تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...

۱۶ درصد تصادفات نوروزی با عابران پیاده‌ است

به گفته رئیس پلیس راهور انتظامی کشور، ۱۶ درصد از تصادفات نوروزی مربوط به عابران پیاده و عمدتا با افراد کهنسال و یا کودکان کم سن وسال است.

کد خبر: ۱۲۵۷۴۶
۱۵:۳۸ - ۰۸ فروردين ۱۴۰۱

۱۶ درصد تصادفات نوروزی با عابران پیاده‌ است

دیدارنیوز: رئیس پلیس راهور انتظامی کشور با بیان اینکه در حال حاضر با افزایش ۴۷ درصدی تقریبا ۵۲ میلیون تردد رفت و برگشت در کشور به ثبت رسیده است، گفت: ۱۶ درصد از تصادفات نوروزی مربوط به عابران پیاده و عمدتا با افراد کهنسال و یا کودکان کم سن وسال است.

سردار سید کمال هادیان فر اظهار کرد: در حال حاضر با افزایش ۴۷ درصدی تقریبا ۵۲ میلیون تردد رفت و برگشت در کشور به ثبت رسیده است.

وی با بیان اینکه میزان جان باختگان سفر‌های نوروزی ۲۲.۵ درصد کاهش داشته که آماری چشمگیر است، در عین حال تاکید کرد:، اما نباید فراموش کنیم که هنوز هفت روز از تعطیلات نوروزی باقی مانده است.

رئیس پلیس راهور انتظامی کشور با بیان اینکه با توجه به شرایط جوی ناپایدار محور‌های شمالی کشور تمایل مردم برای سفر به استان‌های جنوبی افزایش داشته است، تصریح کرد: نکته حائز اهمیت عامل خستگی و خواب آلودگی رانندگان است که در حال حاضر ۳۰ درصد تصادفات را به خود اختصاص داده است و می‌تواند منتج به وارونگی خودرو‌ها شود.

به گفته هادیان‌فر، ۱۶ درصد از تصادفات نوروزی مربوط به عابران پیاده و عمدتا با افراد کهنسال و یا کودکان کم سن وسال است.

وی درباره شرایط محور‌های کرج چالوس، توضیح داد: در محور کرج چالوس بار رفت و برگشت وجود دارد و هنوز هم در استان‌های شمالی بالغ بر ۵۶۰ هزار خودرو در این بار ترافیکی مانده‌اند. البته سعی کردیم در محور چالوس کم‌ترین محدودیت‌ها را داشته باشیم.

رئیس پلیس راهور انتظامی کشور با اشاره به بار ترافیکی سنگین در دهانه ورودی به "شهرستانک" و در هشت کیلومتری رودبار و منجیل، توضیح داد: رئیس جمهوری دستور داده‌اند فکری به این حال شود. باید فاز دو محور جاده چالوس را بهره‌برداری کنیم و حداقل مساله باند رفت منجیل رودبار را حل کنیم.

هادیان فر با درخواست از مردم برای رعایت قوانین و مقررات رانندگی، درباره اهمیت توجه رانندگان به قوانین برای جلوگیری از تصادفات، ادامه داد: برخی رانندگان بی‌توجهی می‌کنند که از جمله این بی‌توجهی‌ها سرعت و سبقت غیر مجاز و عدم توجه به جلو و عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه است.

وی در پایان سخنان خود با تاکید بر اینکه مردم زمان بازگشت از سفر را به روز‌های پایانی تعطیلات موکول نکنند، تاکید کرد: از مردم خواهش می‌کنیم زودتر از پنجشنبه باز گردند و زمان بازگشت خود از سفر را به پنجشنبه و جمعه موکول نکنند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات