تیتر امروز

پنجره ‎دیپلماسی در حال بسته‌شدن/ سردرگمی راهبردی، خطرناک‌تر از ماشه/ فرصت پزشکیان برای حذف نهاد‌های بی‌خاصیت 
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پنجره ‎دیپلماسی در حال بسته‌شدن/ سردرگمی راهبردی، خطرناک‌تر از ماشه/ فرصت پزشکیان برای حذف نهاد‌های بی‌خاصیت 

این صد و هفدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.

دبیر: اهل استعفا نیستم

رئیس فدراسیون کشتی در اهواز گفت: هر جا حس کنم به درد کشتی نمی‌خورم دست‌شان را می‌بوسم و به زندگی‌ام می‌رسم. تا زمانی که باشم کار می‌کنم و اهل استعفا هم نیستم.

کد خبر: ۱۲۳۰۷۳
۱۹:۲۴ - ۰۵ اسفند ۱۴۰۰

دبیر: اهل استعفا نیستم

دیدارنیوز: رئیس فدراسیون کشتی تاکید کرد که رسیدن بودجه کشتی به ۲۲۵ درصد دروغ است و در مقابل مدال‌هایی که این رشته می‌گیرد، بودجه آن هیچ است.

علیرضا دبیر که در عصر روز دوم جام تختی با حضور در اهواز شاهد رقابت‌های کشتی فرنگی جام تختی بود، در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی در مورد ابطال حکم ماموریت اعضای هیئت علمی در فدراسیون‌های ورزشی عنوان کرد: همان‌قدر که ماده و تبصره وجود دارد تا قانونی تصویب شود، همان‌قدر هم برای رد قانون تبصره وجود دارد. هر جا حس کنم به درد کشتی نمی‌خورم دست‌شان را می‌بوسم و به زندگی‌ام می‌رسم. تا زمانی که باشم کار می‌کنم و اهل استعفا هم نیستم.

رئیس فدراسیون کشتی ادامه داد: اصلاً مامور نیستم، ساعت دانشگاه را پر می‌کنم، ریالی از فدراسیون نمی‌گیرم، اما مقابل قانون سرمان پایین است. باید بررسی شود که قانون دیوان عدالت اداری بالاتر است یا مجلس. حتی گفتند اعتراض کنم، اما من کار شخصی نمی‌کنم؛ تا امروز هم همه اعتراض‌هایم به خاطر کشتی بوده نه خودم.

وی در مورد اینکه در صورت تصویب این قانون، از هیئت علمی استعفا خواهد داد یا از ریاست فدراسیون، تصریح کرد: فکر نمی‌کنم کار به آنجا برسد.

قهرمان المپیک ۲۰۰۰ سیدنی همچنین درباره ارسال نامه‌ای به برخی از اعضای هیئت اجرایی مبنی بر استعفا، اظهارداشت: از نظر قانون، ۴ سال عضویت در هیئت اجرایی به پایان رسیده و هر مصوبه‌ای تا مجمع ۱۷ سفند غیرقانونی است. حالا مجمع ۱۷ اسفند باید تصمیم بگیرد. یکی از اعضای مجمع هستم و ۴ سال پیش مجمع به فرد رأی نداده و به رؤسای فدراسیون‌ها رأی داده است.

دبیر تاکید کرد: پیشنهاد من بود که برخی رؤسا که حتی فدراسیون المپیکی ندارند، کنار بروند و به جای ۵ نفر باید ۷ نفر باشند. فدراسیون غیرالمپیکی نباید برای فدراسیون‌های المپیکی تصمیم بگیرد، باید به المپیک و بازی‌های آسیایی احترام بگذارند و خواهشم این است خودشان استعفا دهند. صالحی‌امیری خودش انگیزه‌ای برای ادامه کار ندارد، اما مجمع باید برای ریاست کمیته تصمیم بگیرد. خواهش من از دوستان این است که اگر این دوستان نباشند بهتر است و امیدواریم ۱۷ اسفند هرچه مجمع تصمیم می‌گیرد همان شود.

رئیس فدراسیون کشتی ادامه داد: اگر بودجه فدراسیون را می‌خواهیم سهم‌خواهی نیست، من اگر شهوت قدرت داشتم برای ریاست کمیته می‌آمدم.

علیرضا دبیر درباره اینکه شنیده شده قرار است هفته آینده بودجه واریزی شما از کمیته به ۲۲۵ درصد برسد، گفت: دروغ است. کمیته و هیئت اجرایی یک دهم حق کشتی را ندادند و یکی از اعتراضات من این است. بودجه کشتی نسبت به مدال‌هایی که این رشته می‌گیرد، هیچ است.

وی با تقدیر از شرایط میزبانی خوزستان، در خاتمه عنوان کرد: خوزستان یکی از قطب‌های کشتی فرنگی است. این استان باید با برنامه ریزی خوب به جایگاه خود برسد، طلای المپیک بگیرد و مدال‌های جهانی آن مستمر باشد. رقابت فارس، خوزستان و قم را در کشتی فرنگی دوست دارم.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۸ شهريور
امروز جمعه ۲۸ شهريور
امروز جمعه ۲۸ شهريور
امروز جمعه ۲۸ شهريور