تیتر امروز

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
دین ناب محمدی(ص) باید مورد توجه قرار بگیرد/ باید از تفسیرهای نادرست و ظالمانه فاصله بگیریم/ تحریف شخصیت‌های مذهبی و بدل ساختن آن‌ها به مقام خدایی، الگو بودن‌شان را زیر سوال می‌برد
در سی‌و‌نهمین برنامه دیدار اندیشه با سلیمانی اردستانی مطرح شد:

دین ناب محمدی(ص) باید مورد توجه قرار بگیرد/ باید از تفسیرهای نادرست و ظالمانه فاصله بگیریم/ تحریف شخصیت‌های مذهبی و بدل ساختن آن‌ها به مقام خدایی، الگو بودن‌شان را زیر سوال می‌برد

در سی‌ونهمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام عبدالرحیم سلیمانی اردستانی با موضوع "محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ" گفت‌و‌گو کردیم.
قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان

این بیست و پنجمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...

جهانبخش: بازی در خانه آلکمار همیشه برای من خاص است

علیرضا جهانبخش ستاره ایرانی فاینورد در آستانه دیدار با آلکمار، تیم سابقش در هلند گفت: من لحظات خاصی را در AZ آلکمار و ورزشگاه خانگی‌اش تجربه کردم، برای همین بازی در خانه این تیم همیشه برای من خاص است.

کد خبر: ۱۲۳۳۹۴
۱۱:۵۵ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۰

جهانبخش: بازی در خانه آلکمار همیشه برای من خاص است

دیدارنیوز: بال ایرانی تیم فوتبال فاینورد در آستانه بازی با تیم سابقش صحبت‌هایی در خصوص این دیدار خاص و وضعیتش در جمع سرخ و سفیدپوشان روتردام کرد.

علیرضا جهانبخش که سه فصل سابقه بازی در تیم AZ آلکمار را دارد، در آستانه دیدار بعدازظهر امروز (یکشنبه) فاینورد مقابل تیم پیشین خود در هفته بیست‌وچهارم اردویژه هلند، گفت: تقابل با AZ آلکمار به هر حال بازی خاصی است. این بازی نه‌تن‌ها برای من، بلکه برای آرنه اسلات (سرمربی فاینورد) و دستیارانش یعنی مارینو پوسیچ و گاس تیل و پزشک تیم‌مان یعنی یوست فن‌در هوئک (همگی سابقه فعالیت در AZ آلکمار را داشته‌اند)، خاص خواهد بود.

وی افزود: به شخصه دوران واقعاً خوبی را در AZ آلکمار داشتم، در این تیم بود که بهترین گلزن لیگ لقب گرفتم و رابطه خوبی با تمامی افراد این باشگاه دارم. بی‌صبرانه منتظر دیدن چهره‌های آشنا هستم. من لحظات خاصی را در AZ آلکمار و ورزشگاه خانگی‌اش تجربه کردم، برای همین بازی در خانه این تیم همیشه برای من خاص است. حالا به عنوان بازیکن فاینورد و برای کسب بهترین نتیجه با تیم به آنجا می‌روم. ما در مسیر درستی هستیم و امیدواریم بتوانیم با همین روند به کارمان ادامه دهیم.

جهانبخش که در سال ۲۰۱۸ از AZ آلکمار جدا و به برایتون در لیگ برتر انگلیس پیوست و پس از سه فصل حضور در این تیم در نهایت در تابستان اخیر به فاینورد ملحق شد، در این خصوص اظهار داشت: برای من خیلی خوب بود که باشگاه بزرگی همچون فاینورد نسبت به جذب من علاقه‌مند بود. با چند نفر در مورد شهر روتردام و باشگاه فاینورد و البته شخص آرنه اسلات صحبت کردم و سپس تصمیم گرفتم به فاینورد ملحق شوم. من همیشه با آرنه اسلات در تماس بودم و او در خصوص برنامه‌هایی که در فاینورد دارد با من صحبت می‌کرد که برنامه‌های او را دوست داشتم.

بال ایرانی فاینورد با اشاره به اینکه هنوز به فرم و شکل ایده‌آلش نرسیده است، صحبت‌های خود را اینطور ادامه داد: تنها سعی می‌کنم آرامشش را حفظ کنم و کار اشتباهی نکنم. من تجربه کافی برای انجام این کار را دارم. با همین روند به کارم ادامه می‌دهم و می‌دانم که کیفیت لازم برای کمک به تیم را دارم. گاهی اوقات اوضاع آن‌طور که می‌خواهم پیش نمی‌رود، اما مهم این است که ناامید نمی‌شوم و به کارم ادامه می‌دهم.

کاپیتان تیم ملی فوتبال ایران در بخش پایانی صحبت‌هایش خاطرنشان کرد: صادقانه باید بگویم، فشار بیرونی را احساس نمی‌کنم. من در خانه زیاد فوتبال نمی‌بینم و در شبکه‌های اجتماعی واکنش هواداران را دنبال نمی‌کنم. وقتی همه چیز خوب پیش می‌رود، همه خوشحال می‌شوند، اما وقتی همه چیز آن‌طور که باید پیش نمی‌رود. آن‌ها ناامیدانه واکنش نشان می‌دهند، به همین دلیل سعی می‌کنم واکنش هواداران به عملکردمان را دنبال نکنم.

جهانبخش ۲۸ ساله این فصل در ۳۰ بازی برای فاینورد به میدان رفته و آمار هشت گل‌زده و سه پاس گل را از خود برجای گذاشته است.

منبع: تسنیم
برچسب ها: علیرضا جهانبخش
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور