشور‌های غربی که به اوکراین سلاح ارسال کرده‌اند، گفت که «کمک تسلیحاتی به اوکراین یک تهدید بالقوه برای خود اروپایی‌ها» خواهد بود.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۳ ارديبهشت
امروز شنبه ۱۳ ارديبهشت
امروز شنبه ۱۳ ارديبهشت
امروز شنبه ۱۳ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها