تیتر امروز

خدایاری، معاون سیاسی دبیرکل حزب اتحاد ملت: تندروها تا دولت را نابود نکنند یا به رنگ خود درنیاورند، دست بردار نیستند / نورمحمدی، سخنگوی حزب ندای ایرانیان: تیغ خودی و غیرخودی، بیش از همه دامن نسل دومی و سومی‌های اصلاح‌طلب را شامل شده/ ایمانی، فعال سیاسی اصولگرا: چرا انقدر سخت می‌گیریم که یک مسئول برکنار شود؟
روایت دیدارنیوز از ماجرای برکناری معاون هنری وزیر ارشاد در گفتگو با فعالین سیاسی و حزبی

خدایاری، معاون سیاسی دبیرکل حزب اتحاد ملت: تندروها تا دولت را نابود نکنند یا به رنگ خود درنیاورند، دست بردار نیستند / نورمحمدی، سخنگوی حزب ندای ایرانیان: تیغ خودی و غیرخودی، بیش از همه دامن نسل دومی و سومی‌های اصلاح‌طلب را شامل شده/ ایمانی، فعال سیاسی اصولگرا: چرا انقدر سخت می‌گیریم که یک مسئول برکنار شود؟

دیدارنیوز در گفت و گو با چند تن از فعالین سیاسی و حزبی به دامنه ابعاد، پیامدها و تبعات برکناری نادره رضایی، معاون هنری وزیر ارشاد در میان افکار عمومی و رسانه‌ای پرداخته است.
آیا پزشکیان در نیویورک با ترامپ دیدار می‌کند؟/ حالت نه جنگ، نه صلح خوب نیست/ مکانیسم ماشه را بزرگ نکنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آیا پزشکیان در نیویورک با ترامپ دیدار می‌کند؟/ حالت نه جنگ، نه صلح خوب نیست/ مکانیسم ماشه را بزرگ نکنیم

این صد و چهاردهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

گلف‌نیوز: در‌ها برای بازگشت ایران به بازار‌های بین‌المللی در حال باز شدن است

رسانه گلف‌نیوز در گزارشی با اشاره به اینکه در‌ها برای بازگشت ایران به بازار‌های بین‌المللی در حال باز شدن است، نوشت: در میان کشور‌های شورای همکاری خلیج فارس این نگرانی وجود دارد که همزمان با امضای توافقنامه بین‌المللی هسته‌ای، ایران به حمایت از برخی گروه‌ها در منطقه ادامه دهد.

کد خبر: ۱۲۴۲۵۱
۱۵:۰۲ - ۱۶ اسفند ۱۴۰۰

گلف‌نیوز: در‌ها برای بازگشت ایران به بازار‌های بین‌المللی در حال باز شدن است

دیدارنیوز: گلف نیوز در تحلیلی به مذاکرات وین پرداخت و نوشت: اکنون در‌ها برای بازگشت ایران به بازار‌های بین‌المللی در حال باز شدن است و نفت این کشور در بازه زمانی شش ماهه دوباره در بازار‌های جهانی حاضر و معامله شود.

گلف‌نیوز در گزارشی نوشت: مدت‌هاست تهران غنی‌سازی اورانیوم خود را افزایش داده و به تدریج درصد مواد شکافت‌پذیر را با استفاد از سانتریفیوژ‌ها و سایر فناوری‌های پیچیده افزایش داده است. اما اکنون، پس از مدت‌های طولانی مذاکره درباره جزئیات بسیار فنی با مقامات بین‌المللی، ایران با ارائه اسنادی موافقت کرده است که به تحقیقات در مورد برنامه هسته‌ای‌اش کمک می‌کند.

در بخش دیگری از این گزارش آمده است: پایان این بن‌بست، عملاً راه را برای یک توافق گسترده‌تر در مورد برنامه هسته‌ای ایران هموار می‌کند و در حالی که بدون شک موانعی وجود دارد که باید برطرف شود، به نظر می‌رسد اکنون در‌ها برای بازگشت ایران به بازار‌های بین‌المللی در حال باز شدن است و نفت این کشور در بازه زمانی شش ماهه دوباره در بازار‌های جهانی حاضر و معامله شود. مطمئناً هر توافقی که به طور واقع‌بینانه تضمین کند که برنامه هسته‌ای تهران منحصراً برای اهداف صلح‌آمیز و اقتصادی استفاده شود، مورد استقبال خواهد بود.

این رسانه در ادامه نوشت: اما در میان کشور‌های شورای همکاری خلیج فارس این نگرانی وجود دارد که همزمان با امضای توافقنامه بین‌المللی هسته‌ای، ایران به حمایت از برخی گروه‌ها در منطقه ادامه دهد. تعهد به یک توافق بین‌المللی یک چیز است، تعهد به تسلیحات پشتیبانی لجستیکی، فنی و بالستیک از نظامیان تحت حمایت ایران در یمن، عراق، سوریه و لبنان منجر شده، چیز دیگری است.

گلف‌نیز در این مقاله آورده است: کشور‌های شورای همکاری خلیج فارس می‌خواهند قبول کنند که ایران بار دیگر با حسن نیت عمل خواهد کرد و نشان خواهد داد که می‌خواهد به عنوان عضوی از جامعه بین‌المللی مسئولانه عمل کند. تهران باید بداند که اگر واقعاً صادق باشد، همسایگان هماهنگ با ایران خواهند بود؛ چراکه مایل به پیشبرد صلح، رفاه و ثبات هستند. پایان حمایت از گروه‌های مورد اشاره نشان‌دهنده این است که اوضاع واقعاً تغییر کرده است. اکنون همه امیدوار به تغییر هستند.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۰ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۰ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۰ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۰ شهريور