تیتر امروز

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.

دستورات ویژه رئیس‌جمهور برای ایمن‌سازی سفرهای نوروزی

سیدابراهیم رئیسی، در جلسه شورای عالی حمل و نقل و ایمنی ترافیک برای ایمن سازی سفر‌های نوروزی دستورات ویژه‌ای خطاب به دستگاه‌های مربوطه صادر کرد.

کد خبر: ۱۲۴۸۹۱
۱۴:۳۰ - ۲۳ اسفند ۱۴۰۰

دستورات ویژه رئیس‌جمهور برای ایمن‌سازی سفرهای نوروزی

دیدارنیوز: رئیس‌جمهور برای ایمن سازی سفر‌های نوروزی دستورات ویژه‌ای خطاب به دستگاه‌های مربوطه صادر و بر ضرورت هماهنگی و هم‌افزایی فعالیت‌ها و خدمت رسانی دستگاه‌های متولی سفر‌های نوروزی تاکید کرد.

آیت الله سید ابراهیم رئیسی روز دوشنبه در جلسه شورای عالی حمل و نقل و ایمنی ترافیک که پس از وقفه‌ای ۸ ساله و با رویکرد ایمنی سفر‌های نوروزی با حضور مسئولان راه و شهرسازی، نیروی انتظامی، وزارت کشور، صدا و سیما، هلال احمر و اورژانس برگزار شد، با اشاره به ضرورت هماهنگی و هم‌افزایی فعالیت‌ها و خدمت رسانی دستگاه‌های متولی سفر‌های نوروزی، گفت: طبیعتا با کاهش شیوع کرونا امسال شاهد افزایش سفر‌های نوروزی خواهیم بود، اما دستگاه‌های متولی باید ضمن فرهنگ سازی برای رانندگی ایمن، مراقب حوادث جاده‌ای باشند و بر رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی هم به دقت نظارت کنند.

رئیس جمهور دستور داد: اعتبارات مورد نیاز بسته جامع کاهش تصادفات به ویژه رفع نقاط حادثه‌خیز و برنامه‌های آموزشی و تامین نیازمندی‌های دستگاه‌های مسئول با قید اولویت انجام شود.

آیت الله رئیسی در ادامه با تاکید بر اینکه افزایش ایمنی جاده ها، ایمنی حمل و نقل، بازسازی ناوگان حمل و نقل زمینی، ریلی، هوایی و دریایی در زمره برنامه‌های اصلی دولت قرار دارد، اظهارداشت: ضرورت دارد وزارت راه و شهرسازی این موضوعات را به صورت جدی پیگیری کند و حرکت در مسیر تحقق این برنامه‌ها به هیچ عنوان نباید تا رسیدن به نتیجه مطلوب، متوقف شود.

رئیس جمهور ساماندهی و نظارت دقیق بر تردد‌های جاده‌ای را ضروری دانست و اظهارداشت: لازم است رویکرد‌های پیشگیرانه و روش‌های نوین برای کاهش سوانح و تصادفات جاده‌ای اتخاذ شود تا از صدمات جانی و مالی بر مسافران جلوگیری گردد.

آیت الله رئیسی، سپس به نکته مهمی اشاره کرد و گفت: توجه به برنامه‌ها و اقدامات آگاه سازی و آموزش عمومی برای ارتقای انضباط اجتماعی تاثیر زیادی در کاهش سوانح جاده‌ای دارد لذا برنامه‌های آموزشی و فرهنگ‌سازی با شیوه‌های هنرمندانه توسط رسانه ملی تولید و پخش شود.

رئیس جمهور بار دیگر خودروسازان را مورد خطاب قرار داد و گفت: رعایت نکات ایمنی و استاندارد بر تولید خودرو و افزایش تولید اولویت دارد و سازمان استاندارد لازم است بر رعایت استاندارد‌های ایمنی در تولید و ترخیص خودرو‌ها نظارت کامل و دقیق داشته باشد.

رئیس جمهور همچنین خواستار اعمال کنترل‌های دقیق و هوشمند به منظور رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی در وسائط نقلیه جادهای، ریلی و هوایی شد.

آیت الله رئیسی همچنین در این جلسه دستورات ویژ‌های را به منظور کاهش سوانح و تصادفات به شرح زیر صادر کرد:

- توجه ویژه به نقش آفرینی مردم با تاکید بر رسیدگی با قید فوریت به حل مشکلات گزارش شده آن‌ها ضروری است.
- اتخاذ و اجرای طرح‌های ابتکاری و نو در پیشگیری از تصادفات.
- هدف‌گذاری کاهش جدی تصادفات توسط تمامی دستگاه‌های مسئول.
- آشکارسازی نقاط حادثه‌خیز با اقدامات زودبازده.
- نصب علائم هشداردهنده و ارسال پیامک به سرنشینان خودرو‌ها در نقاط حادثه‌خیز.
- پیش‌بینی و اطلاع‌رسانی تمهیدات لازم برای مقابله با اثرات بحران‌های احتمالی ناشی از شرایط جوی و طبیعی.
- توجه به توسعه خدمات رفاهی و تسهیلات شایسته بین‌راهی به هموطنان با تأکید بر در اختیار قرار دادن زیرساخت‌ها و امکانات دولتی در حد امکان.
- توجه به توسعه سیستم‌های هوشمند حمل و نقل با اولویت رفع نقص دوربین‌های کنترل سرعت ثابت.
- نظارت بر ایمنی سفر ناوگان عمومی و ناوگان سنگین جاده‌ای بخصوص نسبت به معاینه فنی و کنترل سامانه‌ای و افزایش نظارت در مبدأ سفر.
- بروز‌رسانی جاده‌ها (خط‌کشی، تابلو‌ها و علائم) و اصلاحات اولویت‌دار و زود بازده فنی و مهندسی.
- بکارگیری حداکثر توان امدادی و استقرار و پکپارچه‌سازی پایگاه‌های امدادی و عوامل انسانی.
- هدفمند کردن گشت‌های راهور، راهداری و امدادی.
- استقرار پلیس با هدف بازدارندگی از تخلفات و برخورد قاطع با تخلفات حادثه‌ساز، در تمامی محور‌های موصلاتی.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور