تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

قتل برای نگاه چپ؛ متهم قصاص شد!

پرونده درگیری مرگبار در یکی از رستوران‌های دربند که به خاطر نگاه چپ رخ داده بود، با اجرای حکم قصاص عامل جنایت بسته شد.

کد خبر: ۱۲۳۹۰۹
۱۱:۳۵ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۰

قتل برای نگاه چپ متهم قصاص شد

دیدارنیوز ـ شامگاه بیست و سوم مرداد سال ۹۸، پسر جوانی به نام پدرام را که از ناحیه قفسه سینه مورد اصابت چاقو قرار گرفته بود به بیمارستان منتقل کردند.

در تحقیقات اولیه دوست پدرام به مأموران پلیس گفت: چند روز قبل به همراه دوستم برای یافتن کار از اهواز به تهران آمدیم. شب را در یک پارک خوابیدیم و روز بعد در یک رستوران کار پیدا کردیم و قرار شد از فردا کارمان را شروع کنیم.

او ادامه داد: به همراه دوستم برای خوردن شام به رستورانی در دربند رفته بودیم که دو پسر جوان هم به همراه دو دختر وارد رستوران شده و در میز رو به رویی ما نشستند. هنوز لحظاتی نگذشته بود که یکی از پسر‌ها به سمت پدرام آمد و سر این موضوع که چرا به آن‌ها نگاه چپ می‌کند، با دوستم درگیر شد و او را مجروح کرد.

پس از این اطلاعات به دستور بازپرس جنایی، تحقیقات برای بازداشت قاتل فراری ادامه یافت و ۱۶ روز بعد از این جنایت، متهم در خانه‌اش دستگیر شد.

پسر جوان در تحقیقات اولیه به قتل اعتراف کرد و گفت: من همراه دختر مورد علاقه‌ام و دوستش و یکی از دوستانم به یک رستوران در دربند رفتیم که آنجا پسری که مقابل ما نشسته بود مدام به ما نگاه می‌کرد به همین دلیل اعتراض کردم و با هم درگیر شدیم او مشتی به سرم زد که حالم بد شد. از آنجایی که نمی‌خواستم جلوی دختر مورد علاقه‌ام کم بیاورم، با چاقویی که همراهم بود ضربه‌ای به او زدم.

زمانی که پدرام روی زمین افتاد، ترسیدم و فرار کردم. فردای آن روز با برادرم تماس گرفتم و ماجرای درگیری را برایش تعریف کردم و توسط او با خبر شدم که پسر جوان کشته شده است. بعد از آن در خانه خودم را حبس کردم، اما پلیس مرا بازداشت کرد.

متهم در دادگاه کیفری در حالی پای میز محاکمه رفت و از جنایتی که مرتکب شده بود ابراز پشیمانی کرد که اولیای دم خواهان قصاص قاتل بودند. مادر مقتول زمانی که در جایگاه ویژه قرار گرفت؛ گفت: «ما اهل و ساکن اهواز هستیم. پسرم برای پیدا کردن کار به تهران آمده بود.

دوستش می‌گفت در یک رستوران حوالی میدان امام‌حسین کار پیدا کرده بودند. او قهرمان رزمی‌کار بود و ۱۶ مدال طلا و نقره و مقام کشوری داشت. نمی‌توانم از قاتل فرزندم گذشت کنم و خواهان قصاص او هستم.»

به درخواست اولیای دم، قضات دادگاه کیفری حکم قصاص او راصادر کرده و با تأیید این رأی از سوی دیوانعالی کشور، حکم در زندان رجایی شهر اجرا و پرونده این جنایت بسته شد.

برچسب ها: حوادث
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها