تیتر امروز

حملات موشکی و پهپادی ایران به اسرائیل/ صدای انفجار در تهران/ علی دایی: مام میهن پاینده باد
روز چهارم جنگ ایران و اسرائیل (بروزرسانی می‌شود)

حملات موشکی و پهپادی ایران به اسرائیل/ صدای انفجار در تهران/ علی دایی: مام میهن پاینده باد

درگیری نظامی و جنگ ایران و اسرائیل به روز چهارم رسید. پس از تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران در بامداد جمعه، حملات و درگیری‌های خونین همچنان ادامه دارد.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.

تشکیل ناتوی عربی؛ پیشنهاد اسرائیل به کشورهای حوزه خلیج فارس

نخست‌وزیر اسرائیل که طی ماه‌های اخیر به دو کشور امارات و بحرین سفر داشته است، پیشنهاداتی را در رابطه با تشکیل نوعی ائتلاف ناتوی عربی داده است.

کد خبر: ۱۲۴۵۹۳
۰۸:۳۷ - ۲۱ اسفند ۱۴۰۰

تشکیل ناتوی عربی؛ پیشنهاد اسرائیل به کشورهای حوزه خلیج فارس

دیدارنیوز: نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در جریان سفر‌های اخیر خود به کشور‌های عربی حاشیه خلیج فارس، پیشنهاد ایجاد نوعی ائتلاف ناتو با مشارکت «اسرائیل» را داده است.

«نفتالی بنت» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی که طی ماه‌های اخیر به دو کشور سازشگر امارات و بحرین سفر داشته است، پیشنهاداتی را در رابطه با تشکیل نوعی ائتلاف ناتوی عربی داده است.

شبکه المیادین به نقل از رسانه‌های اسرائیلی گزارش داد که بنت در سفر خود به کشور‌های حوزه خلیج فارس و دیدار با مقامات این کشور‌ها به آن‌ها پیشنهاد داد که نوعی ائتلاف ناتوی عربی با مشارکت اسرائیل تشکیل دهند.

نفتالی بنت به عنوان یک نخست وزیر رژیم صهیونیستی، اواخر آذرماه و بهمن ماه گذشته به دو کشور سازشگر امارات و بحرین سفر داشته است.

چند روز قبل از این سفر نیز «بنی گانتس» وزیر جنگ اسرائیل به بحرین رفته بود و در جریان این سفر یک توافقنامه امنیتی بین دو طرف امضاء شد.

چند روز پیش هم «آویو کوخاوی» رئیس ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی به منامه پایتخت بحرین سفر کرده بود که این اولین سفر رسمی رئیس ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی به بحرین محسوب می‌شود.

بحرین و امارات در سپتامبر ۲۰۲۰ تحت نظارت «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری سابق آمریکا توافقنامه سازش برای عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی را امضا کردند که از آن زمان با موجی از محکومیت‌ها در سطح مسئولان، شخصیت‌های سیاسی و دینی و سازمان‌های مردم نهاد و ملت‌های مسلمان روبرو شده است.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد