تیتر امروز

فوری: پدافند اهواز فعال شد/ واکنش‌های جهانی در سومین روز جنگ/ تصاویری از انفجار در آسمان تل‌آویو
درگیری نظامی ایران و اسرائیل (این گزارش بروزرسانی می‌شود)

فوری: پدافند اهواز فعال شد/ واکنش‌های جهانی در سومین روز جنگ/ تصاویری از انفجار در آسمان تل‌آویو

دومین شب از درگیری نظامی ایران و اسرائیل چند کشته و زخمی برجای گذاشت. پس از حمله تروریستی تل‌آویو به تهران و شهرهای دیگر ایران، درگیری دو طرف اوج گرفته و انفجار در مراکز حساس نظامی و انرژی ادامه...
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.
کوروش احمدی: صدور قطعنامه شورای حکام علیه تهران از پیش برنامه‌ریزی شده بود/ احتمال ارجاع پرونده ایران به شورای امنیت وجود دارد/ ایران باید ظرف دو هفته آینده با آمریکا توافق کند/ حتی ۱۰ درصد خطر احتمال جنگ، خطر بسیار بزرگی است
دیپلمات پیشین ایران در نیویورک در گفت‌و‌گو با دیدارنیوز مطرح کرد

کوروش احمدی: صدور قطعنامه شورای حکام علیه تهران از پیش برنامه‌ریزی شده بود/ احتمال ارجاع پرونده ایران به شورای امنیت وجود دارد/ ایران باید ظرف دو هفته آینده با آمریکا توافق کند/ حتی ۱۰ درصد خطر احتمال جنگ، خطر بسیار بزرگی است

کوروش احمدی، دیپلمات پیشین ایران در گفتگو با دیدارنیوز می‌گوید: مسئله در این است که آیا توافقی با آمریکا حاصل می‌شود یا خیر و اگر حاصل نشود، آیا خطر جنگی وجود دارد یا خیر و اگر حتی در حد ۱۰ درصد...

قتل برای نگاه چپ؛ متهم قصاص شد!

پرونده درگیری مرگبار در یکی از رستوران‌های دربند که به خاطر نگاه چپ رخ داده بود، با اجرای حکم قصاص عامل جنایت بسته شد.

کد خبر: ۱۲۳۹۰۹
۱۱:۳۵ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۰

قتل برای نگاه چپ متهم قصاص شد

دیدارنیوز ـ شامگاه بیست و سوم مرداد سال ۹۸، پسر جوانی به نام پدرام را که از ناحیه قفسه سینه مورد اصابت چاقو قرار گرفته بود به بیمارستان منتقل کردند.

در تحقیقات اولیه دوست پدرام به مأموران پلیس گفت: چند روز قبل به همراه دوستم برای یافتن کار از اهواز به تهران آمدیم. شب را در یک پارک خوابیدیم و روز بعد در یک رستوران کار پیدا کردیم و قرار شد از فردا کارمان را شروع کنیم.

او ادامه داد: به همراه دوستم برای خوردن شام به رستورانی در دربند رفته بودیم که دو پسر جوان هم به همراه دو دختر وارد رستوران شده و در میز رو به رویی ما نشستند. هنوز لحظاتی نگذشته بود که یکی از پسر‌ها به سمت پدرام آمد و سر این موضوع که چرا به آن‌ها نگاه چپ می‌کند، با دوستم درگیر شد و او را مجروح کرد.

پس از این اطلاعات به دستور بازپرس جنایی، تحقیقات برای بازداشت قاتل فراری ادامه یافت و ۱۶ روز بعد از این جنایت، متهم در خانه‌اش دستگیر شد.

پسر جوان در تحقیقات اولیه به قتل اعتراف کرد و گفت: من همراه دختر مورد علاقه‌ام و دوستش و یکی از دوستانم به یک رستوران در دربند رفتیم که آنجا پسری که مقابل ما نشسته بود مدام به ما نگاه می‌کرد به همین دلیل اعتراض کردم و با هم درگیر شدیم او مشتی به سرم زد که حالم بد شد. از آنجایی که نمی‌خواستم جلوی دختر مورد علاقه‌ام کم بیاورم، با چاقویی که همراهم بود ضربه‌ای به او زدم.

زمانی که پدرام روی زمین افتاد، ترسیدم و فرار کردم. فردای آن روز با برادرم تماس گرفتم و ماجرای درگیری را برایش تعریف کردم و توسط او با خبر شدم که پسر جوان کشته شده است. بعد از آن در خانه خودم را حبس کردم، اما پلیس مرا بازداشت کرد.

متهم در دادگاه کیفری در حالی پای میز محاکمه رفت و از جنایتی که مرتکب شده بود ابراز پشیمانی کرد که اولیای دم خواهان قصاص قاتل بودند. مادر مقتول زمانی که در جایگاه ویژه قرار گرفت؛ گفت: «ما اهل و ساکن اهواز هستیم. پسرم برای پیدا کردن کار به تهران آمده بود.

دوستش می‌گفت در یک رستوران حوالی میدان امام‌حسین کار پیدا کرده بودند. او قهرمان رزمی‌کار بود و ۱۶ مدال طلا و نقره و مقام کشوری داشت. نمی‌توانم از قاتل فرزندم گذشت کنم و خواهان قصاص او هستم.»

به درخواست اولیای دم، قضات دادگاه کیفری حکم قصاص او راصادر کرده و با تأیید این رأی از سوی دیوانعالی کشور، حکم در زندان رجایی شهر اجرا و پرونده این جنایت بسته شد.

برچسب ها: حوادث
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۵ خرداد
امروز يکشنبه ۲۵ خرداد
امروز يکشنبه ۲۵ خرداد
امروز يکشنبه ۲۵ خرداد
پرطرفدارترین ها