تیتر امروز

تجاوز هوایی آمریکا به کاراکاس/ ترامپ از بازداشت مادورو خبر داد/ حمایت رئیس‌جمهور آرژانتین/ واکنش حزب‌الله
آمریکا به ونزوئلا حمله کرد (بروز رسانی می‌شود)

تجاوز هوایی آمریکا به کاراکاس/ ترامپ از بازداشت مادورو خبر داد/ حمایت رئیس‌جمهور آرژانتین/ واکنش حزب‌الله

در پی حمله هوایی آمریکا به کاراکاس، پایتخت ونزوئلا، مادورو رئیس‌جمهور ونزوئلا اعلام کرد: در حال حاضر در حال بمباران کاراکاس هستند و این هشداری به تمام جهان است؛ آنها به ونزوئلا حمله کرده‌اند....
اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
عزم چین درباره تایوان را دست‌کم نگیرید

سازمان سیا: پوتین به نتیجه دلخواهش از حمله به اوکراین نمی‌رسد

ویلیام برنز، مدیر سازمان سیا با اعلام اینکه دولت پوتین به دلیل مقاومت اوکراینی‌ها به نتیجه دلخواهش از حمله به اوکراین نمی‌رسد، گفت که عزم چین درباره تایوان نباید دست‌کم گرفته شود.

کد خبر: ۱۲۴۴۴۶
۱۰:۴۳ - ۱۸ اسفند ۱۴۰۰

سازمان سیا: پوتین به نتیجه دلخواهش از حمله به اوکراین نمی‌رسد

دیدارنیوز: مدیر سازمان سیا اعلام کرد، رئیس جمهوری روسیه در مقابل مقاومت شدید اوکراینی‌ها به "هیچ دستاورد سیاسی پایداری" از حمله‌اش به اوکراین نخواهد رسید.

به نقل از بیزنس اینسایدر، این اظهارات ویلیام برنز، مدیر سازمان سیا روز سه‌شنبه در جریان شهادتش در کمیته اطلاعاتی منتخب مجلس نمایندگان آمریکا پیرامون تهدیدات امنیت ملی مطرح شد.

هنگامی که آدام شیف، رئیس کمیته اطلاعاتی منتخب مجلس نمایندگان آمریکا از برنز درباره پیشبینی‌اش نسبت به نتیجه درگیری‌ها در اوکراین سوال پرسید، وی در پاسخ گفت که اصلا مطمئن نیست.

وی افزود: این سوال اصلی است. فکر می‌کنم مشخص شده که فرضیه‌های ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه اساسا ناقص است. تلاش‌های او در حفظ یک دولت دست‌نشانده یا یک رهبری حامی روسیه در اوکراین در مقابل مخالفت گسترده اوکراینی‌ها شکست خورد.

برنز تصریح کرد: فکر نمی‌کنم پوتین بتواند به نتیجه دلخواهش از حمله به اوکراین دست یابد.

وی گفت: به نظر من با توجه به هدف پوتین برای تصرف خاک اوکراین، هفته‌های آتی در درگیری‌های این کشور بسیار ناخوشایند خواهد بود. از تنها چیزی که مطمئن هستم این است که اوکراینی‌ها قرار است به مقاومت شدید و موثر خود ادامه دهند.

مقامات غربی طی هفته گذشته اعلام کردند که روسیه به خاطر مسائل لجستیکی و مقاومت شدید اوکراینی‌ها خسته و ناامید شده است. برنز نیز در این جلسه پوتین را به عنوان فردی "خشمگین و ناامید شده" توصیف کرد.

ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهوری اوکراین روز سه‌شنبه در دوازدهمین روز از حمله روسیه به کشورش فیلمی را از دفتر کارش منتشر کرد و گفت، هیچ جایی نخواهد رفت و اوکراین را ترک نخواهد کرد.

برنز در بخش دیگری از سخنانش به موضوع چین پرداخت و گفت: به نظر می‌رسد که فکر چین از مشکلاتی که روسیه از زمان حمله‌اش به اوکراین با آن‌ها مواجه شده، مغشوش شده است، اما نباید عزم شی جینپینگ، رئیس جمهوری چین در رابطه با تایوان را دست کم گرفت.

وی در پاسخ به سوالی دال بر اینکه آیا فکر می‌کند با توجه به ضربه اقتصادی که روسیه پس از حمله به اوکراین "متحمل شده"، احتمال بروز فضایی برای برگزاری گفتگو‌های سازنده‌تر میان آمریکا و چین پیرامون تایوان وجود دارد یا خیر، گفت: نه، فکر نمی‌کنم. تنها به صورت تحلیلی می‌توانم بگویم که من شی جینپینگ، رئیس جمهوری چین و عزم این کشور در رابطه با تایوان را دست‌کم نمی‌گیرم.

وی افزود: فکر می‌کنم که با اتفاقاتی که طی ۱۲ روز گذشته در اوکراین مشاهده کرده‌اند از واکنش غرب گرفته تا مقاومت شدید اوکراینی‌ها، تاحدودی متعجب و مغشوش شده‌اند.

برنز تصریح کرد: معتقدم که اتفاقات اخیر بر محاسبات چین در رابطه با تایوان تاثیر گذاشته است و باید با دقت اتفاقات بعدی را تحت نظر داشته باشیم.

حمله روسیه به اوکراین باعث هشدار ویژه‌ای در تایوان شد که چین آن را بخشی از قلمرو خود می‌داند و متعهد شده تا حتی با استفاده از زور آن را تحت کنترل خود در می‌آورد. تایوان سطح هشدار در این جزیره را بالا برده چرا که می‌ترسد چین از تمرکز غرب بر بحران اوکراین برای حمله به تایوان سوء استفاده کند.

برنز گفت: معتقدم چین مشکلاتی را که روس‌ها با آن مواجه شده‌اند، پیشبینی نکرده بودند و فکرشان به خاطر پیامد‌های اقتصادی این حمله و لطمه‌ای که همکاری نزدیک چین با پوتین به شهرت این کشور آسیایی زده، مغشوش شده است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
پرطرفدارترین ها