تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...

بارش باران در نخستین روز قرن جدید

صادق ضیاییان، رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از بارش باران و گاهی رعد و برق همچنین وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک در برخی استان‌ها خبر داد.

کد خبر: ۱۲۵۳۱۹
۰۹:۲۶ - ۰۱ فروردين ۱۴۰۱

بارش باران در نخستین روز قرن جدید

دیدارنیوز: رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از بارش باران و گاهی رعد و برق همچنین وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک در برخی استان‌ها طی امروز (اول فروردین ماه) خبر داد.

صادق ضیاییان افزود: امروز (اول فروردین ماه) در نوار غربی کشور، دامنه‌های جنوبی البرز در قزوین و البرز، استان‌های ساحلی دریای خزر و در غرب اصفهان و شمال فارس بارش باران گاهی رعد و برق و وزش باد شدید و در مناطق سردسیر و ارتفاعات بارش برف پیش‌بینی می‌شود.

وی با بیان اینکه سه شنبه (۲ فروردین ماه) بارش در این مناطق تداوم خواهد داشت، گفت: در مرکز، شرق و شمال شرق نیز بارش پراکنده رخ می‌دهد. در شرق لرستان، چهار محال و بختیاری و ارتفاعات البرز مرکزی بارش شدت خواهد داشت. بعد از ظهر در مناطقی از غرب و دامنه‌های جنوبی البرز احتمال ریزش تگرگ نیز وجود دارد و در نوار غربی کشور کاهش نسبی دما انتظار می‌رود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا اضافه کرد: چهارشنبه (۳ فروردین ماه) در سواحل شمالی، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی بارش پراکنده و در آذربایجان غربی آذربایجان شرقی، شمال کردستان و زنجان بارش باران و برف رخ می‌دهد. پنجشنبه (۴ فروردین‌ماه) در شمال غرب، دامنه‌های جنوبی البرز در قزوین، البرز و تهران، غرب سواحل شمالی و در ارتفاعات زاگرس مرکزی بارش و وزش باد رخ می‌دهد.

وی در ادامه گفت: جمعه (۵ فروردین ماه) در استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، غرب کردستان و کرمانشاه، زنجان بارش باران و برف و در اواخر وقت در سواحل شمالی بارش پراکنده رخ می‌دهد و شنبه (۶ فروردین ماه) بارش در این مناطق ادامه خواهد داشت.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا با بیان اینکه طی روز‌های پنجشنبه و جمعه در غرب، جنوب غرب کشور وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک انتظار می‌رود، اظهارکرد: طی امروز در برخی نقاط شمال غرب، غرب و نواحی مرکزی کشور در برخی ساعات وزش باد شدید و در مناطق مستعد گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود.

به گفته ضیاییان طی امروز و فردا دریای خزر مواج است.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهارکرد: آسمان تهران فردا (۲ فروردین ماه) نیمه‌ابری تا ابری از بعداز ظهر وزش باد و گاهی رگبار باران با حداقل دمای ۱۱ و حداکثر دمای ۱۸ درجه سانتیگراد و چهارشنبه (۳ فروردین ماه) ابری و وزش باد، گاهی رگبار باران با احتمال رعد و برق و از بعد از ظهر کاهش ابر با حداقل دمای ۹ و حداکثر دمای ۱۷ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان گفت: طی امروز و فردا (۱ و ۲ فروردین ماه) بندرعباس با دمای ۳۱ و ۲۸ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و اردبیل با دمای ۸- و ۵- درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان کشور هستند.

منبع: ایسنا
برچسب ها: هواشناسی باران
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان