تیتر امروز

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود
دیدار روند لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع را بررسی کرد

برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود

لایحه پر سر و صدای مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع پس از سر و صدا‌های زیاد از بهارستان به سمت پاستور برگشت، لایحه‌ای که با امضای رئیس جمهور به مجلس رفت، اما ماندنی نشد.
در تماس خدابخشی با معاون کنسولی وزیر خارجه انجام شد

پیگیری آخرین وضعیت دانشجویان و اتباع ایرانی حاضر در اوکراین

پس از حمله نظامی روسیه به کشور اوکراین، ایرانیان مقیم اوکراین به دلیل ناامنی شدید در این کشور خواهان انتقال و بازگشت به کشورمان هستند.

کد خبر: ۱۲۳۳۰۰
۱۴:۴۶ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۰

پیگیری آخرین وضعیت دانشجویان و اتباع ایرانی حاضر در اوکراین

دیدارنیوز: محمد خدابخشی رئیس فراکسیون توسعه متوازن در تماس با بیگدلی معاون کنسولی امور ایرانیان وزارت امورخارجه آخرین وضعیت دانشجویان و اتباع ایرانی مقیم اوکراین را پیگیری کرد.

بنا به اعلام معاون کنسولی، مجلس و امور ایرانیان وزارت امورخارجه با توجه به عدم امکان پرواز هواپیمای مسافری از مقصد "کیف" به تهران وزیر خارجه تماس‌هایی با وزرای خارجه لهستان و مجارستان داشته و درخواست کرده است اتباع ایرانی دارای روادید معتبر اوکراین بتوانند از مرز اوکراین لهستان و اوکراین مجارستان عبور کنند و از طریق این دو کشور به تهران سفر کنند.

بیگدلی خبرداد: این مجوز از سوی ورشو و بوداپست صادر شده است و از طریق سفارتخانه‌های جمهوری اسلامی ایران در حال پیگیری است و تعدادی از دانشجویان به سفارت اطلاع دادند که توانستند، عبور کنند و به لهستان رسیدند و ما بنا داریم در صورتی که اتباع و دانشجویانی که وارد خاک لهستان می‌شوند در پایتخت این کشور متمرکز و سپس به ایران منتقل کنیم. البته اگر در رومانی و مجارستان هم تعداد اتباع ایرانی زیاد باشند از این کشور‌ها هم پرواز انتقالی به تهران خواهیم داشت.

وی در ادامه تاکید کرده است: طی ساعات آینده یا حداکثر تا یکشنبه تلاش خواهیم کرد که اولین پرواز انتقالی از ورشو به تهران انجام شود البته ازدحام زیادی در مرز بین اوکراین و لهستان وجود دارد و مصافت تا پایتخت لهستان را به حدود ۱۰ ساعت رسانده، اما امیدواریم این مشکلات حل شود و متاسفانه چشم اندازی برای انجام پرواز مستقیم از اوکراین به ایران نداریم.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد