تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

مقام اوکراینی: مذاکرات روسیه و اوکراین طولانی است

درحالی که مشاور دفتر رئیس جمهوری اوکراین از احتمال طولانی شدن مذاکرات بین مسکو و کی یف خبر می‌دهد، وزیر امور خارجه آمریکا نیز بر پابرجا بودن تحریم‌ها علیه مسکو تا تغییر رویه دراین جنگ تاکید می‌کند.

کد خبر: ۱۲۵۲۱۰
۱۲:۰۸ - ۲۸ اسفند ۱۴۰۰

مقام اوکراینی مذاکرات روسیه و اوکراین طولانی است

دیدارنیوز ـ خبرگزاری تاس دراین باره گزارش داد: «میخائیل پودلیاک» (Mikhail Podolyak) مشاور دفتر ریاست جمهور اوکراین اعلام کرد که گفتگو‌ها بین مسکو و کی یف ممکن است حداقل چند هفته‌ای بطول انجامد؛ بنابراین گزارش وی که با تلویزیون بلومبرگ مصاحبه می‌کرد گفت که خواسته‌های اصلی اوکراین دراین مذاکرات شامل؛ آتش بس، عقب نشینی نظامیان روسی و حل و فصل سیاسی در ارتباط با مناطق مورد مناقشه است.

این مقام دفتر ریاست جمهوری اوکراین به بلومبرگ گفت: مذاکرات به خاطر برخی موارد حقوقی که با یکدیگر ناهمخوانی دارند، ممکن است چندین هفته و شاید بیشتر بطول انجامد.

تا کنون چهار دور مذاکرات صلح بین اوکراین و روسیه برگزار شده است که آخرین آن، روز ۲۴ اسفند ماه به صورت مجازی و سه دور پیشتر به صورت حضوری و در بلاروس برگزار شد.

مذاکرات روسیه و اوکراین طولانی است و تحریم‌های آمریکا ادامه خواهد داشت

بلینکن: تحریم‌ها تا تغییر رویه مسکو ادامه خواهد داشت

خبرگزاری تاس در همین حال گزارش داد: آنتونی بلینکن وزیر امورخارجه آمریکا در یک کنفرانس خبری اعلام کرد که تحریم‌های آمریکا علیه روسیه تا زمانی که مسکو درعرصه سیاسی تغییر رویه ندهد، پابرجا خواهند ماند؛ بنابراین گزارش، بلینکن دراین باره گفت: البته، قصد این نیست که بخشی از تحریم‌ها دائمی باشند، هدف از تحریم‌ها تغییر رفتار آن‌ها (روسیه) است، با این حال باید خود را برای این موضوع که می‌تواند مدتی این تحریم‌ها بطول انجامد آماده کنیم چراکه نتیجه دلخواه بلادرنگ بدست نمی‌آید.

روسیه پنجم اسفندماه و بدنبال به رسمیت شناختن استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوهانتسک و با انتقادی که ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه پیش از آن از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو عنوان کرده بود، وارد جنگ با اوکراین شد، کی یف خواستار پیوستن به اتحادیه اروپا و ناتو شده بود؛ اما اکنون ولودیمیرزلنسکی رئیس جمهوری اوکراین از موضع خود مبنی بر پیوستن به ناتو عقب نشسته و به صراحت اعلام کرد که کشورش به این پیمان که یک ابزار نظامی برای واشنگتن قلمداد می‌شود، نخواهد پیوست.

جنگ اوکراین هم اکنون وارد بیست و چهارمین روز خود شده است.

منبع: ایرنا
برچسب ها: روسیه اوکراین
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها