تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.

حمله موشکی یمنی‌ها به عربستان؛ فرمول یک لغو می‌شود؟

در پی حمله موشکی به یک مرکز تأسیسات نفتی در شهر جده عربستان سعودی که در فاصله کمتر از ۱۰ مایل با پیست محل برگزاری گرندپری فرمول یک عربستان واقع شده است، احتمال لغو این مسابقه وجود دارد.

کد خبر: ۱۲۵۵۳۵
۰۷:۴۷ - ۰۶ فروردين ۱۴۰۱

حمله موشکی یمنی‌ها به عربستان؛ فرمول یک لغو می‌شود؟

دیدارنیوز: یک مرکز تأسیسات نفتی در شهر جده عربستان که در فاصله‌ای نه چندان دور با محل برگزاری دومین گرندپری فصل جدید فرمول یک واقع شده است، مورد حمله موشکی قرار گرفت.

به نقل از نشریه گاردین، در پی حمله موشکی به یک مرکز تأسیسات نفتی در شهر جده عربستان سعودی که در فاصله کمتر از ۱۰ مایل با پیست محل برگزاری گرندپری فرمول یک عربستان واقع شده است، احتمال لغو این مسابقه وجود دارد.

قرار بود روز گذشته (جمعه) دومین جلسه تمرینی تیم‌های فرمول یک برای شرکت در مسابقه اصلی که دومین گرندپری فصل جدید فرمول یک است در پیست شهر جده برگزار شود، اما در پی حمله موشکی صورت گرفته، این تمرینات به تعویق افتاده است. گویا اتفاق رخ داده به حدی برای مقامات فرمول یک و تیم‌های شرکت‌کننده در این مسابقات جدی بوده است که رانندگان و رؤسای تیم‌ها از سوی رئیس مسابقات فرمول یک، استفانو دومنیکالی احضار شده‌اند تا در جریان آخرین وضعیت و چند و، چون مدیریت آن قرار بگیرند.

گویا در این جلسه دومنیکالی به تیم‌ها اطلاع داده است که مسابقات روز یکشنبه به قوت خود باقی است و اینکه مقامات عربستان برقراری امنیت برای برگزاری مسابقه را تضمین کرده اند. با این حال قرار است یک جلسه دیگر با حضور مدیران و رانندگان تیم‌ها برگزار شود. در همین حال نشریه مارکای اسپانیا مدعی شده است که برخی از رانندگان خواهان انصراف از شرکت در این گرندپری و بازگشت به خانه شده‌اند.

در جدول رده‌بندی مسابقات گرندپری سال ۲۰۲۲، شارل لکلرک و کارلوس ساینس جونیور دو راننده تیم فراری به ترتیب با ۲۶ و ۱۸ امتیاز اول و دوم هستند و لوئیز همیلتون با ۱۵ امتیاز در رده سوم قرار دارد.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها