تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

شهاب حسینی از سینما خداحافظی کرد/ ویدئوی جنجالی با حرف‌های خاص

شهاب حسینی با انتشار ویدیویی اعلام کرد که در مرز پنجاه سالگی قصد دارد روندی دیگر را در زندگی کاری خود پیش بگیرد و از همکارانش خواست که او را از حضور در پروژه‌های خود معاف کنند.

کد خبر: ۱۲۵۰۴۸
۰۸:۴۶ - ۲۵ اسفند ۱۴۰۰

ویدئوی جنجالی شهاب حسینی با حرف‌های خاص

دیدارنیوز ـ شهاب حسینی که حدود یک ماه قبل به عنوان داور جشنواره فیلم فجر مشغول بود به تازگی ویدیویی را در فضای مجازی منتشر کرده که بازتاب‌های مختلفی داشته است.

او در نامه خود که شفاهی آن را می‌خواند، با اشاره به برخی دشمنی‌های به شخص خودش و مروری بر آنچه در مسیر سینما دنبال کرده گفته که دیر زمانی است به دنبال راه نجاتی است.

حسینی با اشاره به حضور دو گروه کاملا متضاد در عرصه فعالیت‌های هنری شامل متخصصان غیرمتعهد و متعهدان غیرمتخصص، گفته است، «میگویند شهاب حسینی بداخلاق است. تصحیح می‌کنم. من از آنچه امروزه در حرفه خود می‌بینم خشمگینم. می‌گویند اهل غیبت است. می‌پذیرم و شرمسارم.»

وی خطاب به همکارانش گفته است: در مرز ۵۰ سالگی خود را در بسیاری از اموری که می‌بایست به آن‌ها می‌پرداختم و زمانش را صرف سینما کردم به شدت خود را جامانده از قافله می‌بینم؛ بنابراین مشتاقم ادامه مسیر را با یافته‌های خود در قالب نوشتار، کارگردانی و بازیگری جاری و اجرا کنم و اساساً دیگر علاقه چندانی به حضور در پروژه‌های دیگران ندارم، مگر اینکه معنای این سروده زیبا در پیشنهاد همکاری ایشان متجلی باشد.

فرمود: «حیلت رها کن عاشقا/ دیوانه شو دیوانه شو/ واندر در دل آتش درآ/ پروانه شو پروانه شو.»

شهاب حسینی همچنین اعلام کرده است که از این پس نه تنها اسما، بلکه رسماً و قلباً به دین جدش امام حسین علیه‌السلام گرویده است.

این بازیگر سینما که فیلم «مست عشق» را به کارگردانی حسن فتحی و در نقش شمس اکران نشده دارد، در یکی دو سال اخیر با حاشیه‌های زیادی در سینما روبرو بود و برخی اظهاراتش بویژه در جشنواره فیلم فجر سال ۹۸ جنجال برانگیز شد. نتیجه این اتفاق‌ها که او را دلزده کرده بود منجر به این شد که صفحه شخصی خود در فضای مجازی را ببندد.

در ادامه ویدیوی منتشر شده از شهاب حسینی را می‌بینید:

 

برچسب ها: هنرمندان
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها