تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

روسیه: اگر تحریم شویم، ایستگاه فضایی روی سر آمریکا یا اروپا می‌افتد

رئیس آژانس فضایی روسیه، ادعا کرد در صورت تحریم این کشور توسط غرب به دلیل تهاجم نظامی مسکو به اوکراین، ممکن است ایستگاه فضایی بین‌المللی به ایالات متحده یا اروپا سقوط کند.

کد خبر: ۱۲۳۱۶۷
۱۹:۵۲ - ۰۶ اسفند ۱۴۰۰

روسیه: اگر تحریم شویم، ایستگاه فضایی روی سر آمریکا یا اروپا می‌افتد

دیدارنیوز: دیمیتری روگوزین، رئیس آژانس فضایی روسیه، روسکاسموس می‌گوید که ممکن است ایستگاه فضایی بین‌المللی در نتیجه تحریم‌های روسیه از مدار خارج شود و به ایالات متحده یا اروپا سقوط کند.

جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا پس از آغاز جنگ روسیه در اوکراین اعلام کرد تحریم‌های جدید علیه روسیه صنعت هوافضا و برنامه فضایی این کشور را هدف قرار می‌دهد.

روگوزین گفت: «اگر همکاری با ما را متوقف کنید، چه کسی جلوی خروج کنترل‌ناپذیر ایستگاه فضایی بین‌المللی را از مدار می‌گیرد و مانع از سقوط آن به آمریکا یا اروپا می‌شود؟»

وی با یادآوری این که مدار و موقعیت ایستگاه در فضا توسط موتور‌های ساخت روسیه کنترل می‌شود، گفت: «همچنین احتمال سقوط یک سازه ۵۰۰ تنی روی هند و چین وجود دارد. آیا می‌خواهید آن‌ها را با چنین چشم‌اندازی تهدید کنید؟ ایستگاه فضایی بین‌المللی بر فراز روسیه پرواز نمی‌کند، بنابراین همه خطرات برای شماست. آیا آمادگی دارید؟»

دکتر وندی ویتمن کاب، پروفسور مطالعات راهبردی و امنیت در دانشکده مطالعات پیشرفته هوافضا در این زمینه گفت: «اگر این اتفاق بیفتد، خطر بزرگی است. اما احتمالاً به دلیل پیامد‌های سیاسی و دشواری خارج کردن ایمن فضانوردان روسی از ایستگاه فضایی بین‌المللی، این تهدید در عمل بیهوده است.»

چهار فضانورد ناسا، دو فضانورد روسی و یک فضانورد اروپایی در حال حاضر در ایستگاه فضایی هستند.

ناسا در بیانیه‌ای اعلام کرد که «برای حفظ عملیات ایمن و مستمر ایستگاه فضایی بین‌المللی به همکاری با روسکاسموس و دیگر شرکای این سازمان در کانادا، اروپا و ژاپن ادامه می‌دهد».

ایستگاه فضایی بین‌المللی با مشارکت پنج آژانس فضایی از ۱۵ کشور از جمله کانادا، چندین کشور اروپایی، ژاپن، روسیه و ایالات متحده در سال ۱۹۹۸ به فضا پرتاب شد. این تأسیسات به مجموعه‌ای تبدیل شد که تقریباً به اندازه یک زمین فوتبال است و تقریباً ۱۳ کیلومتر سیم‌کشی برق، یک هکتار پنل خورشیدی و سه آزمایشگاه با فناوری بالا دارد.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر