تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...
ورود ادبیات کوچه و خیابان به عرصه سیاست از دوره احمدی‌نژاد آغاز شد

سلحشوری: این مجلس برآمده از حضور حداکثری مردم نیست

پروانه سلحشوری، نماینده سابق مجلس با بیان اینکه این مجلس برآمده از حضور حداکثری مردم نیست و یک مجلس اقلیت است، گفت: امروز کسانی به عنوان نماینده‌های مجلس پذیرفته شده‌اند که از یک ادبیاتی برخوردار هستند که مناسب نیست.

کد خبر: ۱۲۳۸۳۸
۰۹:۳۵ - ۱۳ اسفند ۱۴۰۰

سلحشوری: این مجلس برآمده از حضور حداکثری مردم نیست

دیدارنیوز: یک نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی در واکنش به تکییت نامتعارف یکی از نمایندگان مجلس گفت: عده‌ای از نمایندگان مجلس با اساساً با نمایندگی مردم فاصله دارند.

پروانه سلحشوری، درباره ادبیات و رفتار تند و دور از شان مردم توسط برخی از نمایندگان؛ مانند توئیت یکی از موافقان طرح صیانت که مخالفان این طرح را سگ‌های قلاده بلند خطاب کرده و این گفته‌های وی با واکنش افکار عمومی روبه‌رو شده است، گفت: این مجلس برآمده از حضور حداکثری مردم نیست؛ یک مجلس اقلیت است و از سوی اقلیتی پشتیبانی می‌شود.

این نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: متاسفانه همین اقلیتی که به این گروه از نمایندگان رای دادند را در فضای مجازی همچون اینستاگرام و توییتر نگاه کنید، مشاهده خواهید کرد بعضاً یک ادبیات همراه با لودگی دارند که مناسب نیست.

وی با اشاره به اینکه که شورای نگهبان اجازه حضور نمایندگانی که بتوانند عرصه عمومی و مردم را نمایندگی کنند نداد، عنوان کرد: لذا در غیاب افرادی که بتوانند به درستی نمایندگی مردم را انجام دهند، امروز کسانی به عنوان نماینده‌های مجلس پذیرفته شده‌اند که از یک ادبیاتی برخوردار هستند که مناسب نیست، در صورتی که اگر یک رقابت بود و مجلسی برآمده از آن رقابت را داشتیم شاید فرصت به چنین افرادی نمی‌رسید.

سلحشوری یادآور شد: طیفی که این افراد را نمایندگی می‌کنند، از همه لحاظ خودشان را به حق می‌دانند؛ یعنی فکر می‌کنند حق کامل آنان هستند، هر چه می‌گویند درست است و انتقاد به آن‌ها وارد نیست.

وی ادامه داد: این طیف فکر می‌کنند حتی فضای مجازی که وجود دارد باید آنچه که آن‌ها می‌خواهند باشد به خاطر همین به خودشان اجازه می‌دهند با یک ادبیاتی که بیشتر ادبیات کوچه و خیابان است، در عرصه سیاست وارد شود.

این نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی ادامه داد: البته ما ادبیات کوچه و خیابان را قبلا هم داشتیم، بنیان چنین ادبیاتی در زمان آقای احمدی‌نژاد گذاشته شد در حال حاضر مشاهده می‌کنیم شاید فقط اسم رئیس‌جمهور عوض شده است، اما گفتمان موجود در برخی موارد با گفتمان دولت احمدی‌نژاد تفاوت چندانی ندارد.

وی تاکید کرد: البته خود آقای رئیسی چنین گفتمانی ندارند و شاید هم بعضی از حرف‌ها را ایشان از سر سادگی می‌زنند و نمی‌توانیم خورده‌ای به ایشان بگیریم، اما نمایندگان مجلسی که ادعا دارند، با این ادبیات قیم‌مآبانه صحبت می‌کنند و متاسفانه اساساً با نمایندگی مردم فاصله دارند.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۲۷ - ۱۴۰۰/۱۲/۱۳
0
0
شما برو خوش باش
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان