تیتر امروز

احمد زیدآبادی: به خاطر جلیلی، پزشکیان را فرستادیم روی مین/ امنیتی‌ها مانع تحقق وعده رفع فیلترینگ شدند/ صلاحیت لاریجانی تائید می‌شد شاید پزشکیان نمی‌آمد/ سود شرایط موجود به جیب شریعتمداری می‌رود
بررسی موانع دولت پزشکیان، قدرت اقناع و منتقدان با یک فعال سیاسی و رسانه‌ای اصلاح طلب

احمد زیدآبادی: به خاطر جلیلی، پزشکیان را فرستادیم روی مین/ امنیتی‌ها مانع تحقق وعده رفع فیلترینگ شدند/ صلاحیت لاریجانی تائید می‌شد شاید پزشکیان نمی‌آمد/ سود شرایط موجود به جیب شریعتمداری می‌رود

در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های «میدان پاستور» میزبان احمد زیدآبادی، فعال سیاسی و رسانه‌ای اصلاح طلب بودیم. او معتقد است که در انتخابات ریاست جمهوری به دلیل حضور سعید جلیلی ما پزشکیان را فرستادیم...
قهرمان‌پور: مذاکره با اروپا، جایگزین مذاکره با آمریکا نیست/ تمایل به تمدید مکانیسم ماشه در تهران، واشنگتن و اروپا وجود دارد/ متغیر بسیار مهم برای تل‌آویو، همراه ساختن واشنگتن برای حمله مجدد به تهران است/ ترامپ، نگران طولانی شدن جنگ دوم اسرائیل با ایران است
در گفتگوی دیدارنیوز با یک تحلیلگر ارشد مسائل سیاست خارجی مطرح شد

قهرمان‌پور: مذاکره با اروپا، جایگزین مذاکره با آمریکا نیست/ تمایل به تمدید مکانیسم ماشه در تهران، واشنگتن و اروپا وجود دارد/ متغیر بسیار مهم برای تل‌آویو، همراه ساختن واشنگتن برای حمله مجدد به تهران است/ ترامپ، نگران طولانی شدن جنگ دوم اسرائیل با ایران است

هم در تهران، هم در واشنگتن و هم در میان اردوگاه اروپایی‌ها، تمایل به تمدید مکانیسم ماشه به دلایل مختلف وجود دارد. حال اینکه آیا، چنین خواهد شد یا خیر، طبعا مذاکرات امروز(سه‌شنبه) ایران با تروئیکای...
مذاکره مستقیم با آمریکا ممنوع/ جنگ آینده اسرائیل با جمهوری اسلامی و حزب‌الله/ هجمه سنگین علیه بیانیه جبهه اصلاحات
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره مستقیم با آمریکا ممنوع/ جنگ آینده اسرائیل با جمهوری اسلامی و حزب‌الله/ هجمه سنگین علیه بیانیه جبهه اصلاحات

این صد و دهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

توکلی: بازیگران دستمزد زیادی نمی‌گیرند!

رضا توکلی، بازیگر سریال «زیرزمین» با بیان اینکه بدون پارتی و آشنا وارد سینما شده، گفت که بازیگران دستمزد زیادی نمی‌گیرند و نباید شایعات را باور کرد.

کد خبر: ۱۲۵۶۱۵
۰۹:۰۳ - ۰۷ فروردين ۱۴۰۱

توکلی: بازیگران دستمزد زیادی نمی‌گیرند!

دیدارنیوز: بازیگر «زیرزمین» با بیان اینکه سال ۱۴۰۱ سریال ترسناک می‌سازم، گفت: شایعه‌هایی که برای بازیگران درست می‌کنند را باور نکنید.

رضا توکلی، با مرور اتفاقات سال ۱۴۰۰ توضیح داد: برای من سال خیلی بدی بود. چون از اول عید مادرم بیمار شد. اعتقاد شخصی من این است که خداوند تقدیرمان را این طور رقم زد. شاید هم یک آزمایشی بود. سال‌های قبل برای من پربرکت‌تر بود. امسال برو و بیا و خرج و گرانی زیاد داشتیم و مطلوبیت و زیبایی روز‌ها و شب‌ها برایم کمتر بود. اما خدا را شکر می‌کنم. امیدوارم در سال جدید ویروس جدیدی وارد کشورمان نشود.

بازیگر سریال زیرزمین و یک وجب خاک با اشاره به دو سریال احضار و دادستان که امسال از او پخش شد گفت: من یک مدت به خاطر شرایط کرونا و فوت مادرم طاقت کار کردن نداشتم. اما اگر کار نکنیم معیشت‌مان را چطور بگذرانیم؟ یک عده هستند که وضع‌شان خوب است و شرایط‌شان با همه بازیگران فرق می‌کند. من چهل پنجاه سال فعالیت کردم و الان باید بازی کنم. چون حرفه‌ام بازیگری است.

توکلی که در سریال نوروزی امسال شبکه پنج با نام دردسر‌های شیرین حضور دارد اظهار داشت: در این سریال نقش حسام پدر دختری به نام شیرین با بازی خانم مریم مومن را بازی می‌کنم. داماد من پوریا پورسرخ به خواستگاری می‌آید و کلی دردسر ایجاد می‌کند. ترکیب بازیگران در این سریال را دوست دارم. در کنار بزرگتر‌ها مثل من و خانم افسانه بایگان بچه‌های جوان هم هستند که ترکیب خوبی است. در این سریال می‌خواهیم بگوییم بزرگتر‌ها هستند که می‌توانند برای جوان‌ها جاده را صاف کنند.

باید قدر نوروز را بدانیم

این بازیگر با بیان این که در نوروز حال و هوای عجیبی دارم توضیح داد: هر سال یاد بزرگتر‌هایی که رفتند می‌افتم. خوشحالم که خدا شرایطی را برای ما فراهم کرده که وارد یک سال جدید بشویم. نوروز یکی از اعیاد بزرگ دنیاست و باید قدرش را بدانیم. سنت‌های زیبایی در نوروز نهفته است. زیبایی بهار نشانه تولد و زندگی دوباره است و یادآور همه مخلوقات باشکوهی که خدا خلق کرده است.

دستمزد سریال «احضار» خیلی زود خرج شد

توکلی به دستمزدی که از سریال احضار گرفته اشاره کرد و گفت: پول این سریال زود خورده شد و رفت. ما دستمزد زیادی نمی‌گیریم. شایعه‌هایی که برای بازیگران درست می‌کنند را باور نکنید. تعداد محدودی دستمزد زیاد می‌گیرند. دستمزد این سریال خیلی زود خرج شد. بچه‌های بزرگ من خرج و مخارج زیادی دارند. اما هیچ وقت نیامدم گلایه کنم. از کسی هم طلبکار نیستم. من بدون پارتی و آشنا وارد سینما شدم و جزو هیچ باند و گروهی نبوده و نیستم و همیشه از خداوند کمک خواسته‌ام.

کارگردان فیلم سگ‌های پوشالی با اعلام این خبر که چند طرح را به شبکه نمایش خانگی داده است توضیح داد: یک سریال در ژانر دلهره و وحشت در ذهن دارم که اگر ساخته شود بالاتر از ۱۸ سال باید تماشا کنند. موافقت اولیه را در حد گفتگو از ساترا گرفته‌ام. می‌خواهم بر اساس خواب‌ها و فلسفه عارفانه خواب سریال بسازم. معتقدم یک انرژی در روابط آدم‌ها وجود دارد که بر اساس آن اتفاقات عجیب و غریبی می‌افتد. اگر ساترا موافقتش را اعلام کند، نگارش این سریال را شروع می‌کنم. من به عنوان یک کارگردان فیلم سگ‌های پوشالی را سال ۹۲ ساختم که بازتاب خوبی داشت.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۰۵ شهريور
امروز چهارشنبه ۰۵ شهريور
امروز چهارشنبه ۰۵ شهريور
امروز چهارشنبه ۰۵ شهريور